2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Korkumdan yiyemiyorum canımın istediğini Diyetisyenim ayrı baskı unsuru, doktorum ayrı. Şeker ölçümlerini hiç saymıyorum 2. Çocukta ideal kiloma inip sonra her istediğimi yiyeceğim azmettim
Benim elime verdiler bi kagit òlçûp yazacan dediler ölçûyom bi yúksek bi dúsúk kafayi yememek elde degil

Bazen gogusumun hemen altında kaburgalarim da mesela hissediyorum ama son günlerde bebek aşağıda falan demedi banada ama resmen ağda yaptığımız yerde yani nerdeyse
Dönmüştür canim ondan asagida hissediyorsun. Benimki de yan yatiyor gibi geliyordu megerse bas asagi pozisyonu almis bir saga bir sola gobegime dayandigi yerler dizleri diye tahmin ediyorum. Asagidaki hareketler basini oynatmasi ve eliyle vurmasiymis. Senin de oyle olabilir. Bebek cigerlerimize kadar cikacak degil ya illaki asagida hissedecez. Hic mi asagiya dokunmayacaklar

Ay valla su halimle güldürdün beni çok yaşa sen bilmiyorum ya valla daraltılar bastı bana

Camasir suyunun tenle temasi cok tehliklei yanliz bence sigaradan daha zararli bari eldiven kullanin
Eldiven kullanıyorum canım. Kız sen nerelerdesin bakimmmm hiç görünmüyon gene o siyasetlere dalmıyon dimi bizi bırakıp gel otur şuraya gözümün önünden ayrılma.

Bendede dün oldu adet olacakmışım gibi. Yalancı sancıymış geçici.

Birde benim şöyle bir sorunum var mesela geçen gün nts ye girdim kasılmk oluyor.gibi hissediyorum ebeye soruyorum kasılma. yok bebek hareket ediyor diyor artık herşeyi birbirine karıştırdım eve bir nts aleti lazım bana

Aralıklı değil kasilmada da değil sürekli gecmiyor agri
Yazmistik daha once, yine yazayim. Dogum sancisi oyle ufak rahatsizlik hissi olamaz. Adet olacakmissin gibi degil de rahmin karnindan cikacakmis gibi catlatan bir agri.. surekli olmaz bir gelir 30 sn nefes keser sonra 15 dk tik yok gibi olur mesela. Bebek buyuyor canim heleki bu ara cok hizli buyuyorlar. Hic mi agrimiz olmasin bi rahat olun guzel dusunun problem aramayin... relaaaaxxx

Pimpirik iğnesi olsa sana vericem ama yok malesef diyor doktorum benim yolum yol değil kendime çok kızıyorum haklısın ama doğum yaşamadım herşeyi ona bagliyorum

Canim bizler bebegin gerilmesini hareket etmesini yer bile degistirmesini toplanma zannediyormusuz benim doktorum bòyle demisti

Pimpirik iğnesi olsa sana vericem ama yok malesef diyor doktorum benim yolum yol değil kendime çok kızıyorum haklısın ama doğum yaşamadım herşeyi ona bagliyorum
Söyluyorum iste dogumu sana. Sagim yukseldi solum yukseldi karnim top oldu adet olacakmisim gibi geliyor yoksa doğuruyor muyum yapmayin bunu kendinize. Bebege de stres yukluyorsunuz bos yerine. Dogum oyle bir sey ki basina geldigi zaman anlamaman mumkun degil. Diger ufak tefek sancilar olacak illaki olacak rahim doguma hazirlaniyor ve bebek buyuyor.. aslinda icerde cok guzel seyler oluyor

Canım söylemeden edemedim. nst cihazına bağladıklarında hemşirelere standrt biyere koyuyorlar o aleti. Ben şahsen kendim yaşsığım için biliyorum , sancım var diyordum hemşire bakıyo yok çıkmıyo ama benim dediğim yere takmıyordu, dur bi şuraya koy dediğimde sancım çıkmıştı. Nereye geldiği hissediliyor zaten bi dahaki sefere o şekilde dene bakalım ne çıkacak

Tamam birdahakine birde o bölgeye koyalım diyim sağol aklımda bulunsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…