2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

rofleli_kedi ne renk yaptınız canım uçuk pembe ıstıyordun sen sanırım yanlıs hatırlamıyorsam ...hala kargo gelmemiş arıyorum aras kargoyu hep meşgul

arasla mı göndermişler
benimkini de veriyorlarmış bugün aradım ulaştım horozla gönderecekmiş
bu kargolara kimse 1 kerede ulaşamıyor ki
dağıtımda mı gözüküyor

uçuk pembe oldu belli belirsiz casati romantik diye geçiyor

Malesef diyetisyen simdi ben korkudan y dilimin 3 bile yiyemiyorum
6 dilim ekmek istediği kadar kepekli olsun boşa şeker yükü bence. Annem bir diyetisyene gitti kilo vereyim diye (167 cm boya 63 kg idi zaten aşırı bir kilosu da yok) diyetisyen günde 6 dilim ekmek yazmış listesine. Normalde o kadar yemiyorum demesne rağmen olmaz B vitamini alacaksın vs demiş. Asla kaçamak yapmamasına rağmen kilo aldı kadın

hayırlı olsun canım :) ya şimdide e miniçoyu aradım sipariş koduyla bakın dedım nedır durumu..bız arasla hedıyeyı gönderdık bebek odası takımı hala tedarıkte dedıler yurtiçiyle gönderceklermıs onuda bosuna heveslendık ama mesajda belırtır ınsan cok sinir oldum şimdi..baska sorular soruyorum adam gıbı cevapta veremıyolar sorular sorular

dün de o kadr cok yedım kı
12 de yemek sonra 1de söylemesı ayıp tatlı
3ü gecerken yogurt muz karısımı
5e dogru da ısten cıktım hıc ac degıldım yanı
ama tansıyon sanırım
Benimki açlıktandı canım sen tansiyonuna baktır genede.

İyi haber alırsın inşallah canım.

aaaa salaklar ya
boşu boşuna insanların da düzenini bozuyorlar
işten izin alıp beklesen işe bak
bişi bilmiyor zaten müşteri hizmetleri neyse yarın falan gelir inşallah
hediyesi ne kiii

hay allah ya
e nabızdan kontrol et yarın sonuçları sisteme işliyorlar genelde
en azından fikrin olur

aaaa salaklar ya
boşu boşuna insanların da düzenini bozuyorlar
işten izin alıp beklesen işe bak
bişi bilmiyor zaten müşteri hizmetleri neyse yarın falan gelir inşallah
hediyesi ne kiii
bilmiyomkı ne göndermişler kıytırık bişe göndermıslerdır ıste nolcak moralım bozuldu yaa bıde soru soruyorum kesın cevap yok ınsan çıldırıyor o zman nıye o koltukta oturuyon demı

Ben kullanıyorum valla canım çamaşır suyuyla yapmadığım zaman temizlenmiyo temizlik yapmamışım gibi oluyo heleki lavabo wc ve banyoda şart. Annem çok kızıyo ama napim soluyorum mecbur
Camasir suyunun tenle temasi cok tehliklei yanliz bence sigaradan daha zararli bari eldiven kullanin

bende bu seker durumlarini simitler pogocalar tatlilar kizartmalar yiyerek geldim canimin her istedigini yedim doyana kadar sonuc seker
Korkumdan yiyemiyorum canımın istediğini Diyetisyenim ayrı baskı unsuru, doktorum ayrı. Şeker ölçümlerini hiç saymıyorum 2. Çocukta ideal kiloma inip sonra her istediğimi yiyeceğim azmettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…