2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Zamanın da sagsaglim bir alsak şu şu bebisleri rahat edicem valla sagol canım burdaki bazı insanlar iyiki var kendisinin dışında baskasinada iyi gelen motive eden

bulursan haber ver banada :) instagramda cemre butik var markorse var candykorse var takip ettiğim ama hangisinin ürünü daha iyidir bilemedim.
Canım selam nasılsın? Dün korse konusu konuşulmuştu ya hatırlayamadığım diğer arkadaşlarda vardı inşallh onlarda görürler. İnstada gezinirken farkettim owli korse 117,90 aynı arkadaşların dediği gibi demir destekli kalçaya kadar iyi bişey gibi duruyor. Sosyal analar varya onlrdan biri tavsiye etmiş inceledim hoşuma gitti

Zamanın da sagsaglim bir alsak şu şu bebisleri rahat edicem valla sagol canım burdaki bazı insanlar iyiki var kendisinin dışında baskasinada iyi gelen motive eden
O yuzden var burasi canim tamam hadi bak ben evhamliyim ama
Bak o tarz toparlanmalardan korkma bazen benim göbis bir sagdz duruyor bir solda ama oglumda da ayniydi cahillik ne kasilma diye dusundum nede baska bisey 38. Haftamda dogum yaptim bi kere bile ne gercdk nede yalanci sancim oldu rahat birak kendini. Grupca yogaya mi baslasak ne yapsak bilemedim

Brnde eşimin girmesini istiyorum inşallah. Fotoğrafçıda ayarlayacağım kısmetse fotolarda çekilecek garanti olur:) düşüncesi bile kabus gibi rabbim korusun

B
Brnde eşimin girmesini istiyorum inşallah. Fotoğrafçıda ayarlayacağım kısmetse fotolarda çekilecek garanti olur:) düşüncesi bile kabus gibi rabbim korusun
En dogum sirasinda fotografci isttemiyorum dedim esime ondan sonra cekain istedigi kadar

Valla birşeyler yapmak lazım ya bir etkinlikler birşeyler kafalar dagilsin :)

Buarada oruç tutabilirmiyiz acaba bu diyet ortaminda ben istiyorum ama bebis beslenebilirmi zaten diyet yapiyorum o konuda endiseliyim

Buarada oruç tutabilirmiyiz acaba bu diyet ortaminda ben istiyorum ama bebis beslenebilirmi zaten diyet yapiyorum o konuda endiseliyim
Ilk gebeligimdeeylule geldi dogumum bu kez agustosa ve dokyorum izin vermedi tabiki pazartesi muayenedee de soyledi oruclu olunan vakit uzun oolldugu icin drlar hic sicak yaklasmiyor

Hih herseyi diyeydin bunu demeyedin kiz ben cok korkuyorum bu konudan simdiden esimi eltimi tembihledim iyice bakin hatta mumkunse biriniz benimle doguma girin diye
Devlet hastanesinde kadin doguma personel gibi giyinerek girmis suriyeliymis. Bebegi adim adim takip etmek lazim inan ki

Benimkide girmeyecek girmeyi bırak adam dktr kontörlüne gelmiyor ultrason resimlerine zor bakıyor içi tuhaf oluyormuş ineklerinin doğumunu da anlata anlata bitiremiyor ama odun tam odun
Girmesinler girecekler de ne olacak sanki bi ucunda mi tutuyorlar yoooooo bak yine sinir oldum hep bedavadan baba oluyorlar butun dert bize ama

Devlet hastanesinde kadin doguma personel gibi giyinerek girmis suriyeliymis. Bebegi adim adim takip etmek lazim inan ki
Ayyyy tövbe ya rab ben cok korkuyorum fazla muge anli izledigim icin biraz sanirsam ama baksana hala yapiyorlar kendiler buyutup besledi ya karninda pislikler yazik ya anneyi dusunemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…