2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim agustos annelerinin hepsine eve nts aleti şart :)

Girmesinler girecekler de ne olacak sanki bi ucunda mi tutuyorlar yoooooo bak yine sinir oldum hep bedavadan baba oluyorlar butun dert bize ama
Benimkide gelmiyor kontrollere. Bir kez geldi kalbi dinlemek için agladı gitti. Gelemiyor hastane doktor ortamlarına. Doğuma hiiç girmez geklif bile etmem. Ama şöylede nir durum var o ortamda kimseyi görmüyormuş gözün. Beynin allak bullak endişe korku telaş hepsi birarada feriştahı gelse bende ne onu ne de başka birini yanımda isterim.

Benim doğumumda nst yle bakmadılar hiç sadice bebeğin kalp atşlarına bakdılar, doğru bir sonuc vermiyor diye sanırım.

Her ne kadar bi doğumla iki ebevyn oluyorsa da doğum yinede anneye özel her zaman. Canım seninde tüp bebekti sanırım normal olmaz herhalde değil mi

Çamaşır suyunun mikrop öldürücü etkisi yokmuş ağartıcı etkisi varmış diye bir açıklama okudum. Kullanmamkta fayda var naçizane fikrim
Çamaşır suyunun mikrop öldürücü etkisi var canım hatta hastanelerde falan yüzey ve eşya dezenfektanı olarak kullanılıyor ama kullanırken dikkat etmek gerek tabi temas etmemekte fayda var

Kızlar, bursada özel hastanede doğum yapan arkadaşıma yaşlı bir hemşire demişti 2,5 sene önce, bebeğinizin başında durun, çalarlar diye. Kv, eşi hep bebeğin yanında olmuş bu sözden sonra. Ben de eşimin doğıma girmesini istiyorum, sırf narkozda olurum, ben görmem diye, bebeği alsın odaya çıksın, bana lazım değil başka.

Bu bebek calma konusu benimde kafami karistiriyo allahtan benim hastanede òyle bisey hic olmamis ama genede anneme ve esime yanimdakilere tembih ediyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…