2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim ugrasimiz siniri gecmesini ònlemek yani ònlem amacli canim doktorumun bana dedigi siniri gectigin zaman kalici oluyormus buda dogumdan sonra ya annede yada bebekte seker hastaligina yol aciyormus bebisler icin biraz dikkat edecez ben 10 gúndúr diyet yapiyorum tamam acikiyorum ama melegim icin katlanirim herseye çúnki ben onu 12 sene bekledim

Bende şeker çıkmadı ama yediklerime dikkat etmek zorundayım. 14 kg aldığım için ve çok yorulunca tansiyonum yükseldiği için bende de diyet var. Tansiyonum aşırı yükselmiyor ama yaştan ve aldığım kilodan dolayı risk olabilir dedi doktorum. Yani hamilelik demek istediğini ye oh yarasın demek değilmiş benim için

Çok akıllısınnn kız varsa benim baytara iş çok seviyorum ben isviçreyi çıkar gelirim dil sorunu olmasa bide benimki anasını bırakamaz vallahi yoksa hep hayalim yurtdışında yaşamak
Baytarını bırak oğluşlarla gel sen :) eskiden işçi olarak gelebiliyormuş insanlar şimdi oda yok kız ama tr dekiler buraya tatile geliyolar sizin öyle imkanınız yokmu benim kv kp esimin sülalesi vizeyle geliyolar hep.

Benim icinde öyle ama ben basta canimin istedigi herseyi yemekle hata ettim simdi acisini cekiyorum neyse vardir bundada bir hayir

Allah canını almaya

Biraz evvel kızımı okula bırakıp döndüğümde aynada gördüm tişortumde sağ göğsümün altında leke var iri bir damla gibi, Allah Allah dedim herhalde markete girmiştim elime aldığım birşeyde farketmemişim su olmuş. Üstümü değiştirdim yemek yedim uzandım yatağa sizi okurken elim yine aynı yere geldi baktım ıslak yine. Atletim de ıslak, süt başladımı erken akmaya ne yatakta su nerden çıkacak başka

Olabilir canim bence korkulacak bisey yok benimde súdyenimde ve atletimde bazen sari gibi leke oliyo normal sanirim

Bende de öyle yaklaşık 3 sene emzirmişim inekten ne farkı kalsın ki ))))

Öylemi mutlu oldum vallahi. Evet bugün 9 yarın 8 olacak inşaallah
Çok heyecan yapıyorum 200 lerden 90 lara düştük ve hergün bir adım daha yaklaşıyoruz. Anne olacam ben yaaaa inanamıyorummm binlerce şükür sağlıkla gelsinler missss gibi kokularını çekelim içimize

Hiç gezmeyi sevmeyen brbek yada çocuk görmedim deli olurlar tam tersi
Var bende bir tane çıldırtıyor insanı. Bir gram park, çocuk eğlence vs.hevesi yok, biz yalvarıyoruz gel gezelim o ağlıyor çıkın gidin gezin beni evimde rahat bırakın diye. Her dışarı götürdüğümüzde bir saatten sonra eve ne zaman gideceğiz soruları başlıyor sonrasında bağır çağır geliyor eve . Bir sene aynı odada yaşar sıkılmaz belki

Hoşgeldin canım şekerlilerin arasına maşallah şekersizler sayılacak kadar az. Valla bende daha ne yiyeceğimi bilmiyorum ama meyveye saldırmıyorum artık birde sebze ağırlıklı beslenmeye başladım. Kızların yazdığına göre herşeyde şeker çıkıyo

İnşallah canım. Ben de öyle heyecanla bekliyorum. 250li günlerden geldik 150 görelim, 100 görelim diye, artık geri sayımdayız 8li rakamı göreceğiz inşallah ben yarın sen öbürgün sonra 7. , 6., 5., 4., 3., 2., 1., ve gün değil saat sayacağız ..
Kalbim pır pır atıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…