2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı benim oğlum böyle hayatta sevmez gezmeyi Odasında çürüsün gıkı çıkmaz

rofleli_kedi canım 5 gun yazıyordu sımdı yedı gun yazıyorda zaten doldu bız gecen hasta persembe yada cuma vermıştık
.ordakı cep telıde aradım kapalı

o zaman bekle
iş günü olarak geçiyor
cuma verdiysen bugün 5. iş günü
hafta başına sarkar muhtemelen

numarayı arada dene olmadı sabah erken ara yarın 9 gibi

kadın şey dedi çünkü bana firmaların siparişine biz müdahale edemiyoruz ne zaman sevk edin derse araç yönlendirirse o zaman gönderiyoruz dedi

Anneler gününde annemin bende isteği sezaryen Doğum yapmam kadıncağız okadar korkuyorki doğumdan benim normal Doğum yapmamdan korkuyor zaten ilk oğlumda bende çok annem hastalandı 2 gün yattı bende üzmek istemiyorum onu aslında Türkiye gelince konuşucam dktrumla eşimde annem için üzülüyor diyor yazık kadın korkuyor hem günü belli olur narkoz almadan yaparsın diyor kafam çok karışdı

canım şimdi aradım ulaştım tugba hanımmış sipariş gözukuyomu falan dıye hıc bakmadı sadece haftaya çarsamba yada persembe kargolancak suan elımızde olmadıgı ıcın benı arayabılırsınız herturlu sorunda dedı

gözün aydın
benimde 15 gün teslim tarihi 20 yi bulacak
ne yapacaksın bekleyecek misin ?

Demekki çıkıyor bazen sizde rahat bırakın kızı

Kız oğlumun dru gitmiş kadın çok güzel yerlerde resim atmış eşimde ilerde gideriz diyor bebeler küçük yemez bende o kadar yolculuk

bilmiyorum güvenmeli miyiz eşim hemen iptal ettırıp ucretı alalım dıyorda ya yatırmazlarsa oda var e minicodan o kadar şikayet varkı ınternet uzerınden cok kafam karısık

şikayetlere bakarsan ohooo kafan hepten karışır
iptal ettiğinde başka yerde aynı fiyata bulabilecek misin
ve nereden sipariş verirsen ver en az 15 gün daha bekleyeceksin o da var

birde senin muhatabın artık firma yardımcı oluyorlar göndermekte de sorun olacağını sanmıyorum tabi sen bilirsin yine de
zaten iptal etsen de paranın sana geri dönüş süresi bayağı bir olacak

Aynı benim oğlum böyle hayatta sevmez gezmeyi Odasında çürüsün gıkı çıkmaz
Sen onu benim kizima sor canım babasnı gördüğünde mutlulukdan havalara ucuyor resmen bi yere gidecek diye ama bi yerde durmasın sureklı gezdirmek lazım, bende kızımda evde hapısde gibiyiz sanırım ondan.

Bende sezeryan istiyorum canim ben normal dogumu yapamam doktorum bisey demedi sezeryan yazdi bakalim

bende oyle düşündüğüm için haftaya carsamba persembeyı bekleyelım dedım eşime hala kargolanmazsa o zman bıseyler düşünürüz dedım .birde sen sitedekı sipariş koduylamı baktırdın tugba hnma ...

yok nerden aldığımı birde isim soyisim verdim kapattı telefonu
sonra bakmış o döndü
evet ürün hazır ama lojistiği evmanya yönlendirecek yönlendirmediği için bekliyor burada hazır olarak dedi

hatta ben aldırayım dedim direk nakliyatlarla ama siteden aldığımız için kendileri gönderemiyormuş

bu sefer eşime aratıp baktırtayım barı belkı onunda ıcı bıraz rahatlar

canım sen mobılyacı olarak guvendıysen bende sana guvenerek bıraz daha beklerım ınsallah bi sıkıntı olmazda mutlu mesut yaparız odamızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…