2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla bende sasirdim ne yiyecegimi kurufasülye nohuta dadandiydim meger onlardada seker varmis ya biz ne yiyecez

Bende azalttım şekeri canım. Hamur işi falan tüketmeyeceğim ben. Mesela beyaz ekmeği çıkardım hayatımdan. Sabahları ekemek çok yerdim şimdi 1 dilim yiyorum. Meyveyi sayıyla az yiyorum o da öğün aralarında. Evet şeker herşeyde var nerdeyse bizde porsiyon azaltıcaz. Ne yapalım.

Benimde bu ara oluyo ama çok minnacık canım ıslatacak kadar degil.

Benimde 82/134 çıkmış

Valla bende sasirdim ne yiyecegimi kurufasülye nohuta dadandiydim meger onlardada seker varmis ya biz ne yiyecez
Zeytin yaplı sebze yemekleri yiyenilirsin. Nette var hamgi sebzeler yeneceği. Ama öncelikle tavsiyem ızgara et balık tavuk yiyebilirsin. 2 doktora gidiyorum ikiside protein tüketin diyor. En son gittiğim doktorda ceviz badem tüket ara öğünlerde dedi.

Canim demekki balda yemeyecekmisim 141 cikti 1 saat allahtan artik 2 saate bakiyorlar

Ot yicez sadece haşlama sebze ay bilmiyorumki milletçe hiçte alışkın olmadığımız şeyler artık biran önce sağlıkla gelsinler bu şekilde vitamin aldıklarına inanmıyorum zaten yediğimiz hersey hormonlu doğal hiçbirşey yok gelde sağlıklı beslen offff

Ben zaten beyaz ekmek sevmiyorum yemiyorumda sebze yagsız yemekler yiyorum ama bendeki sorun meyveye dayanamamam onuda bıraktım bakalım.

Yandannn

Benimde bu ara oluyo ama çok minnacık canım ıslatacak kadar degil.
İlkinde bende de öyleydi, leke kalıyordu ondan anılıyordum ıslaklık hissetmiyordum. Kanallar açık ya şimdi. O dağ bezler geliyor gözümün önüne,kaynatma programında yıka, ütüle, günlük ayır poşetle .. Off

rofleli_kedi canım yaa deliricem sabahtan berı e mınıco ya ulasmaya calısıyoz ulasamıyoz patıkonun sıtesını buldum magaza kayserıdeymiş ordakı noyu arıyoruz acmıyolar ..bıde e mınıkodan bırsuru şikayet var bıraz once okudum ya gelmezse takımlar valla çıldırcaz yaaa ,iptal edelım dıyoruzda ya parayı yatırmazlarsa geri

gelir gelir
bende evmanya çözemeyince patikoyu aradım
sitesine gir cep nuamrası var orayı ara
hızlıca geri dönüş yapıyor bir bayan var orada
gelir mutlaka ama termini bekler muhtemelen sitesinde gün yazıyor mu kaç gün diye

kadında siparişin gözküyorsa iptal etme hiç ama sipariş yoksa iptal edebilirsin de para ne kadar sürede yatar onu bilmiyorum

BACILAR Allahım hiç bir kadına hamilelikde diş ağrısı vermesın hamıllık öncesi kanal tedavısı olmustum üç ay sonra agrımıstı hamılelikden dolayı müdahele etmediler dünde dişimde agrı hissettim kök kısmında top gibi kist gibi duruyordu hemen gttip apse olmuş dişim o ağrıyı cok yasadım geçenlerde yerlende yuvarlandım resmen korkuorum yıne yaşarım diye doğum sonrası dişci yolu gözüküyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…