2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

senin suçun neyse
sen stres olma gebe halinle
zaten faturayı gönderme sebebi direk tedarikçi teslim olmasından sebep

çok biliyorsa kendisi alsaymış çözseymiş o zaman
sonuçta sana gelen kargo fişini sakla
orada ürünün desisi yazıyor
bir bebek odası 1 kilo olmayacaği için gelmediğini ispat edebilrsin

tugbayı ara dedım kadın demıskı trafıkteyım bırazdan dönücem bana dıyokı aradım bıdı bıdı yaptı kesın dönmucek bılmem ne sanıyokı ıptal edınce anında para yatcak geri .ya dıyorum bı bekle döner falan ne hemen olumsuz olumsuz konusuyon

Ya bu 50mg lik yapınca yanılma oluyormus sanirim bende KESK’e 75 lik yaptırsaydım diyorum şimdi 75 mg olunca onu da tek seferde mi içiyorsun canim ?
Aralarında ne fark ediyor ya da neye göre karar veriyorlar bilmiyorum canım. 75 liği de tek seferde içtim biraz içim almadı aç olunca ama sonunu yudum yudum içip bitirebildim

Aynı benim oğlum böyle hayatta sevmez gezmeyi Odasında çürüsün gıkı çıkmaz
Geçen beşik aldığımız mağazada bisikletler vardı, eşim o kadar yalvardı bindiremedi üstüne denemedi bile. Yakın mesafelere krımızı skuteri var onla gider hızlı gidip dönmek adına. Ben psikoloğa götürmeyi bile düşündüm büyük kızı eve ağlayarak sokuyoruz,bunu ağlatarak evden çıkarıyoruz

Benimki de dr a sor belki kendin doğurursun diyor ))))
Narkoz almadan sezeryan nasıl olacak ki canım. Epiduralmi kastı? Gerçekten sezeeyanın ağrısı daha başka, annenden rica et YouTube da ameliyatın videoları var, baksın bakalım sonra yaptır dermi canım ben masada kalacağımdan korkmasam yapardım da gözüm yemiyor. 5. Narkozu olacak hayatımın

Demekki çıkıyor bazen sizde rahat bırakın kızı
2-3 yaşından beri ben 2 saati aşmayan işlerimde onu evde yalnız bırakıp gidiyorum. Sadece elinin yeteceği yere su ve yiyecek koymam yeterli. Artık kahve yapmak, çay koymak, atıştırmalık hazırlamak gibi kolay şeyleri de bildiği için kesinlikle yalnız yaşamayı tercih ediyor. Bu 18ne gelince yalnız yaşamaya da kalkar yarın . Benim derdin başka canım, çok sınırlı sayıda güvendiği insan var, onun dışında değil vakit geçirmek, nasılsın gibi basit sorulara bile muhatap olmak istemiyor ve bunu açıkça yapıyor. Zamanında yaşadıklarımızın etkisimi değilmi bilemiyorum

Demekki çıkıyor bazen sizde rahat bırakın kızı
2-3 yaşından beri ben 2 saati aşmayan işlerimde onu evde yalnız bırakıp gidiyorum. Sadece elinin yeteceği yere su ve yiyecek koymam yeterli. Artık kahve yapmak, çay koymak, atıştırmalık hazırlamak gibi kolay şeyleri de bildiği için kesinlikle yalnız yaşamayı tercih ediyor. Bu 18ne gelince yalnız yaşamaya da kalkar yarın . Benim derdin başka canım, çok sınırlı sayıda güvendiği insan var, onun dışında değil vakit geçirmek, nasılsın gibi basit sorulara bile muhatap olmak istemiyor ve bunu açıkça yapıyor. Zamanında yaşadıklarımızın etkisimi değilmi bilemiyorum

Bende hep oğlumu ovdum zeytinyağıyla eklem yerlerini özellikle güzel büyüsün diye. Korkma kız meme ucu azıcık büyürsede yeter ama yara olursa çok işine yarar
Kızlar, bir şeyi hatırladım. Benim kıza çok güzel masajçı geliyordu 3 ayından itibaren her 3 ayda bir yaptırdım. Sanırım rus yada yahudiydi kadın ama ben öyle profesyonel görmedim. Susam yağına d3 karıştırıyordu onunla yapıyordu. Susam yağı yüksek miktarda kalsiyum içeriyormuş. Kemiklerini kuvvetlendiriyormuş. Ben faydasını gördüm. O aklıma geldi

Zaten yara icin aldim.buyusun diye degil :)
Belki olmaz canım ablamda hiç olmamış mesela ben bilmem yara diuor ama benim anamdan emdiğim süt burnumdan geldi anam nasıl bir acı o öyleeee. İyi yapmışsın aldığına birde doğuma yakın emzirme nasıl yapılır doğru ona bak istersen doğru olmadığı için yara oluyormuş nette öyle diyorlar

Günlük pamuklar işe yaramıyormu
Çok kaşıntı yapıyor dayanacak gibi değildi. Sütün lekesi de kolay çıkmıyor giysiden, temiz ütülü pamuk kumaştan kesip kat kat katlayıp koyuyordum. Ütülendiği gibi gün gün ayırıp poşetlere koyup öyle dolaba koyuyordum hijyenik kalsın diye sıkıcı iş

Biliyorum canım anlıyorum kızını bizde de var bi tane yardım almalısın o zaman en kısa zamanda

Evet epidural canım Annem beni 16 yaşında 5,500 kilo doğurmuş ondan sonra anneciğim o korkuyu atamadığı için tam 28 senedir ilaç kullanıyor Antidepresan yani oyuzden korkuyor çok ilk Doğumumda anneme geç haber verdik ama ona rağmen çok hasta oldu

Biliyorum canım anlıyorum kızını bizde de var bi tane yardım almalısın o zaman en kısa zamanda
Bak sen de benimle hemfikiriz. Ama eşim diyor rahat bırak çocuğu, doğru yapıyor, zaman kötü. Herkese güvenip darbe yiyeceğine işini sağlama alıyor, yaş tahtaya hayatta basmaz o diyor. Bir çocuk düşün 6 yaşında, harçlığından biriktirip çeyrek altın aldırıyor geleceğine yatırım yapmak için. Çocuk ne anlar altından, o hesaplıyor ileride iş kurmak için şimdiden neler yapa bilir diye

Anladım canım. Sana da Maşallah yani. 3 aylık çocuk kadar çıkmışsın şimdi anlıyorum

İlk bakışta öyle ama çocuk içine kapanmaya başlamış bu anlattıkların onun emaresi ha tam tersi de oluyor bizimkide senin kızın tam tersi ben bilirim ben yaparım kimse karışamaz modunda. Ama normalde boşanmış ailelerin çocuklarının yardım alması şart ilerisi ve doğru kararları için

Kızlar slm dün 2 kere karnım kasildi ağrılı bi şeklde sertlesti sonra gevsedi pozisyon degistirince gecio bugünde bi sabah oldu birde aksam. Varmı yalanci kasılması başlayanlar bugün tam 28 haftalik olduk 7 aylık oluncAmi başlıyor acaba? Yinede sitres oluorum ilk gebelikte bilmedigim için anlamiordum bilmemek daha iyimis off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…