2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım kötü birşey mi tam bende bilmiyorum ama Benimde kasılmalarım olur bir tarafda toplanıyor canımı acıtıyor bir iki dakika sonra gçeiuor bugün 3 kere falan oldu

Haklisin canim.benim cildim.cok hassas korktum valla olmasada kalir :) vay be neler konusmaya basladik :)

Canım kötü birşey mi tam bende bilmiyorum ama Benimde kasılmalarım olur bir tarafda toplanıyor canımı acıtıyor bir iki dakika sonra gçeiuor bugün 3 kere falan oldu
Evet benimde daha çok sagda toplaniyor hafif ağrıyla sertlesiyor 5 yada 6 saniye sonra duzeliyor, rahım kendini hazirliomus ama insan korkmadan edemiyor :/ senlede dogumlarimiz hemen hemen ayni gunlere denk gelio cnm :) bu arada senin kasilmalarin ne zmn başladı ben daha dün ilk defa hissettim bi yandanda diorum çocuk biyerlere anlık dayayıp karnimimi acitiyo diorum ama sertlik oluo hissediorum

Benim eşim ilk normal Doğuma gitmişti . Baya anladı neler çektiğimi aksine merhameti arttı. Diğer şeylerde de hiç azalma olmadı çok şükür . Güzel geçmişti elimi tuttu falan
Ne güzelmiş maşallah :) benimki önyargı da olabilir tabi ama girmese daha sağlıklı olur herhalde

Benim de günde 2-3 kere farklı zamanlarda oluyor. Adet olacakmışım hissi de eşlik ediyor

Bezen büyük geliyor yüklemiyor ekran görüntüsü alınca somra yükleniyor sanırım ama. Menun kaldın mı kendisinden. Elif hanım mı? Ne kadar ödedin kendisine canım
Evt Elif hanım sımdılık ıyıdı ama sonra ne olur bılemıyorum? Lıstem baya dolu bugun uyguladım acıkmadım hıc. Muayene ucretı 120 tl 2 hafta sonra gıdecegım tekrar ve ucret odemıyecegım. Bence uygun cunku ben hamile olmadan once gıdıyordum bı dıyetısyene onun muayene ucreti 150 tl ydı. En azından bunun hastalarınom cogu hamile dıye bu dıyetısyene basladım

Benim 1 haftadır oluyor canım resmen karnım yamuk dıruyor öyle olunca bir tarafı taş gibi sert çıkık oluyor

Ben bu kadar sık yesem patlarım valla
Onemlı olan az yemek degıl ıste bende ılk dıyetısyene dedım ben bunları yesem kılo alırım dıye. Halk arasında ne yazıkkı oyle bılınıyor onemlı olan az yemek degıl duzenlı yemek ve ne yıyecegını bılmek . Mesela canın baklava ısterse 1 dılım bıle yeme 1 dılım baklava buradakılerın bırcogunun toplamına esıt dedı

Evet tabi anlıyorum da işte okadar öğün yiyemiyorum ben az da olda bir sabah oda bir yumurta salata bide akşam yemeği öğlende bir elma yada süt içiyorum

Bugún aksam yemegi yesim ama hic isteksizdim simdide yúrúyûse cikacam ama onuda hic istemiyom benim gibi hisseden varmi annişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…