2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende hep oğlumu ovdum zeytinyağıyla eklem yerlerini özellikle güzel büyüsün diye. Korkma kız meme ucu azıcık büyürsede yeter ama yara olursa çok işine yarar
Çok cahilce olucak belki ama bebek yağı da var losyonu da var kremi de var şimdi zeytinyağı bunları kullanma sırası nedir:)) kısa bir özet alabilirmiyim?:)))

Çok cahilce olucak belki ama bebek yağı da var losyonu da var kremi de var şimdi zeytinyağı bunları kullanma sırası nedir:)) kısa bir özet alabilirmiyim?:)))
Ona bende şaştım inanki oğluma uyısın diye johansons baby bedtime almıştım hepsini karıştırıp sürdüm arkadaşda fedi ki ben bebek yağı almicam zeytinyağı kullanıcam. Ben zeytinyağını yıkamadan sürüp bebeği sarıp biraz bekletip öyle yıkıyordum yıkadıktan sonrada bebek yağı kullandım losyon pek kullanmadım

Umarim öyledir cnm ya kasilmanin yalancısı bile korkutuyo erken doğum vs.
Bana acile girtigim doktor dogum kasilmasi ve sancisi cok kolay olmaz nefes kesecek bir ayri olur yûrûyemezsin hareket edemezsin ve 5 saniye súrer gún icerisinde sık olur dedi canim korkutmayalim kendimizi

Garipmis annenin istegi canim.normal dogum gibisi mi var.tamam birkac saat sanci cekiyorsun ama bebis ciktigi anda hersey bitiyor.dikiste atsalar hissetmiyorsun o an mutluluktan.sonra da ayaklaniyorsun hemen.
Sezeryan yari uyusukta olsan ameliyat sonucta.saatin gunun belli peki ya sonrasi?

Arkadaşlar benim ayaklarım çok fena kaşınıyor içten yanıyor sızlıyor krem sürüyorum ama geçmiyor çok fena kaşınıyor etimi koparasım geliyor varmı başına gelen neden olur böyle ya ayaklarımın üstü kaşınıyor

Şişlik varmı?? Ödem gibi? Acaba birşeymi ısırdı? Yoksa tuzlumu yediniz?

Canım aslında bahsettim ama görmedin belki Annem beni 15 yaşında 5,500 kilo doğurmuş normal Doğumla çok korkmuş sonrasında o tramvayı atlatamadığı için 28 senedir antidepresan kullanıyor ilk Doğumda da geç haber vermemize rağmen çok hastalanıp korktu ben daha küçükken hep hatırlıyorum diyordu kzım evlenince normal Doğum yaptırmıycam diye

Bana acile girtigim doktor dogum kasilmasi ve sancisi cok kolay olmaz nefes kesecek bir ayri olur yûrûyemezsin hareket edemezsin ve 5 saniye súrer gún icerisinde sık olur dedi canim korkutmayalim kendimizi
Yalancı kasilmalarda öyle olabilio cnm daha hafif ama düzensiz az aralıklarla ve pozisyon degistirmekle son bulan ağrılar oluomus neyse artik bu haftalarda çekicez Allah beterinden saklasin

Okumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi, cuma suresi, bakara suresi, haşr suresi, amenerresülu, ayetel kursi, inşirah suresi, ihlas suresi, nas suresi, Felak suresi, ve fatiha suresi kimin ne dileği varsa.Kabulu için fatiha ile aminleyen herkeze hediyemdir.Rabbim ellerimizi boş çevirmesin inşallah ❤

Amin Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…