2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Amiin Allah kabul etsin canim

Amin Allah razı olsun canım

Yalancı kasilmalarda öyle olabilio cnm daha hafif ama düzensiz az aralıklarla ve pozisyon degistirmekle son bulan ağrılar oluomus neyse artik bu haftalarda çekicez Allah beterinden saklasin
Amin canim biz kalbimizi ferah tutalim ben inaniyorum rabbim bizlerin meleklerini annelerine bagislayacak ve kucaklarimiza alacaz insallah

Allahraziolsun dualarini kabul etsin insallah

Sorma ya şimdi ilk gebeliği olanlar korkacak ama acıyor ama çok ne yalan söyliyelim:)
Hiç birirnin olmaz inşallah emzirme memeyi tıtma tekniğine iyi bakmak lazım annelerimizin emzirdiği gibi emzirmemiz lazım yanlış çünkü nette doğrusu var herkes baksa iyi olur

Hiç birirnin olmaz inşallah emzirme memeyi tıtma tekniğine iyi bakmak lazım annelerimizin emzirdiği gibi emzirmemiz lazım yanlış çünkü nette doğrusu var herkes baksa iyi olur
Benim şimdiden sag gògsûmún ucu agriyo sanki yara gibi krem súrmeye tekrar baslasam iyi olacak sanirim

Sağol canım. Tabi sendr şeker çıkmayınca tatlı vermiş. Dondurma var ne güzel. Hergün mü uygulancak bu menü peki
Evt canım hergun uygulanacak. Ama haftada 2 defa kırmızı et 2 defa balık 1 defa tavuk 2 kuru baklagıl yemege calıs dedı . Bırde oglen sebze yedıysen aksam bunlardan bırını yemen lazım dedı . 2.5 saatten fazla bısey yemeden kalma tatlı krızın tutar yada yemeklerde cok yersın yoksa dedı . Bana 2 dılım ekmek aksam yemegınde cok geldı mesela 2 dılım yedım oyle kendım ayarlıyacagım artık

Amin. Allah razı olsun canım.

Canim bende de dokuntu alerji kasinti oldu bu nedenle gebelik alerjilerine bakmıştım. Senin durumuna uygun bir kasinti turu de okumustum sanki. Sadece eller ayaklar ve döküntüsüz kasinti seklinde. Genel olarak gebelik alerjileri bunlar. Ama iclerinden bir tanesi riskli. Kendi durumundan emin olmak istiyorsan muhakkak karaciger enzimlerine kandaki total safra miktarina baktit ve doktoruna git. Biri ciddi ve tedavi edilmeli diğerleri onemsiz. Her ihtimale karsi aklinda olsun

Kizlar benim bu sag gògsúmûn sanki damarlari çekiliyormus gibi çok agrimaya basladi ucuda agriyo zaten

Umarim öyledir cnm ya kasilmanin yalancısı bile korkutuyo erken doğum vs.
Bende de gecen haftalarda oldu. Annem ebe benim ilk önce ona sordum. O kasılma değildir dedi. Dediğim gibi bebek baskı yapar yaslar kendini oraya demişti. Sıkma sende kendini getirme aklına öyle kötü şeyler. Doktora gittiğinde zaten o da der. Erken doğum oldugunda hemen anlarlardı merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…