2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi inşallh istediğin sonuca ulasırsın canım. Protein cok önemli. Evet aç kalmamak gerekiyor uzun süre. Bende onu deniyorum şimdi ara öğünlere önem vermeye başladım şimdi daha iyiyim. O yüzden bence gebeler oruç tutmamalı diyorum. Çok sakıncalı.

Kizlar kabizlik için duphalac surup kullanan yada gecmiste kullanmis var mi aranizda.
Ben kullandım, bir ay önce doktorum yazdı yaklaşık üç günlük tuvalete çıkamama durumunda bir ölçek alırsınız dedi, aldığım andan 5 saat sonrasında çıkabildim tuvalete, faydasını gördüm ama çok mecbur kalmadıkça kullanmadım

Şekeri olan annelere bi kaç sorum olacak, söyleki sekerim 140 yanı sınırda çıktı, malumunuz akşamları dondurma fıstık badem çerez tarzı seyleri tüketiyorum tatlı olarak. Zaten dondurmA harici yemem, sakıncası olur mu sizce ? Börek çörek yiyeceğim zamanlarda tabıki bunlari tüketmeyeceğim fakat hemen hemen her Akşam hava sıcak dondurma istiyor canim ?

Canim sana kòtúbi haberim var dondurma çikolata tuzlu çerez benim diyet listesinde yasak ama sen nasil yaparsin bilemem findik badem cevizide saat9 bucukta 10 findik 10 badem 3 kuru kayisi 2 ceviz tabiki sadece birini seciyorum

Bilmiyorum ki canım belki dönmüştür baş aşağı belki ondandır yumurtama tarihime göre 29+0 olduk bugün haftaya 30. Hafta gidicem kontrolle bakalım nasıl benim kara oğlum

29+1 30. Hafta olarak sayılıyor nette uygulamalarda falan sen soranlara 30 mu diyorsun kafam çok karisiyor benim.bu konuda

Sabah açlık şekerim 94 çıktı, akşam 2 saat sonraki tokluk şekerim de 94 çıktı. O değilde canım karpuz çekmişti yiyemeden yasak geldi, neyse şu bir haftayı atlatayım da. Böyle giderse sorun yok gibi. Annemde şeker olunca tırstım.

A
Anladim canim etkili birsey o zmn..ben biksc saat once ictim insallah banada etki eder.oyle zor durumdayim ki.olcekte 30mm epey buyuk yani..

Teşekkür ederim. Salı günü gidicem doktora söyliycem o zaman

Şişlik varmı?? Ödem gibi? Acaba birşeymi ısırdı? Yoksa tuzlumu yediniz?
Şişlik yok çok fazla tuzlu yemiyorum ben. Kaç haftadır var bu kaşıntı krem sürüyorum sürekli bazen geçiyor bazen krem de fayda etmiyor bakıyorum ayaklarımın üstü kızarık duruyor kasımadıgım halde

Vall benimde istiyor her gün her an ama tutuyorum kendimi. Özellikle o kapalı dondurmalar çok zararlıymış be canım. Sende tut kendini. Yememeye çaliş. Mesela tarcın tüket süte dök yoğurda dök öğün aralarında... kan şekerini ayarlıyor dengeliyor. Badem ceviz fındık faydalı onları ye.

A

Anladim canim etkili birsey o zmn..ben biksc saat once ictim insallah banada etki eder.oyle zor durumdayim ki.olcekte 30mm epey buyuk yani..
Ben çok kabızlık sıkıntısı çektim, gebelikten önce de vardı zaten gebelikte arttı. Şurup fayda etti bende, kuru kayısı ve kuru incir sabahları aç karna bi kaç tane yiyip üzerine ılık su içincede çok faydası oluyor

Benimde son iki haftadır bebeğim sürekli çok aşağıda hareket ediyo, % 90 hareketlerini tam vajina üzerinde hissediyorum sanki her an eli ayağı çıkıcak gibi var mı böyle yaşayan çok aşağıda olması sıkıntılı olmaz umarım

Bende de ara ara oluyor nasıl vuruyor alta alta. Ama dönüyormuş bebek o anda hareket edincede öyle hissediyoruz doğal olarak.bir sıkıntı olmazmış ben öyle duydum. Sende sıkma kendini yer değiştirir zaten.

Bende de oyle canim öteden beri süregelen bir sıkıntım bu ama hamilelikte artti tabi..dediklerini inan surekli yapıyorum ama dönem dönem o bile care olmuyor artık.son trimester de kabizlik sorunu artıp doguma kadar devam ediyormus o yüzden al sende önlemini en sağlamından canim.ben ne yaptimsa kurtaramadim kndimi..

Zaten gebeliğik başından bu yana nazar değmesin ne öyle mide bulantım ne başka bi sıkıntım olmadı , migren hastasıyım ama öyle dayanılmaz baş ağrılarımda olmadı Allahtan, tek sorun bu kabızlık o da sağolsun hepsine yetiyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…