2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Seni cok iyi anlıyorum..Gebeligin ilk haftalarinda aglaya ağlaya acile gittim lavman verdiler gunlerce cikamamistim düşün artik..Neyse insallah baska sıkıntıya yol acmaz bu dert..Bebisine ve sana saglikli gunler diliyorum canım insallah sıkıntısız gecer kalan donemin de saglikla kucagina al yavrunu.

Her zaman giydiğiniz ayakkabıya gebelkte alerji olabilir . ihtimalleri sayıyorum ben de . İnşallah önemsiz bir şeydir

Aman aman canım, herşeyi yap, hemoroide yakalanma kızımda şikayetime normal deyip geçiştirdiği için pislik doktorum (böyle söylemek için çok nedenim var) başıma geldi, çok canımı yaktı , şimdi bu hamilelikte de tekrarladı

Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alır büyütürüz

Asagida vajina ustunde hissediyorum diyemem ama gecen haftalarda benim bebeğimde hep alta vuruyordu sanki oradan bisey cikicak gibiydi ve acı vericiydi.o zmn oturuyor pozisyondaydi ayaklar asagida oldugu icin tekme indiriyormus kucuk hanim şimdi pozisyon degistrmis ama yine oturucak diye korkmuyor degilim..sen vajina ustunde hissetme olayini bir sor doktoruna bence..

15 yasinda agir bir travma yasamis annen gecmis olsun.hem kucuk yas hem de sen bayaa irii bebekmisin cnm.beni de annem 16 yasinda 12 saat sanciyla dogurmus koy evinde dr illa hastanede dogurmasi gerekir dedigi halde.ebe kesmis canli canli dikememis.hastaneye de izin vermemis sucu ortaya cikmasin diye.hala acisini ceker.idrar kacirmadan tut rahim sarkmasina kadar turlu slklntilari var.ameliyat oldu yine ayni..ama ihmalkarlik oldugunu soyluyor yoksa normal en iyisi diyor.herkes farkli etkileniyor yasadiklarindan.iyi dusun cnm.anneni uzme hicbir sekilde tabi ama yaninda olmayacaksa ayrintilari bilmek zorunda degil

Korkmayın kızlar en azından şimdilik doğurmuyorum. Doktorum denizlide, devlet hastanesinin aciline yönlendirdi. Onlar kanama yok diyor. Ben vardı da geldim diyorum o da ben görmüyorum diyor. Şaka gibi. Doktoru aradım evde hiç kalkmadan pazartesiye kadar yat dedi, pazartesi gelicekmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…