2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok geçmiş olsun, kanama makattan da gelmiş olabilir basur kanı olabiliyor hamilelikte, iyi dinlenmeler
Yok değildi canım. O benim de aklıma geldi öyle olması için dua ettim. Özellikle peçeteyle içeriye sürdüm baktım. Artarak vajinadan geldiğine emin oldum

Sağolun kızlar hepiniz Allah razı olsun
Kuzum artık yatarak geçirmeye çalışacaksın sen son haftalarını. Okullar kapanıyor zaten evde de dinlenmen gerek. Ben de şimdiye kadar kanama hiç olmadı ve 3 çocuk olduğu halde doktorum dinleneceksin diyor ben günün çoğu saatini yatakta geçirmeye çalışıyorum. Ders mi yapılacak çağırıyorum oğlumu yatağa yapıyoruz, küçük kızla yatakta oynuyorum. Ev dağınık mı dağınık tabi ki ,ama şu an hiç umurumda değil canım ,çünkü taşıdığım canlının canından da ben sorumluyum. Herşey düzene girecek o zamana kadar sen uzanıp dinlenmene bakacaksın

Şu an var mı kan peki? Gözden kaçırmış olabilirler mi? Ultrasonla baktılar mı kanama var mı yok mu diye?
Karından ultrasonla baktı, bebek iyi, suyu iyi dedi bu kadar canım. Ben de zamanın çoğunu yatarak geçiriyorum bebeğin aşağıda olmasından dolayı . yorulmadım da. Ne bilem işte

İç çamaşırımı değiştirmeden öylemi gelsemiydim ki yani kan var bakın diye
Ayyy ne korktum çok geçmiş olsun progesteron alıyordun hala demi. Kız oğlumda bendede aynı oldu ped koymuştu. Acikdeki öküz kadın doğumcu erkekti bide aç bakıcam dedi yerin dibine girdim o an

Karından ultrasonla baktı, bebek iyi, suyu iyi dedi bu kadar canım. Ben de zamanın çoğunu yatarak geçiriyorum bebeğin aşağıda olmasından dolayı . yorulmadım da. Ne bilem işte
Annesi progesteron al drun gelene kadar bakalım sen korkudan ben doğuruyorum sandım akıllı durun herkes gününde doğuracak

Ayyy ne korktum çok geçmiş olsun progesteron alıyordun hala demi. Kız oğlumda bendede aynı oldu ped koymuştu. Acikdeki öküz kadın doğumcu erkekti bide aç bakıcam dedi yerin dibine girdim o an
Parmakladılar ki açılma varmı yokmu diye. Bir kadın bir de erkek. Ben de utandım ilk defa erkek baktı çok utandım canım

Gelmiş geçmiş olsun canım, bir daha yaşamazsın inşallah aynı korkuyu
Amin canım. Sağolasın. Kızda da oluyordu en azından teşhisi vardı , bunda direk yok diyor. Kendi kendimi yalanlayacaktım az daha. Bir genç kadın gelmişti 6 aylık aldırmak için, evli değilim birlikte yaşadığım erkek istemiyor falan anlatıyordu iki dk beni savdı kadını kenara çekti kaç yaşındasın sen? Kürtaj zamanın geçmiş ben sana ilaç söyleyecem gibi fısır fısır konuşuyordu benim bacaklar açık çatalda korkudan gözümden yaşlar akıyor ağlamasam da.

Hyrli sabahalar kizlar. Buraya girmeye fırsatım olmuyor ama aklim burda hep.. herşey yolindadir ins... Gecmis olsun Nesrinay86 korktm vallahi ya bisey oldu die cok ssukur ki herşey yolundayms. Cok sevindim. Rabbim bebislerimizi korusun sağlıcakla kucağımiza alalim ins

Çok geçmiş olsun inşallah bir daha tekrarı olmaz , bazen göremiyorlar benim de ilk kanamam da Hematom alanını görememişlerdi , baya kanamam olmasına rağmen pedimi değiştirdiğim için bulaş tarzında kanama falan demişlerdi , sonra kendi doktorum bakınca gördü kanama alanını. İnşallah yoktur tabi kanama alanı falan bir daha da olmasın , Bebiş de azıcık daha sabretsin bakim

Ben bu arada bocgumeb oyun parli yatak aldm internttnei fiyatı uygunfu baya indirim vardi... Bebek arabasi da travel sistem istiyordum ana hayaller hayatlar oldu. Esimij bel fitigi var ameliyattta oldu bi faydasi olmadi. 4. İatta oturuyorum ve asonsor de yok. Vel hasil ki bastin tipi alicam mecbur ... Hem bebek cantasi arabası zor glir tasimamda hyrkisi artık dun baktim chicconun aslinda icime sndi.Resmde atamıyorum ki

Ay canım ya bende boyle şeyleri cok görüyorum dr gitdiğimde, birini 6 aylık kız bebeği öldurmek için neler yapdı anlatamam, dr elini rahme sokup boğdu sonunda oyle oldurmeyı başardılar daha kotuleri bile var, nasıl yapıyorlar anlamıyorum ki.

Ben sok rahme elini sokup bogmak mi..

Erken yaşta doğum yapanlarım başına gelen şeyler, benim annem ablamı 14 yaşında 22 saate doğurmuş, en son dr gelmiş ya anne ya bebek demiş annanemde ben ikisinide sağ isdiyorum demiş doğuma girmiş olsede kalsada benim gözümün önünde olsun demiş nasıl bir düşünce ise, cok şükür ikisinede bir şey olmamış, ama daha sonra sınır hastası olmuş 2 bebeği ölmüş doğumdan sonra sonra abim olmuş sonra beni isdemiyormuş annanemin zoruyla doğurmuş, uzun sure tedavisı surdu ama hala psikolojık sorunları ve kadınsal problemler yaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…