2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim inşallah bidaha olmaz belki farkli bir kanamadir bebisten yada rahimden degildir

gercekmı bu olay cnm oyyy oyy su dünyada neler var

darısı bana canım çift sayılardan sonra hersey bence daha cabk geçecek bu zamana kadarda öyle oldu daha kese kalp atışı derken nerelerdeyiz cok şükür
İnşallah canım evet rakam düşünce biraz psikolojik olarak düzeldim sayı 50lere inince daha iyi olacaz inşallah

Bebişleri dogduktan sonra çòpe atanlar yol kenarina birakanlar baska kapilara birakanlar eger istemiyorsan yapmayacaksin o sabilerin vebalini úzerine almayacaksin buzamana kadar cok gòrdúk bòyle vicdansizlari blzor bebek sahibi olacak biri olarak bunlari gòrúnce sinirleniyorumbirde icim cok axiyo o bebislerin haline rabbim islah eylesin òylelerini

Buggn 11 gúnûn sonunda ilk defa açlik şekerinde 89 górdúm ay nekadar mutlu oldum anlatamam dún aksam 1 saat yúrúmúsrúm 5 litreye yakinda su icmisimdir birde aksam 9 bucukta 2 tane ceviz yedim birdahada birsey yemedim bòyle devam edeyim diyetisyenin gòzúne girene kadar bari

Geçmiş olsun canım İnşallah önemli birşey değildir. Dinlen bakalım Pazartesi’ye kadar. En iyi yorumu doktorun yapar geçmişi bildiği için.

6 aylık bebek ölsün diye ilaç öneren bir doktor Allahım bu ne vicdansızlık ,bebek hasreti çeken ne insanlar var ,ver onlara baksınlar mis gibi.Çok konuşasım var ama sistem beni kaldıramıyor

Sen bu sahneyi gördün mü? Aleni bir şekilde mi yapıyorlar bunu? Allah’ım başımıza taş yağsa yeri İnsanlarda merhamet kalmamış.

Nesrinay86 cnaım çok geçmiş olsun inşllah önemli birşey dedğildir Pazartesi’ye kadar hiç kalkma ağrın olur hemen başka dktr git pregestonda kullan dinlen dualarım seninle habersiz bırakma bizi

Sen gözünle görmediğiysen inanma böyle birşey rahme elini koyup bebekmi boğulur hiç en fazla suni sancı verir doğururdur yani 6 aylık bebek ne saçma şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…