2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar detaylı ultrasona girdim maşallah bebekte bi sorun yok rahim suyu da normal çıktı içim rahatladı. Bana oruç tutma bebek aç kalır dediler iki gündür tutmuyorum ama içim rahat etmedi internetten bi kaç video izledim hocalar tutabilirsiniz diyor. Bende şimdi pişman oldum inşallah yarın tutmaya baslıycam

Evet bende de oluyor bi gün bâkıyorum karnım büyük ertesi gün biraz inmiş gibi geliyor
Ya öyle olunca saçma sorular geliyor aklıma güldür güldür deki eşofmanlı hocaya sorulan sorular gibi akıntımla duyumu azalıyor falan diye biliyorum çok saçma ama bu hamilelik saçma bir insan yaptı beni

Benim 25 Ağustos da 38. Hafta doluyor 39 a giriyorum bakalım o zamana kadar doğacak mı yoksa eylüle mi kalacak içimden eylüle kalmasın bi an önce doğsun diyorum :)
Benimde ilk ultrason da 1 agustosdu sonra 28 temmuz oldu hala öyle çıkıyor reglime göre ama erken yumurtla olduğu için en geç 20 Temmuz’da gelir heralde

Bende yıllardır çekiyorum onu ne yapsam olmuyor doğumdan sonra yarayı halletmeye çalışıcam
Normal Doğum yaparsam belki temizlenir diye düşünüyorum artık sezaryen olursada bende bir şekilde tedavi olmam lazım artık neyse çözümü abartısız 10 ayrı dktra gittim ama çözüm bulamadım bir dönem rahatlıyorum tekrarlıyor çok illet birşey gebe kalmamıda zorlaştırmıştı

Herkese gunaydin kizlar uzun zamandir giremiyorum. Herkes iyidir umarim baya yazisma birikmis ama hic gozum yemedi okumaya doguran falan yoktur umarim benim hamileligim guzel gidiyor ama aklimda bir soru acaba oruc tutsam bir sakincasi olurmu tutan varmi

Alternatif tedavilerede bak arada istersen canım doğal kürler vs doğumdan sonra anlıyorum seni ama benim eskisi kadar yok çok şükür

Herkesin fikrine saygi duyuyorum arkadasim ama hamileyken oruc tutmak hele ki bu sicaklarda icinde sana muhtac, senin yediginden ictiginden nasiplenen daha dogmamis bir yavruya iskence gibi geliyor bana.1 saat su icmesem kuruycak gibi hissediyorum yavrumu degil ki gunun yarisi kadar mahrum birakayim onu.kimsenin dini yasantisi inanci beni ilgilendirmez ama hamilelerin icinde bir can var ve bu bize verilen bir emanet.nasil ki kucuk cocuklar oruc tutamazsa bizde tutmamaliyiz bence.

Ayh cnm kan ilaci dediğim demir ilacı ya benimde kan degerim düşük cikti günde bi kere verdi sabah bi tuhaf oldum icince belki aksam içmeye başlarım hemde sabah süt ictiğim için etki değeri dusmesin
Bende gúnde 2kere iciyorum sabah ac karni birde aksam yemeginden ònce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…