- 17 Kasım 2012
- 971
- 1.836
- 333
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #38.581
O hocalar kadin mi erkek mi canim?hic hamile kalip zorlugunu yasamislar mi?icimizde ki sabilerin vicdani yukunu tasimislar mi? Din alimi degilim ama bildigim kadariyla zorunlu degil hamileyken tutmak.emzirme donemi bitince borcunuzu odersiniz cok rahatsiz ediyorsa bu durum sizi.Benim çok kafam karıştı bu konuda annem de diyor sen zaten zayıfsın bebek senden besleniyor o kadar uzun süre aç kalma diyor. Hocaları dinliyorum tutabilirsiniz bişey olmaz diyolar bende muallakta kaldım ya
İki gündür tutmuyorum ama tutarsam yapabilirmiyim diye düşünüyorum beni susuzluk tedirgin ediyor çok susuyorum çünkü normalde bu kadar su içmezdim ama şimdi sürekli su içiyorum boğazım kuruyor. Bide şu var şimdi az bir iş yapsam hemen su içiyorum oruçluyken is yapabilirmiyim oda var dinlediğim hocalar erkekti hatta biri diyor ki doktorlar işte tutmayın şu gibi zararları olur diyolar bu doğru değil diyolar ilerisini kimse bilemez diyor bende dedim tutsam mı ilk defa oruç tutmuyorum kendimi suçlu gibi hissettim ya. Günler kısa olsa hiç tedirgin olmadan tutarım da yaz sıcak günler uzun bide bütün gün aç aç yemek iş yapmak var iki canla :-/O hocalar kadin mi erkek mi canim?hic hamile kalip zorlugunu yasamislar mi?icimizde ki sabilerin vicdani yukunu tasimislar mi? Din alimi degilim ama bildigim kadariyla zorunlu degil hamileyken tutmak.emzirme donemi bitince borcunuzu odersiniz cok rahatsiz ediyorsa bu durum sizi.
Yüce Allah’a hamd olsunİki gündür tutmuyorum ama tutarsam yapabilirmiyim diye düşünüyorum beni susuzluk tedirgin ediyor çok susuyorum çünkü normalde bu kadar su içmezdim ama şimdi sürekli su içiyorum boğazım kuruyor. Bide şu var şimdi az bir iş yapsam hemen su içiyorum oruçluyken is yapabilirmiyim oda var dinlediğim hocalar erkekti hatta biri diyor ki doktorlar işte tutmayın şu gibi zararları olur diyolar bu doğru değil diyolar ilerisini kimse bilemez diyor bende dedim tutsam mı ilk defa oruç tutmuyorum kendimi suçlu gibi hissettim ya. Günler kısa olsa hiç tedirgin olmadan tutarım da yaz sıcak günler uzun bide bütün gün aç aç yemek iş yapmak var iki canla :-/
Rabbimiz bize merhamet edip oruç tutmamamıza müsade etmiş. Şu an şeker tansiyon dengemiz zaten oynak bir haldeyken o kadar uzun süre susuz bırakmak vücudu bana hiç mantıklı gelmiyor. Ben sabah yataktan aç ve susuz uyanıyorum şu an kendi vücudumu ve ihtiyaçlarımı dinlediğimde dayanamayacağımı farkediyorum. Kızkardeşim inat edip tutmuştu ve bebek geri kaldı suyu azaldı. Riske atmaya değmez. Allah sağlıklı günler versin ilerde kış aylarında kısa günlerde tutarız inşallah.İki gündür tutmuyorum ama tutarsam yapabilirmiyim diye düşünüyorum beni susuzluk tedirgin ediyor çok susuyorum çünkü normalde bu kadar su içmezdim ama şimdi sürekli su içiyorum boğazım kuruyor. Bide şu var şimdi az bir iş yapsam hemen su içiyorum oruçluyken is yapabilirmiyim oda var dinlediğim hocalar erkekti hatta biri diyor ki doktorlar işte tutmayın şu gibi zararları olur diyolar bu doğru değil diyolar ilerisini kimse bilemez diyor bende dedim tutsam mı ilk defa oruç tutmuyorum kendimi suçlu gibi hissettim ya. Günler kısa olsa hiç tedirgin olmadan tutarım da yaz sıcak günler uzun bide bütün gün aç aç yemek iş yapmak var iki canla :-/
Canım inan ilk gebeliğimde kendimle çok savaştım ama tıtmadım drum ben sormadan yasak dedi. sen öyle her hocaya bakma bizim dinimiz hoşgörü dinidir eskisi gibi 7-8 saat oruç tutulsa amenna ama bu şartlarda sevaptan çok günaha girersin gün zatwn 24 saat ve sen en az 15 saat bebeği aç susuz bırakacaksın mantıklı mı senceİki gündür tutmuyorum ama tutarsam yapabilirmiyim diye düşünüyorum beni susuzluk tedirgin ediyor çok susuyorum çünkü normalde bu kadar su içmezdim ama şimdi sürekli su içiyorum boğazım kuruyor. Bide şu var şimdi az bir iş yapsam hemen su içiyorum oruçluyken is yapabilirmiyim oda var dinlediğim hocalar erkekti hatta biri diyor ki doktorlar işte tutmayın şu gibi zararları olur diyolar bu doğru değil diyolar ilerisini kimse bilemez diyor bende dedim tutsam mı ilk defa oruç tutmuyorum kendimi suçlu gibi hissettim ya. Günler kısa olsa hiç tedirgin olmadan tutarım da yaz sıcak günler uzun bide bütün gün aç aç yemek iş yapmak var iki canla :-/
Bu hocalari taniyormusun, guvendigin hocalar mi canim?yuz yuze mi sordun yoksa internette kendini videoya ceken her konuda islam disi konusan sakkali adamlardan mi?Allah herkese akil vermis canim.baska bir insanin sakkali diye benden hicbir fazlasi yok.herkesin evinde kuran var hemen hemen.her dile de cevirilmis.saptirilanlari ayirt etmek gerek tabi Acip okumak dinimizi ogrenmek yerine bekliyoruz ki birileri okusun bize ogretsin.gercek hocalari ve alimleri tenzih ederim ama bunu is haline getirmis cok sahtekar var.Islam akil, vicdan, merhamet dinidir.Allahin bana verdigi akil icimdeki yavruyu gun boyu ac susuz birakmamami soyluyor.bu merhametsizliktir canim.soyle dusun bebegin dogdu sen oruclusun ve ona da birsey yedirip icirmiyorsun bu yuzden.bu mantikli mi?İki gündür tutmuyorum ama tutarsam yapabilirmiyim diye düşünüyorum beni susuzluk tedirgin ediyor çok susuyorum çünkü normalde bu kadar su içmezdim ama şimdi sürekli su içiyorum boğazım kuruyor. Bide şu var şimdi az bir iş yapsam hemen su içiyorum oruçluyken is yapabilirmiyim oda var dinlediğim hocalar erkekti hatta biri diyor ki doktorlar işte tutmayın şu gibi zararları olur diyolar bu doğru değil diyolar ilerisini kimse bilemez diyor bende dedim tutsam mı ilk defa oruç tutmuyorum kendimi suçlu gibi hissettim ya. Günler kısa olsa hiç tedirgin olmadan tutarım da yaz sıcak günler uzun bide bütün gün aç aç yemek iş yapmak var iki canla :-/
Tabi ki değil bebeği aç bırakmak vicdan sığmaz zaten. Hocaların isimlerine bakmadım. Doğru söylüyorsun bakmak lazım okumak lazımBu hocalari taniyormusun, guvendigin hocalar mi canim?yuz yuze mi sordun yoksa internette kendini videoya ceken her konuda islam disi konusan sakkali adamlardan mi?Allah herkese akil vermis canim.baska bir insanin sakkali diye benden hicbir fazlasi yok.herkesin evinde kuran var hemen hemen.her dile de cevirilmis.saptirilanlari ayirt etmek gerek tabi Acip okumak dinimizi ogrenmek yerine bekliyoruz ki birileri okusun bize ogretsin.gercek hocalari ve alimleri tenzih ederim ama bunu is haline getirmis cok sahtekar var.Islam akil, vicdan, merhamet dinidir.Allahin bana verdigi akil icimdeki yavruyu gun boyu ac susuz birakmamami soyluyor.bu merhametsizliktir canim.soyle dusun bebegin dogdu sen oruclusun ve ona da birsey yedirip icirmiyorsun bu yuzden.bu mantikli mi?
Evet değil tabi zaten acıkınca tekmeleyip duruyolar.Canım inan ilk gebeliğimde kendimle çok savaştım ama tıtmadım drum ben sormadan yasak dedi. sen öyle her hocaya bakma bizim dinimiz hoşgörü dinidir eskisi gibi 7-8 saat oruç tutulsa amenna ama bu şartlarda sevaptan çok günaha girersin gün zatwn 24 saat ve sen en az 15 saat bebeği aç susuz bırakacaksın mantıklı mı sence
Gobeginin yan tarafimiydi seninde canim baska bir yer yok orasi agriyor mesela simdi yine basladi galiba gaz agrisi buMerhaba, bende yaklaşık 1 ay kadar önce 1 hafta süren sağ kaburgamın altından başlayan çok şiddetli bir ağrı oldu. Gece acile gittim. Tam batın ultrason çekildi. Ben kötü bir şey zannettim çünkü hiç öyle bir gaz ağrısı yaşamamıştım. Bana doktor yürümemi tavsiye etmişti. Ve wc de uzun süre oturdum. Yürümek çok iyi geliyor tavsiye ederim.
Sagda gobegimin yaninda mesela simdi yine var anlamadimkoBende de oluyor sol tarafımda girip çıkan ağrı. Telaş etme bence şiddetlenirse o zaman doktora gidersin
Umarım :) heyecanla beklemistim bu muayneyiYani drun kotu bi gününe denk gelmissindir bidahakine umarim daha iyi gecer.
Doktor zayıf mı dedi? Ben de dün gittim doktora 25+4 te, 860 gr dedi, gayet iyi dedi. Takip ettiğim bir uygulama var 850 gr yazıyor bu hafta için. Garip geldi doktorun zayıf demesikızlar doktordsan geldim 25hafta 4 günlüğüm 953 gram boyu 32 cm durum nasıl iyimi doktor biraz zayıf dedi
İmkanın varsa tansiyon ölçtür eğer normalse çok önemli değildir , hamilelikte olabiliyor bütün kanaması , güneş ve sıcak hava da tetiklemiş olabilir. Benim doktorum burun diş eti kanaması olabilir normal demişti ama olmadıKızlar hanilelikte burun kanaması yaşayan var mı acaba? Nette normal durum diyor ama. Yürüyüş yaptım sıcaktı hava çok eve geldim burnumu temizledikten 2 dakıka sonra kanadı
Çok güzeller , sağlıkla giysinler kirletsinler inşallah
Leğen yada köprücük kemiğin olmasın orası bebek biryerini dayiyinca ağrı oluyordu benim 10 15 gün onceSagda gobegimin yaninda mesela simdi yine var anlamadimko
Çok tatlılar canım. Güle güle kullanın inşallahEki Görüntüle 2147374 Eki Görüntüle 2147375 Eki Görüntüle 2147376 Merhaba kızlar
İnstagramda bir sayfadan alışveriş yaptım çok memnun kaldım paylaşmak istedim ürünlerde kaliteli kapıda ödemesi var ve şuan kampanyalı ürünleri var ben her takımdan 2 tane aldım toplamda 4 hastane çıkışı 2 de bornoz takımına 370 tl ödedim
Çok güzel bir fikir en azından yıkanmış ütülenmiş kumaş daha hijyeniktir. Ben de suyla yıkamayı düşünüyorumBen toptan pamuklu bir kumaş alıp, böleceğim, ıslak mendile alternatif olarak kullanmayı düşünüyorum. Uzun vadede yorucu olabilir ama en azından ilk 1-2 ay kullanmayı istiyorum. Islak mendili kendime denedim çok rahatsız edici geldi
Merhaba, bebek arabası almadım henüz ancak park yatak konusunda uzunca bir araştırma yapmış biri olarak kraft tavsiye edebilirim. Kraft ın sitesine girerseniz modellerin fiks olduğunu renk ve özelliklerinden görebilirsiniz. Bunu hepsiburada veya başka sitelerden takip ederek çok daha uygun fiyata alabiliyorsunuz. Anlık indirimler de oluyor. Ben Kraft Garden modelini 699 tl iken 530 tl'ye satın aldım.Merhaba güzel anneler ve anne adayları. Uzun zamandır takip ediyorum hatta daha önceden çalışan annelerin çalışma şartları vs. bir konuda görüş sormuştum. Herkesin ufakta olsa sıkıntıları var umuyorum bu süreci daha az sıkıntı ile geçirip yavrularımıza sağlıkla kavuşuruz.
Bir kaç mesaj öncesi hazırlıkların başladığını anladım. Bebek arabası ve puseti alan arkadaşlar var mı? Hangi marka ve modeli tercih ettiniz. Bir de park yatak düşünüyorum. Çeşitli sitelerde aynı markanın çok farklı fiyatları var. Herkese iyi günler. Selamlar
Bende bebek arabasını kac aylık arastırma sonucu yeni aldım lelebaby alroad modeli. Yakından inceledşm begendım daha sonra anneler gunu ındırımınden faydalanıp hepsiburadadan aldım ve içime gercekten sindi. İncelemek istersen lelebaby nın instagram dakı sayfasından vıdeolarını izleyebilirsinMerhaba güzel anneler ve anne adayları. Uzun zamandır takip ediyorum hatta daha önceden çalışan annelerin çalışma şartları vs. bir konuda görüş sormuştum. Herkesin ufakta olsa sıkıntıları var umuyorum bu süreci daha az sıkıntı ile geçirip yavrularımıza sağlıkla kavuşuruz.
Bir kaç mesaj öncesi hazırlıkların başladığını anladım. Bebek arabası ve puseti alan arkadaşlar var mı? Hangi marka ve modeli tercih ettiniz. Bir de park yatak düşünüyorum. Çeşitli sitelerde aynı markanın çok farklı fiyatları var. Herkese iyi günler. Selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?