2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kv yapar sürekli idrar yollarını üşüttüğünü düşününce yeni duymaya başladım ama epey yaygın sanırım
Bende kadınlar kulübün den öğrendim normalde çok kızarım böyle şeylere ama gerçekten iyi geldi
Erken yumurtlama olduğunu dr muayene ile mi belirliyor, ultrason tahminlerine göre mi söyleniyor
Ben hamile kaldığım ay ovulasyon testi kullanıyordum canım ordan biliyorum erken yumurtladğımı

Kızlar evi göya temizletmişdim daha yeni eve gelebildik kaç saattir temizlik yapıyoruz annem çoğunu yaptı ama banyo ve mutfağı kendim yapmasam rahat olmayacaktım. Benim oğlanın kafası güzel oldu çamaşır suyu ve aspirin kokusundan

Gobeginin yan tarafimiydi seninde canim baska bir yer yok orasi agriyor mesela simdi yine basladi galiba gaz agrisi bu

Evet sağ yan tarafı. Bazen saatte bir 15 dk süren ağrılar. Gerçekten çok zor. Sizinkide gaz olabilir umarım başka bir şey değildir. Doktor muayene sonucunda söylemişti ama her ihtimale karşı ultrason çekilmişti. Bir de şiddetli mide bulantısı olmuştu. Çok geçmiş olsun.

Aynen canim.benimde cok saol Allah sifamizi versin amin

Ayy maşallah aşağıda 30 hafta yazıyor mayıs annelerimiz 30 a başakdık demekki :))

Kizlar benim migdem çok yaniyo sizler nasil gecirdiniz
Ben mide yanmasından 2 kez acillik olmuş biri olarak henüz kesin çözümü bulamadım,gaviscon içiyorum biraz ferahlatıyo sonra o da geçiyor soda içiyorum ve çok tıka basa yemiyorum az az sık sık yemeye çalışıyorum ama hala yanıyor

Bende kadınlar kulübün den öğrendim normalde çok kızarım böyle şeylere ama gerçekten iyi geldi
Ben hamile kaldığım ay ovulasyon testi kullanıyordum canım ordan biliyorum erken yumurtladğımı
Bende kızıyordum bi kere sütsüz sadece maydonozla yaptım rahatlatıcı etkisi var cidden

Başka yerde varis var mı canım sende benim yan versiyonum oldun desene bebeğin ağırlığı arttıkça şikayetlerinde artar sanırım Allah yardımcımız olsun
Yok cnm bacaklarda falan varis yok gebelikte ortaya çıkan vajinal varis oluştu ağrıları iki katına cikario bu arada isminimi degistrdin daha yeni dikkat ettim

Teşekkürler sanada inşallah. Hoşgeldin.

Kizlar biraz ònce bir yerde okudum kadinin birinin çocugu 8 yasindaymis ve hala gúnde 2 kere emiyormus kadin vermeyince agliyormuş ben şok ben iptal
Bende en fazla 2 buçuk sene emer sonrasında vermem meme falan ikinci çocuga hazırlık başlar :) 8 sene emen askere gidincede emer erkekse haha

Bende en fazla 2 buçuk sene emer sonrasında vermem meme falan ikinci çocuga hazırlık başlar :) 8 sene emen askere gidincede emer erkekse haha
Erkekmis canim cocuk hobi edinmis hosuna gidiylrmus artik anlatan nekedar dogru sòylúyo dùsùndúrúcü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…