2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet ya bebekler dile getiremiyor rahatsızlıklarını maalesef bazı insanlar yüzüne falanda kullanıyorlar bebeklerin ıslak mendili cahillikten bi kere kullanayım dedim oğlanın yüzü mahvoldu gül suyuyla sildim bende hep. Ama cidden pamuk vs epey zor oluyor o popo temizlenmiyor bir türlü

Bir araştırma sonucunu okumuştum. Yanlış hatırlamıyorsam son 6 haftada günde 4 hurma yiyen gebelerin doğum sancı süresi diğerlerine oranla neredeyse %50 daha az olmuş. Biri 900 dk diğeri 500 dk civarı bir süreydi. Bana çok çarpıcı gelmişti. Denemeyi düşünüyorum. Ancak instagramdan merakla takip ettiğim bir gıda müh var, hurmaların üzerindeki mikrop ve benzeri canlıların ölmesi için fırınlanması gerektiğini söylüyor ( 60 derecede 2 saat, hurmalar kurumasın diye fırına su da koymak gerekiyormuş) bunu da dikkate alacağım

Ge
Cen ebebekte alt temizleme pamugu gòrdûm gúzeldi bende ondan almayi dúsúnúyorum pamuk yerine pakettede baya vardi

Günaydın canlar
Allahım çok şükür bugüne bugünlerimize
Şu aşağıda yazan 28. Haftayı görebilmek için ne dualar ettim çok şükür çok şükür
İçimi titrettin yaa kuzum kıyamam.. Herşey güzel olacak canım benim çok iyi anlıyorum seni çoğu gitti azı kaldı

Ge

Cen ebebekte alt temizleme pamugu gòrdûm gúzeldi bende ondan almayi dúsúnúyorum pamuk yerine pakettede baya vardi
Ben henüz alışveriş yapmadım bayramdan sonra inşallah hem korkuyorum hemde bu ay ödemeler aşırı fazla sonrasında doya doya yapıcaz inşallah o zaman onuda alırım

Hm anladım sanırım burdada bu kadar beklememe değmedi vakdınde 30 da untrason olmuycağnı bilsem ücretli olarak girerdim, şimdi bu kadar bekledim ama yinede para vericem ama olsun na yapalım, evet cinsiyeti için, 18 haftada gitmişdim detaylıya, o zaman cok yoğun bir iş günüydü hemde untrason ücretsiz olmasna rağmen cinsiyeti için para isdedi bende vermek isdemedim neden sa kendine isdediğni düşündüm, zaten başı ağıryordu cok uğraşmadı benimle dataylım cok detaylı olmadı sankı dikatsiz bakti gibime geldi bu yüzdende untrasona yeniden girmek isdiyorm.

Az önce pişik için aynı şeyi önerdim ama daha yeni öğrendiğim için herkes öğrensin istiyorum bebek pişiği için de önerdiğim Kantoron yağı enfeksiyon ve mantarda da işe yarıyormuş. Tabi bir ilaç kadar etkili ve hızlı olmayabilir. Ama ben denemeye başladım, zararı olmayacağını umuyorum. Ben de birkaç hafta önce mantar olmuştum ilaç kullandım biraz da inatçı çıktı maalesef ama tam iyileştiğim zamanda sürekli enfeksiyon olduğunu söyleyen bir arkadaşım iç çamaşırına kantoron yağı damlattığını söyledi. Bu sayede de aylardır enfeksiyon olmadım dedi. Ben de her değiştirdiğimde 2 damla döküyorum artık.

Senin daha cinsiyet heyecanı devam ediyor değil mi? Ne güzel. Ben öğrenmeyi hiç istemiyordum ama doktorum öğrenmek isteyip istemediğimizi sormadan daha 13. haftada söylemişti
Aslında cok heycan yok cünki 13 haftadakı tahmin %80 doğru oluyor ama boyle kv ve eşim hayal kırıklığna uğruycaklar cünki kiz hiç isdemiyorla 1 iki kişide göbeğin erkek göbeği dedi ya yanında erkek diyip duruyorla, bende bu duruma cok üzülüyorum kızımı kimse sevmiycek diye.

Bizim nasıl ruh halimiz değişiyorsa artık onların da mizacı var onlarınki de değişiyor. Birkaç gün dinlenmek istiyordur belki, hem hareketi tamamen de kesilmemiş. Bence üzülmene gerek bir durum yok

Ben henüz alışveriş yapmadım bayramdan sonra inşallah hem korkuyorum hemde bu ay ödemeler aşırı fazla sonrasında doya doya yapıcaz inşallah o zaman onuda alırım
Daha bende yapmadim canim bendede var senin korkular bayram sonu alicam nasipse herseyini

Kızlar kan ilacını günün hangi saatlerinde aliosunuz Dr sabah aç yada aksam yemekten önce icebilirsin dedı sabah içtim ama biraz basım döndü
Bana eczacı kahvaltıdan ve akşam yemeğinden önce dedi. Eğer midene dokunursa yemekten sonra da alabilirsin dedi.

Kızlar benim 2li test yapılamadı bana haftayı geçirdiğimiz için bende Nipt yaptırdım. 3lü teste gerek var mı şimdi?
Nifty zaten hepsinden kapsamlı doğruluk oranı yüzde 99 falan , onun için 3 ki taramaya gerek yok bana göre

Cnm seninkide alır kafaya takma bazı aylar öyle olabiliyo yeterki sağlıklı olsunlar. Sen ne zmn gittin doktora kaç grm olmuş?
Dün muaynem vardı 28+4tum 1204 gr olmus.onden giderken 1 hafta geri olmasi kafami karıştırdı gobek cevresinin.hala orantısız.baş 30+6 göbek 27+4 kollar 30+5 bacaklar 28 hafta cikinca niye zayif ve orantisiz dedim doktorda cok aciklama yapmadi.normal iyi iyi dedi dalgindi baya .keyfim kaçık çıktım.3 dkda girdim çıktım.insan yorum bekliyo ister istemez.cogu kisi gidiyo muayneye doktor bilgi veriyo.bebek soyle boyle tahmini boyle olur diye.ben sormadan bisey soylemiyo:))

Kızlar bu benim cadi soltarafta oldugu zaman beni soluma yatirmiyo devamli tepiyo yada ufatan dúrtúyo ben nasil yatacam bu soluma benim gibi olan varmi

Benimde ilk ultrason da 1 agustosdu sonra 28 temmuz oldu hala öyle çıkıyor reglime göre ama erken yumurtla olduğu için en geç 20 Temmuz’da gelir heralde
Erken yumurtlama olduğunu dr muayene ile mi belirliyor, ultrason tahminlerine göre mi söyleniyor

Pamukla olacak iş değil gibi pek belki makyaj silme pamuğu gibi ped şeklindekilerle olabilir ama önceliğim pamuklu bez alıp ıslatıp temizlmek. Deneyeceğim bakalım nasıl olacak

Eşim hep fark etmez diyordu. Ama ben de hep kız olsun diye umuyordum. Eşimin koca ailesinde de bir tane kız var sadece. Ondan herkes hevesliydi. Erkek denince gözlerim doldu. Bana hep kızlar ailesine daha yakın olur daha bıcır bıcır olur gibi geliyor. Ama erkek öğrencilerim utandırdı kendime getirdi beni. 6 aydır ücretsiz izindeyim. İnstgrama fotoğraf koydum, göbeğimle tabii 4 yıldır derslerine girdiğim erkek öğrencilerimden 5 tanesi bir araya gelmişler, whatsaptan aradılar. Sizi çok özledik, kardeşimiz olacağına çok sevindik vs diye.. çok utandım. Kız öğrencilerimin aklına gelmeyen erkeklerin aklına geldi. Demek ki dedim samimiyetin sevginin kızı erkeği yok... fikrimi değiştirdiler sağ olsunlar. Senin de dünyalar güzeli kızın doğduğunda sevgisiyle herkesin içini ısıtır, hiç merak etme.

Bnde dun 28+5 tim ama 29+1 çıktım ztn normal adet tarihimle uyumlu değil 1 buçuk hafta fln önde gidiomus dr öyle dedi. Senikide sorun yok diosa yoktur diye dusunuorum cnm kilosu da gayet iyimis ama muaeneyi 3 dk tutması entresan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…