2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yeni eve taşındınmı canım? Orayımı temizlediniz

Temizletmişdim canım ama temiz yapmamışlar annemle bugün tekrardan yaptık yarın taşınacağız inşllah Cumartesine kadar tam yerleşmiş olurum Allah’ın izniyle
Hadi hayırlı olsun canım bizim evde komple temmuz sonunda boyanacak inşallah yetişir çocuga. Bu yeni evdemi bebek odası yapacaksınız canım sende benim gibi iyice ağırlaşınca alışverişi yapacaksın deilmi.

Boyum 165 kilom da 62 idi şuan 64.5 geliyorum en fazla, yok hiç midem bulantım kusmam olmadı bende bebeğin gelişiminde problem olabileceğini düşündüm ama gelişimi iyiymiş, normalde vücudum kiloya çok yatkındır, ama gebelikten sonra dikkat ettim ekmek yememeğe çalıştım kahvaltıya önem verdim akşam geç saatlerde yemeği azalttım meyve ağırlıklı beslendim bu şekilde. Sanırım artık son aylar kilo alımım daha hızlı olur

Bende son aylarda alacağımı düşündüğüm için ilk aylar sıktım kendimi, bundan sonrası içinde artık hızlı artar gibi geliyo, korkuyorum biraz tutuyorum boğazımı çünkü normalde bile kendimi yemeğe verince hemen kilo alıyorum 1 Ayda 8 kilo almışlışım var :)

Bide kızlar oruç tutabiliyor musunuz, doktora sordum herhangi bi sağlık problemin Yok şimdilik iftar sahur arası bol sıvı tüketmeye çalış kendini iyi hissettikçe tutabilirsin dedi, iki günü tuttum sıkıntı yoktu ama yine de kötü mü etkiliyorumdur bebeği diye düşünüyorum

Hangi ülkedw yaşıyordunuz acaba

Ayni zamanda yanikta kesiktede ise yariyor lekelerde duzenli kullanmada yuzde yuz geciriyor

Alışveriş bir kaç hafta içinde yapıcam canım eşimin işleri yoğun Trabzon’a gidicem işlerin azalmasını bekliyorum oda yapmıycam canım şöyle 3 5 yaşına gelince onun zevkine göre yapmak istiyorum kısmet olur belki bir kardeşi daha olursa ikisine birden yaparım diye düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…