2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hep incelerdi tekrar ölçer bakardı.hizli hizli karin cevresini olctu bacaklarini olctu.kalp atisina bakti iyi dedi ya yogundu ya gununde degildi.biseyler sordum duymadi 2.ye sordum.dedim sonra neyse kac muayne kaldi ki zaten...

Pamukla olacak iş değil gibi pek belki makyaj silme pamuğu gibi ped şeklindekilerle olabilir ama önceliğim pamuklu bez alıp ıslatıp temizlmek. Deneyeceğim bakalım nasıl olacak
Evet temizleme pamuğu bakıcam bende bebekler için olanlardan söylediğin gibi ilk zamanlar kullansak iyi olacak bebeklerin beze ıslak mendile uyum süreci zor oluyor cidden hangi markaya ne tepki verecek vücutları belli olmuyor

Hep incelerdi tekrar ölçer bakardı.hizli hizli karin cevresini olctu bacaklarini olctu.kalp atisina bakti iyi dedi ya yogundu ya gununde degildi.biseyler sordum duymadi 2.ye sordum.dedim sonra neyse kac muayne kaldi ki zaten...
Canım korkma bişey olmaz inşallah yediklerine dikkat edip vitaminlerini al bişey olsa görürdü gözleri alışmış çünkü artık. Sağlıkla al kucağına inşallah

Yani drun kotu bi gününe denk gelmissindir bidahakine umarim daha iyi gecer.

Cok haklisin bir kızım var dediğimde erkek evladın yeri ayrıdır hep gibi gümleler kuruyor işde kızımı cok seviyor babası dedesi buyuk annesi vs ama yinede erkek erkek diyip duruyorlar.

2 gundur bütün enerjim gitti bacaklarimin arası çok ağrıyo vajina kismida ağrıyo yatakta dönerken bile agri var off bebek döndü diyemi bilmiorum ama her gün bi şikayetim artio

Kızlar hanilelikte burun kanaması yaşayan var mı acaba? Nette normal durum diyor ama. Yürüyüş yaptım sıcaktı hava çok eve geldim burnumu temizledikten 2 dakıka sonra kanadı

2 gundur bütün enerjim gitti bacaklarimin arası çok ağrıyo vajina kismida ağrıyo yatakta dönerken bile agri var off bebek döndü diyemi bilmiorum ama her gün bi şikayetim artio
Ahh ahh ben o derdi iki aydır çekiyorum ve ağrı git gide artıyor drun defiğine göre artacakta canım senin ağrı varisten dolayı galiba

Benim çok kafam karıştı bu konuda annem de diyor sen zaten zayıfsın bebek senden besleniyor o kadar uzun süre aç kalma diyor. Hocaları dinliyorum tutabilirsiniz bişey olmaz diyolar bende muallakta kaldım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…