2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben ilk gün denemek istedim ama şekerimde olduğu için kıyamadım bebeğe birşey olur diye korktum

2 günde bir gidip ölçtürüyorum sağlık ocagında. 10/6 çıkıyor hep düşük ama iyi diyor ebe. Sıcakta yürüdüm ondan heralde anlamadım. Bir de kan sulandırıcı kullanıyorum o da tetikliyor sanırısım

10/6 gayet iyi canım , devam etmediği sürece endişelenecek bir durum yok bence genelikte olabiliyor, sıcaklar da tetikliyor , geçmiş olsun :)

Dis etlerim cok kaniyor diye temizlenmesi lazim dediler bugun randevum vardi ilk defa temizletim kadin yonttu dislerimi ama guzel oldular bitanede disim agriyordu onu da gosterdim x-ray cekmemiz lazim minimal risk dediler tamam dedim cektiler insallah bisey olmamistir hic bi sikinti yok dediler ama hala agriyo cok fena degil ama bisey olmasa niye agrisinki

Yarın şeker yüklemesi yaptırıcam nasıl ilerliyor süreç glikozu falan kendim mi almam gerekiyor bide sonuçlar hemen çıkıyor mu

Ben sürekli çok sıcak dimi diyorum etrafımdakilere onlarda Yok gayet serin diyorlar bizler ekstra bunaldığımjx için daha da bunalacağız
Akşam 7de 31 derece gösteriyordu. Azıcık esse hava olucak ama nem de üstüne gelince iyice bunalttı. Allah yardımcımız olsun kızlar.

Bir şey olmaz inşallah canım, takma kafana. Annem 3. ayının sonuna kadar hamile olduğunu bilmiyormuş ( 9 ay regl olmaya devam ettiğinden) o sürede 2 kere morfinle diş çektirmiş. Her gün başım ağrıyor diye ağrı kesici içmiş. Bir şey olmayacaksa olmuyor. Gerçi belki IQ olması beklenenden 3-5 puan aşağıda olduysa bilemem artık

Valla soyledim hamile oldugumu minimal risk dediler teshis koymak icin zorunluymus olmamistir insallah.. bide kendi doktorumdan yazili izin istediler o da x-ray ve local anastezi uygulayabilirsiniz demis...

Bende öyleyim hem yemeyide cok severim hemde cok hizli kilo alırım şimdiden kendimi tutarak üsdelik 9 kilo aldım bunda sonrası nolur allah bilir, sen kac kilo aldın şimdiye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…