2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde canım acayip istiyo elimden gelse kutuyu yiyeceğim :) ilk sağlıklı gebeliğim,sancı fln nasıl onuda bilmiyorum tedirginde oluyorum,madem öyle diyorsun bende 1-2 taneyle sınırlandırayım
EVET cnm ye canın cekınce ama cok yeme doğumu kolaylastırıcı etksı oldu için erken dönemde erken doğumu tetikler bende bilmiyordum yedim yedım sancılarım arttı bır dönem sıklastı ama fazla yemiştim birden kestim yemeyi korkunca sancılarda kesıldı

maddi olarak zorlanmayacağımı bilsem valla direk 32 haftada ayrılırım. hatta öncesinde rapor ala ala ilerlerim ama yok malesef
bende acıkcası senle aynı durumdayım maddi olarak zorlanmamak için uzatıyorum . helekı doğumdu bebek di masraflar ister istemez artıyor

cnm bendede cok akıntı bende ilaç kullanıyodum artık bıraktım hamılelıkde etkılıyor bol su içiyorum sadece

günaydın arkadaşlar
dun ben de fenalrdaydım sabah kalkıp işe gelemedım
evde full yattım uyudum iyi geldi çok şükür
ama gece bacagıma kramp gird
neysekı bu seferkı öncekı gıbı agrısıyla dvm etmedı
en son bacagıma kramp gırdıgınde 2 gun topallayarak yürüdüm 3 güne anca geçtı agrısı

evham yapma cnm arıtk senın bebiş tekmelerı bilinçli atıyor ondan zamanla yeri de daralıyor tabi kısıtlanacak hareketleri

Valla canım benim eşimde bir günde bir oda boyar dediğin gibi kalsın yani iki kişi geldi 2 günde tertemiz bitirdi gitti doğuma bi cam bi kapı tamam bide halıları yıkamaya verdimmi tamam.

canım kızımda halıları vermıstım yıkamaya sanırım carsamba veya persembe
halıcıya da dedıkkı acele etme bı ara getırırısn
zaten yaz sıcak
hanı gec gelsın doguma yakın sereyım dıye
sonra ben o geceydı ya da sonrakı geceydı dogurdum:)
halıcıyı aradık dedık hemen gönder
bazı halılar hafıf nemlı gıbıydı serıldıgınde:):)::)

Gecmis olsun canim

Kızlar çantaları ne zaman hazırlamaya başlayacaksınız ben 32 gibi düşünüyorum ama en azından yıkama ütüleme işlemini yaparım diyorum

ben cantamı kısmetse bu ay sonu hazırlamayı dusunuyorum canım
içine koyacaklarımın cogu hazır gıbı
yıka ütüle koy yapıcam
canta benı beklesın ben onu beklemeyeyım:)

geçmiş olsun canım. rapor almadan işe devamsızlık yapabiliyor musunuz öyle? ben 1 - 2 saatlik izinlerde bile rapor alıyorum yada direk tüm gün için yıllık izin yazıyorum

Yarın şeker yüklemesi yaptırıcam nasıl ilerliyor süreç glikozu falan kendim mi almam gerekiyor bide sonuçlar hemen çıkıyor mu
canım ben özelde yaptırdım. kendim bişey almadım. aç karnına gittim. ilk aç karnına kanımı aldılar sonra glikozlu suları içtim içtikten bir saat sonra tekrar kan aldılar. sonra bir saat daha bekledim üçüncü kez kan aldılar. bende hiç tokluk bakmadılar sende nasıl olur bilmiyorum ama.3 saat aç bekledim ben.

bana gittiğimde kan almadan glikozlu su içirdiler 1 saat sonrada kan aldılar okadar benim şeker testi olmamış dimi

Selam bayanlar
Hayırlı cumalar

2 gündür internette sorun var hiç bir şeyi doğru düzgün açmadı
Telefondan da giremedim bir turlu

Dün gece sahurda tam ezan okunacak ne oldu anlamadım istifra ettim
Simdi bogazim nasıl agriyor
Üşüttüm desem üşütecek bisi yok doğru düzgün birşey de yemedim aslında ama
Simdi ayakta uyuyorum
Yarın da dr kontrolümüz var bakalim ufaklık nasıl

C cagla1809 oda gelmedi salı gününden beri hazır ama horoz ve mobiljet 8-10 günde bir geliyormuş güya
O yüzden gönderimi yapamamışlar
Hazır resim atabilirim dedi patikodaki kadın
Anlayacağın hala bekliyorum sinir geldi
Yarın da tatil diye göndermezler zAten bu gidişle kızın 1. Yas gününe yetişecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…