2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

@Smartanne bende biliyorsun cok cektim dişten hala da cekiyorum
Yarın doktordan izin kağıdı alıp koşa koşa dişçiye gidicem

Keşke bizim de bakıp yorum yapsalar film vs
Belki de dolguyla düzelecek dis çekilecek simdi

Bebeğe riski yoktur sanırım

Benim babannem 60 sene önce babama hamileyken apandisit ameliyatı olmuş
Babamın çenesi çoktur baska da bisi olmamış
O zamanın şartları şimdikinden çok daha kötüdür diye düşünüyorum icin rahat olsun
Bir de sen yurtdışındaydin sanırım orada bebek sağlığı buradan daha çok önemseniyor

Bizim nasıl ruh halimiz değişiyorsa artık onların da mizacı var onlarınki de değişiyor. Birkaç gün dinlenmek istiyordur belki, hem hareketi tamamen de kesilmemiş. Bence üzülmene gerek bir durum yok

evham yapma cnm arıtk senın bebiş tekmelerı bilinçli atıyor ondan zamanla yeri de daralıyor tabi kısıtlanacak hareketleri

çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım kafayı yedim zaten rüyamda erken doğum yapıp bebeğimi kaybettiğimi falan gördüm offf

bana gittiğimde kan almadan glikozlu su içirdiler 1 saat sonrada kan aldılar okadar benim şeker testi olmamış dimi
bilmiyorum ki canım her yer farklı yapıyor sanki ya arkadaşım da glikozu falan içtikten sonra doktor bişeyler ye bir saat sonra tekrar kan alcaz demiş. tokluğa da bakmışlar. olmuştur herhalde. çünkü herkes farklı bir şey söylüyor.

canım ben dişimi çektirdim 25. haftada tamamen kırılmıştı ne yemek yiyebiliyordum ne de uyuyabiliyordum.

geçmiş olsun canım. rapor almadan işe devamsızlık yapabiliyor musunuz öyle? ben 1 - 2 saatlik izinlerde bile rapor alıyorum yada direk tüm gün için yıllık izin yazıyorum

izin giriyorum canım
ama bu zamana kadar bı kere ıse gelıp cok kötu olup gıttım bı de dün
o kadarcık olur :)

Bende tam bebek odası yapamıyorum canım yatak gardrob gibi mecburi şeyleri alacam. Dediğin gibi ikinci çocukta yapmak en iyisi zaten 3 yasına kadar anlamaz oda falan oğluşlar.

Bendd artik nefes alamiyorum sicak mi bunaliyor muyum bilmiyorum. Birde ayaklarim yaniyor feci halde, buzdolabini yatagin ucuna getirip ayaklarimi icine koyasim var
Benimde ayaklar buz kalın kalın giyindim yorgan altından çıkamıyorum soğuktan

rofleli_kedi canım bndede bazen oluyor durup dururken istifra edıyorum baska bi şikayet yokken . Bıyerde okuduguma göre bebek artık midenın ordan başlıyor ya bıdeye baskı, ani hareket, yumruk tekme vs yuzunden oluyomuş yaramazlarr yuzden endişelenme

@etka31112 bendeki korku olmasa şimdiye çektirmiştim de artık dayanacak gücüm kalmadı
Allahtan daha haftam ilerde değil büyüdüğünde yapmıyorlarmış sanırım

C cagla1809 ahh keşke gelseydi
Dün elim telefonda bekledim belki kargo gelir diye
Siteye giriş de yapamadım
Bugun sabah bi aradım iste bekliyoruz falan sinir ettiler
Ekstra indirimli aldım diye seviniyordum bin pişman oldum
Beklerken yaşlandım

Demek prenses hanım kusturdu ahh bu çocuklar
eşim de diyor artık gebelikte kusmadım demezsin
Ben şahidim diyor
Hiç bulantım falan olmadı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…