2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar iyi pazarlar napiosunuz??
Ne yapalım tatlım ütü yaptım bitti pazara gidip bezelye alsam diyorum buzluk için. Kocacığıma söyledim iyice horlamaya başladı iş başa düştü yani. Bir yandan da bırak kızım yapma diyorum ama kış için de çok iyi oluyor. Sen nasılsın, Deniz bey ve ablası nasıl?

Bnde biraz evi toparladim eşimde evi supurdu falan. Deniz Bey de çok hareketli Hira ztn oyun delisii bi bana gelio oyun oynaYalım diye bi babasına gidiyo :)) birazdan esimle alsverisé gidicez bizde durumlar böyle sıcak bunaltici bi pazarrrrr

Ca
Haklısın canım. Yol kenarında sesten uyuyamazsın
Nim biraz ònce nette okudum tarcini gúnlúk sadece 1yarin çay kasigi kullanmamiz gerekiyormus eger tarcin fazla túkatilirse rahmi uyarir dúsúge sebep olur diyo birde kan sulandirici hap tarzi ilaclarkullananlar ve hamileler doktorlarina danismadan kullanmasinlar yaziyo kafam karişti bende bugún kùcgk petsise su kabina yarin tarcin koydum su bittikce ilave ettim şimdi birsey olurmu diye tırsmaya basladim

Bilmiyordum canım. O kadar tüketmiyoruz ki , suya ne çıkarsa işte. Bir çay kaşığı çıksa suyumuz kahverengi olur. Tat geliyor sadece

Canım gebelik sonlandırmak istediklerinde verilen ilaçlarda bile kolay kolay gebelik sonlanmıyor. Öyle kolay olsa doktor ilaç yerine tarçın verir hastasına. Bir çay kaşıgı neye etki ederki zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…