2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Abooo kız bu neee taş yağmış resmen kimin kafasına çarpsa kafayı yarar valla töbe töbee dolunun şekli bile tuhaflaştı :)
Bu 2. Oldu 1 ayda bende bu kadar dolu gormemistim hic yagsada minnacikti bu kocaman camlar kirilacak sandik ve baya uzun yagdi

Kizlar malatyaya yagan dolunun buyuklugune bakarmisiniz Eki Görüntüle 2148278
Ay sorma o yagmurda fahri kayahandaydik canim cafe de maahsur kaldik gitti kayisilar (dumudo)
Bu arada desifre oldum kocis takip eder diye (fazla merakli) degistirilmiyor sanmistim bizim evhamlinin degistirdigini gorunce denedim oldu

Ay sorma o yagmurda fahri kayahandaydik canim cafe de maahsur kaldik gitti kayisilar (dumudo)
Bu arada desifre oldum kocis takip eder diye (fazla merakli) degistirilmiyor sanmistim bizim evhamlinin degistirdigini gorunce denedim oldu
5 defa degisme hakkin var galiba canim :) evet kaysolar zaten surekli yagmur yagdigi icin cillenmisti simdide yaralanmistir Onla gecim yapana Allah yardim etsin ne diyelim zaten para etmiyor diye millet kesmeye baslamisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…