2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu 2. Oldu 1 ayda bende bu kadar dolu gormemistim hic yagsada minnacikti bu kocaman camlar kirilacak sandik ve baya uzun yagdi
Valla kırar camları bu dolu dikkat edin cam kenarında durmayın aman. Dolunun bile organikliği bitti valla ya

Yazik co
5 defa degisme hakkin var galiba canim :) evet kaysolar zaten surekli yagmur yagdigi icin cillenmisti simdide yaralanmistir Onla gecim yapana Allah yardim etsin ne diyelim zaten para etmiyor diye millet kesmeye baslamisti

Yeni nick múkemmel olmuş
Kiz manyak ettiler beni iyice herkesi arkada birakip tek basina kacasim var

Niye ki noldu kacirmisim sanirim
Sabırsız atarlandı çıktı gitti gelmeyecekmiş iyi doğumlar diledi gitti canım.
Bu arada korktugum basima geldi ve benim kizin saclara sirke dustu dun sampuan sprey derken temizledim ama ben kasiniyorum dun sampuanin kalan kismiyla yikadim toplasam 15 i gezmez sirke ama iste boya var gelmez dediler ondan mi az oldu yoksa kizda farkedip kendimde erken mi farkettim ayyy deli olucam kizin okulda bi cocuk var annesi les kizi les korkunca basa geliyor benim kiz da benle yatiyor benim taraklari kullaniyor hepsini degistirdim simdi

Yazik co

Kiz manyak ettiler beni iyice herkesi arkada birakip tek basina kacasim var
3 çocuk ,ikisinin sınav haftası bu hafta. Güneşi gören dersi filan bıraktı. Kociş karşımda uzanmış aman boşver karıcım havasında küçük kız bebekle ilgili hayaller kurup kurup anlatıyor, doğunca bebeği havaya atıp tutacakmış, dolaba koyacakmış gibi fantezileri var şimdiden midem yanıyor alev aldı sanki sen de Huni taktım geldim diyorsun ben ne yapayım bacım

Eczaneden bit tokalarından alıp kullan faydası oluyormuş duyduğuma göre.

allah sana kolaylik versin canim zor bi durum

Geçmiş olsun canım. Tam hunilisindir , geçen sene bizim de başımıza gelmişti. Çözümü kolonyayla buldum, banyodan biraz önce kızı önüme oturtup kolonyayla saçını ıslatıyor, bit tarağıyla tarıyordum ne varsa dökülüyor. Omzuna yere helecek şekilde beyaz bez ser ki görünsün dökülenler. Poposundan saçları öyle kurtardık. Bir ay haftada bir defa yapsan tertemiz olacak. Yapabiliyorsan kendine de yap. Yapamazsan aktardan veya a101de de oluyor lavanta+çam terebentin yağıyla maske yap poşetle bağla, 1 saat sonra yıka. Saçı da güzel yapıyor.

Ay canim sagolasin deneyim boyle guzel teklifflere acigm

Kızının fantezilerini seveyim dolaba neden koyuyor, bozulmasın diyemi

İlaç yokmu canım seninde kızında kullanabileceği eczaneye bi sorsaydın geçmiş olsun inşallah kalmamıştır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…