2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İlaç yokmu canım seninde kızında kullanabileceği eczaneye bi sorsaydın geçmiş olsun inşallah kalmamıştır canım
Bit şampuanlarına direnç kazandılar )))) bizim büyük kızınkilere kar etmiyor, kolonyayla döküldüler yalnızca.
Toka da bulaşmadan önce takarsak işe yarıyor bulaştıktan sonra faydasız.
Kızımın saçı uzun ya, diğer kızlar alıp kafalarına koyuyorlarmış peruk gibi. Haberim olunca tembihledim, şimdi örerek topluyorum mutlaka kendi de zulüm çekince dersini aldı izin vermiyor.

Antremanlısın sen canım senin kızın saçlarıda maşallah bakımı zordur birde bitlenince iyi yöntem bulmuşsun kolonyayla hiç duymamıştım. Lazım olur kesin bu bilgi

Kizdakini hallettim ben dende fazla cikmadi kizinki cok fazlaydi ilac uygulamasi bitti gidip gelip ozel taragi ile tariyorum yarin da kokulu toka alayim
Öğretmeninede söyle bari bi baksın kimlerde varsa önlem alınsın kimi anneler hiç bakmıyo çocuklara

Hamilelik takvimim 70 li gunlere inmis.. şükür bu gunleri gosterene. Kalan zamani da sorunsuz atlatiriz insallah. Bi de kasinmasam
Valla patır çatır doğurmalara az kaldı çok şükür bugunleride doğduklarındaki günleride görmeye az kaldı hemen bikaç gün ile takipteyim canım arkandayım korkma

Az kaldı hayırlısıyla inşallah. Geçmedi mi kaşıntın her yerinde mi var
5 gunluk tedavi gordum. Heryerimde degil. Ozellikle bacakda yogun. Kollarda ve yanlarimda vardi. Tedavi ile bayagi rahatladim azaldi diyordum ki tedavi bitince bir geri gelir gibi oldu. Yarin cildiye kontrolum var. Nette okuduklarim daha beter yasamislar. Benim onlara gora hafif ya da simdilik boyle. Bekleyip gorecez

Kızlar ben bugün karın ağrısından kıvranıyorum ya ishal da oldum. Nane limon içebilirmiyim acaba bilgisi olan varmı?

Oluyor işte canım maalesef daha kötü bişey olmasında duruma göre doktorun belki devam eder tedaviye

Antremanlısın sen canım senin kızın saçlarıda maşallah bakımı zordur birde bitlenince iyi yöntem bulmuşsun kolonyayla hiç duymamıştım. Lazım olur kesin bu bilgi
Birde benim böcek fobim var. Gittiğim bir yerde böcek görsem günlerce kaşınıyorum, giysilerimin içinde, kafamda, vücudumda geziyorlar gibi hissediyorum uzun süre. Şeytan kulağına kurşun en son 2016 sonlarında anasınıfında yakalanmıştık. Sık sık uyarılarım işe yaramış sanırım kimseyle kafa kafaya vermiyor, montunu da sandalyesinin arkasına asıyor, gerçi montunun kapuşonuna da çaktırmadan döküyorum kışın ara sıra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…