2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Limon değildir canım, ama nane limon bilmiyorum sorayım dedim. İlaç da içemiyorum ki
Canim karninin agrisi üsútmedenmi gaz falansa yada yedigin biseymi dokundu acaba biara burda birinede bisey dokunmustu isalve karin agrisi varsi yanlis hatirlamiyorsam

Öğretmeninede söyle bari bi baksın kimlerde varsa önlem alınsın kimi anneler hiç bakmıyo çocuklara
Aboo hepsi temizlikten titizlikten bahsediyor okul çıkışı toplandığımızda. Hiç.dışarı çıkmayan benimki nerden buluyordu o zaman onu anlamış değilim. Öğretmene şikayet ettikten sonra gruptsn uyardı başka da ne yaptıysa kime söylediyse artık kesildi. Bizim sınıfta çingenler de var.

Canim karninin agrisi üsútmedenmi gaz falansa yada yedigin biseymi dokundu acaba biara burda birinede bisey dokunmustu isalve karin agrisi varsi yanlis hatirlamiyorsam
Sabah kahvaltıdan beri var, peynir ve yumurta yemiştim her zamanki menü canım. Balkonda yel yedim belki de farketmeden.

Oluyor işte canım maalesef daha kötü bişey olmasında duruma göre doktorun belki devam eder tedaviye
Allah beterinden korusun tabi.. bebek icin riskli bir durum yok sadece benim yasam kalitem düşüyor iste. Gece zor yatiyorum. Insallah daha artmaz bir sekilde idare ederim. Saka maka kasintiyla 5 hafta gecti. Biraz daha dayanacaz

Allah beterinden korusun tabi.. bebek icin riskli bir durum yok sadece benim yasam kalitem düşüyor iste. Gece zor yatiyorum. Insallah daha artmaz bir sekilde idare ederim. Saka maka kasintiyla 5 hafta gecti. Biraz daha dayanacaz
Oda gebelik dönemi bitince geçer herhalde canım inşallah o kadar sürmezde

Haha kıyamam ya uzun saclı olmanın zorlukları. İnşallah bidaha hiç olmaz canım.

Hala ana dizine karar verememis benim gibi hangisi kullanisli olur kenara atılmaz diye kendini yiyen annelere
Ben bugün aldim hem ana dizi hem salincak sonrasında mama sandalyesine dönüşebilen kendi sallanabilen bi urun . Telefonla uygulamasini indirip uzaktan kumanda edebiliniyor zaman ayari ve muzikde var sadece titresim yok
Prego 4023 trio diye bir urun
Ben antalyadan bi bebek magazasindan aldim yerel bi magaza sanirim
900 tl fisher prize alma hedefindeydim ama onzaten 350 tl e sonra salincak al mama sandalyesi al gene durmadan urun alip diğerini kenara kaldirmak da istemiyordum
Ben kullanisli olacağını düşünüyorum icinin malzemesi de cok yumusak digerleri naylon gibi geldi bana. Kilo olarak da 16 kg kadar taşıyabiliyor
Sizde bi bakin
Ayrica kraft anne cantasi da aldim telefondan resim atamiyorum 140 tl bissürü gözü var sirt cantasi şeklinde yarin pc den resim atarim
Sevgiler:)

Güle güle sağlıkla kullanırsın inşallah canım

Hayirli olsun canim guzel gunlerde kullanin bende canta alicam yarin resimi atarsan sevinirim :)

Tecrubeli anneler birsey sormak istiyorum benim göğüs uclarim cikik degil simdi eskisinden daha sivri ama genel.olarak uclu degil siz anladiniz iste anlatamadiysam
Gogus ucu cikarici gibi bisey almalimiyim yoksa kalan aylarda cikar mi uclar yada boyle emebilirmi bana bi akil verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…