2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebek çeke çeke çıkarır onu canım. Olması da lazım sanırım, silikon göğüs ucu çıkartıcı, bebek ilk baş onla emiyor sonra giderek çıkıyor ucu

Ani bıçak saplamalar bende de oluyor ama sen deyince ben de tırstım senin durumun özel, bizimkinin iki katı

Hyrli geceler kızlar nasılsinz bebisler nasil? Bnm ev pufur pufur esiyor usuyup cami kapatiyorum :)) ben hala kilo almadm ve moralim bozuluyor bebegimin gelisimi iyiyse sıkıntı yapmaya tabiki gerek yokda. Çarşamba gunu randevum var ins bi sıkıntı yoktur. Kacinci haftaya gldm doğru düzgün bi karnim yok. Bebeğim buyumuyor mu die düşünüyorum. Evham sırası bana gldi sanırsam

İnşallah yalancı sancı falandır canım ilk bebişlerimiz olduğu için bilmiyoruz hangi sancı neyden oluyo doğum sancısınıda bilmiyoruz. Doktorunu aradınmı canım kontrolün nezamandı?

Canim ben 6 almistim 1.5 vermişim diyetle 4.5 kilo 7 aydayiz bebekim de 1.5 kilo olmus merak etme o alıyordur kilosunu sen ona yararli seyleri yiyorsan gerisini dusunme

Canim ben 6 almistim 1.5 vermişim diyetle 4.5 kilo 7 aydayiz bebekim de 1.5 kilo olmus merak etme o alıyordur kilosunu sen ona yararli seyleri yiyorsan gerisini dusunme
Çarşamba gunu bi gelse de rahatlasam. İns kilosu iyidir. Yediklerime dikkat da ediyorum.

Çok haklısın ama evin içinde de oksijensiz kalmıştım . öyle güzel uyudum ki... Tabiki burnumdan fitil fitil geliyor hala
Vallahi bende öldüm ama bugün biraz iyiydi hava klimayo temizledi eşim bi güzel 5 dk çalıştı bayram ettim ama korkuyırum bu sıcaklar geçer herhalde ya

Dur kız sona doğru evham yapma yoktur bişi benim bir arkadas vardı öyle çok zayıftı bide biz diyorduk bunun çocugu 1 kilomu doğacak diye. Çocuk dogdu şaşırdık kilosu 3 kilonun üstündeydi. Maşallah

Kızlar ben doktorun verdiği ilaçları içmeyi çok unutuyorum mesela iki gün içiyorum sonraki iki gün içmeyi unutuyorum ya bide masanın üstüne koydum ilaçları göreyim unutmıyayım diye yinede çıkıyor aklımdan bişey olurmu ya hele D3 vitamini bir hafta içmedim sonra devam ettim bu üç gündür yine unuttum içmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…