2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim oyle cok asiri kucuk degilse bisey olmaz hani bazi insanlarda ucu bile olmuyor o dereceyse sorun edersin benimde ilkinde buyumedi ama simdi tam anne memesi oldu. Ama yinede tuttu emzirebildim cok cok minicik degilse daha doguma kadar da buyur zaten son ay tekrardan bi degerlendir

Uclari yuvarlak geliyor son 2 ayda biraz daha cikti sanki ilerleyen 2 ayda uc olacakmış gibi geliyor ama.yinede oyle sivri degil bakalim dedigin gibi biay sonra durumuna gore alirim olmazsa

O bende. De var ya deli gibi her yerim kasiniyo

Uclari yuvarlak geliyor son 2 ayda biraz daha cikti sanki ilerleyen 2 ayda uc olacakmış gibi geliyor ama.yinede oyle sivri degil bakalim dedigin gibi biay sonra durumuna gore alirim olmazsa
Yani canim hormonlar iyice artiyor artik birde bebek emmeye baslarsada agzina gore sekillenir o bak biraz oldu diyorsun 2 ayda kisa bir sure degil bence olur sorun etme

Canlar hala progestan kullanan var mi biktim ilaclardan en hasta oldugum zamanlar bile 2 gunden fazla ilac kullanmadim ama midem bitti artik

Selam kızlar bugün giremedim hiç umarım herkesin keyfi yerindedir

Benim akşamdan beri pek keyfim yok sağ kasığıma durup durup bıçak saplanır gibi oluyor biraz tırsmaya başladım ama ilk gebelik olduğu için ne oluyor anlamıyorum var mı fikri
Olan

Gecmis olsun canim bazen benimde oluyor ama cabuk geciyor sendeki kaliyor mu uzun sure hemen geciyor mu

Çok güzel bir şeymiş bu,girdim baktım canım. Çok beğendim güle güle kullan canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…