2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bana doktorum devit 3 vitaminini hic aksatma bebegin kemik yapisinin gelisimi icin cok ihtiyaci var demisti canim bence sende hergún ic aksatma

Telefona alarm kursan canim ben olk gebeligjmde hic icmedim neredeyse hatta dr yazdikca gidip eczaneden almadim bile ama agzimda da dis kalmadi yani dogumdan sonra kac curuk cikti bende

Ne guzel herkesin bir fikri var bebislerin kilolari hakkinda. Okurken kiskaniyorum sizi. Bende yurtdisindayim , ultrason yok bakmiyolar kilosuna felan. Gecen doktora bizim ulkemizde kilo boy kontrolu ve haftasiyla uyuma bakilir ultrason ile dedim, saskin saskin bana bakti ve nasil yani neden dedi kadin ya ,

Neyse artik 36 ci haftayi beklicem, dogum pozisyonunu aldimi diye bakicaz dedi, dedim baya erken, dogsun oyle bakariz, gormesekte olur .

Size ayriyetten bisey sormak istiyorum, her kontrolumde tansiyon ve nabiz bakiliyor. Tansiyon normal seyrinde ama ikidir kalp hizim 118, 115 cikti, max limit 100.
Sorun yok dediler ama merak ettim sizlerde nasil durum..

Biz Ada koyacağız inşallah Sizin seçenekleriniz neler?
Ada guzel isim canım.Secenek var ama hala tam karar yok esimden ötürü begendiremiyoruz..Asya,Sare,Irmak,Hifa(kadın sahabelerden),Duru.
Secenekler bunlar ama cok kararszlik var bende esim de isinamadi bilindik isimler olsun istiyor. ikimiz biraraya gelince sonuc yok malesef. Bakalim hayirlisi.

Kıskanma canım hiç benimde eşim benimle kavga ediyor çocuk sürekli usgde zararlı ışın alıyor diye. Kalp hızı kaç çıkar bilmiyorum ama gebelikte kalp daha hızlı ve fazla çalışıyor ondan olabilir belki.

Azcik da olsa goreydik iyiydi

usg nin zararli olup olmadigiyla ilgili genis capli bir arastirma yok, sadece 2dk yi gecmemesi iyiymis cunku isi,sicaklik artisi oluyormus ve iyi degilmis. Uzun sureli baktima yeter.

Ayse fatma da koymayin yani canim bilindik olsun diye bu isimler guzel ama soylerken sizede sicak gelmiyor galiba listeyi alip elinize okurken hic birinde isik yanmadi mi aklinizda

Azcik da olsa goreydik iyiydi

usg nin zararli olup olmadigiyla ilgili genis capli bir arastirma yok, sadece 2dk yi gecmemesi iyiymis cunku isi,sicaklik artisi oluyormus ve iyi degilmis. Uzun sureli baktima yeter.
Yeri geliyor 10 dk sürüyor canim muayene birde benimki baytar kendisi cok bilir sagolsun o yuzden kafamin etini yiyor bu konuda birde bebekler buyudu epey artik baksakta ben bisey anlamiyorum tam bi butun olarak goremiyorum o yuzden dr iyi derse yeter bana. Az kaldi kucagimiza alip koklariz. Ha sen druna deki trde usg resimlerinden album de yapiyorlar onu daha cok garipser sanirim

Hemde nasil garipser, kadina kontrol icin bakiliyor diyorum neden diyo bana
Allahtan elimde iki tane var usg resmi ani kalicak 12 ve 20.ci haftadan.

Ben asil dogumu merak ediyorum, bakalim ne tur farkliliklar cikacak

Hemde nasil garipser, kadina kontrol icin bakiliyor diyorum neden diyo bana
Allahtan elimde iki tane var usg resmi ani kalicak 12 ve 20.ci haftadan.

Ben asil dogumu merak ediyorum, bakalim ne tur farkliliklar cikacak
Avrupada misin canim. Farklilik ciksada insallah sorunsuz atlatirsin peki bi sorun yasarsan vs ne yapiyorlar orada usg ile bakilmiyor mu.

Herkese merhaba,
Gecen sene dayim genc yasta vefat etti.ara sira uykuya dalarken bana bakip gulumsedigini goruyorum.normalde olmus insanlarin, akrabalarin isimlerinin bebeklere verilmesine sinir olan biriyim ama boyle dayimin yuzunu gorunce ogluma acaba onun adini mi versem diye dusunuyorum.tabi daha esimi ikna etmesi de var ben istesem bile de.o ayri konu.adi Iskender'di rahmetlinin bu arada.

Dur kız sona doğru evham yapma yoktur bişi benim bir arkadas vardı öyle çok zayıftı bide biz diyorduk bunun çocugu 1 kilomu doğacak diye. Çocuk dogdu şaşırdık kilosu 3 kilonun üstündeydi. Maşallah
İns yoktur. İns ya bnm böcügumunde kilosu iyidir.

Avrupada misin canim. Farklilik ciksada insallah sorunsuz atlatirsin peki bi sorun yasarsan vs ne yapiyorlar orada usg ile bakilmiyor mu.

Amerika dayim canim. Herhangi bir aksi durum olursa usg bakiliyor ama bir sikayetin olmasi lazim. Ben gecen haftalar az hissediyordum bebegi. Ozel bur odaya aldilar, dersinki biraz sonra ameliyat olcam, giydirdiler beni 5 doktor geldi, bir ustune titriyorlar sorma. Nst ye bagladilar, yarim saat takip ettiler ardindan portatif usg aleti geldi odaya. Kisacik baktilar sadece. Megersem benim plesenta gobek bolgemdeymis ve bebis ona vuruyormus, ben hissetmiyormusum .

Verhasil, acil birsey olsa ilgileri pahabicilemez mukemmel ama, ya ben anlamazsan bir sorun oldugunu o zaman nolcak. Bu beni korkutuyor sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…