2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim amerika daki hocam turkiyedekine yakin bir saglik hizmeti alabilmek icin aylik 1000$ sigorta oduyordu.

Benim amerika daki hocam turkiyedekine yakin bir saglik hizmeti alabilmek icin aylik 1000$ sigorta oduyordu.

Bende ilk geldigimde calisan yaslilari gorunce sok olmustum :)
Iyiki ambulans cagirmamissiniz 1000$dan basliyor.
Ama su doktora ulasma konusunu ben hic duymadim, belki eyaletlere gore bazi sistemler farkli olabilir.
Ben master yapiyorum burda, sigortam full coverage, sukur olsun bir derdim olmadi, daha cocuk dogmadan onu da ucretsiz full coverage yaptilar, birazcik isler yolunda benim icin.
Dis ve goz sistemi icin ayni seyi soyleyemeyecegim allah dusurmesin, onlar fena para, ulkemin en guzel tarafi bu zaten.

Kızlar Allah yardımcınız olsun. Amerika ve Avustralya dışında bütün kıtalarda yaşadık neredeyse, amerika en zormuş onu anladım. Bir ara da niyetlenmiştik güney amerikaya sizi okuyunca belki iyiki de olmadı diyesim var. Allah işlerinizi rast getirsin.

Günaydın canlar. Mutlu bir hafta diliyorum. Lütfen kimse doğurmasın bu haftayı da atlatalım hayırlısıyla şikayetlere artık birşey diyemiyorum , sanırım alışmamız gerekiyor. Yine de inşallah çok ağrımız sızımız olmaz, bebişlerimiz de oturur kuzu kuzu

Evet zorluklar mevcut baya internationallar icin, eger green card gibi vatandaslik olayi olursa biraz daha kolaylasiyor, herseye ragmen yasam sartlari 10numara ama, hic donmek istemiyorum tr ye

Evet zorluklar mevcut baya internationallar icin, eger green card gibi vatandaslik olayi olursa biraz daha kolaylasiyor, herseye ragmen yasam sartlari 10numara ama, hic donmek istemiyorum tr ye
Anlıyorum :) bizim bir sürü eş dost akraba yaşıyor orda, kuzenlerim yani gençler dönmek istemiyor, ama yaşlılar emekliye ayrılınca bir kısmı dönüyor yine de vatan diye. Ben de yurda fazla bağlıyımdır green card alana kadar dayanamayız sanırım.

Bakalim nasip, hayat nereye surukleyecek :)

Gúnaydin canim insallah

merhaba canım, benım ilk dogum 5 sene önce ve normaldi, o zaman bilinen bir skntı yoktu. bu sefer teşhis 13. haftada kondu. hem perinatoloğa hem de kadın dogumcuma gıttım bu surecte. ama kendı doktorum acık acık söylemese de imalarla pek de bu işe girişmek istemedıgını belli ettiği için dogumu perınatologda karar verdık.

gıttığim doktor sezeryan olacagını soyluyor, kendı doktotum bıraz panıktı sımdıkı doktor rahat. bakalım bekleyelım görelim modunda.

ilk hamılelıgımde bu zamanlar cok rahattım sımdı azcık ayakta kalsam fenalardayım

ara ara koyu akıntım dvm edıyor malesef

bebegın hareketlerını genelde cok asagıda hıssedıyorum, ve vajınamda agrı var.

yanı ilk hamılelıgımle karsılastırdıgımda barız farklar bunlar.

bu ameliyat yetişkin yogun bakım ve yenı dogan yogun bakım olan bı yerde yapılmalıymış, sezeryan öncesi sizin kanınızdan bulunduruyolarmıs, kanama riskı nedeniyle..

doktorunuz 36. haftada degerlendırırz dedıgıne göre sızınkı cok ileri değil gibi. 36. hafta baya iyi bi zaman:)

ben 30 ları gecsem ınsallah dıye dua edıyorum:) bebek büyüdkce baskı yapıp Allah korusun plesantanın erken ayrılma durumu olabiliyormus.

ilk gittiğim doktor sen de kılo alma bebek de almasın demıstı:) ben almıyım de bebek nasıl almasın:)

Allah'a emanetiz canım bol bol dua edıp bekleyecegız ınsallah

GÜNAYDIN canlar bu aralar kafam cok karışık devlet hastanesine gidiyorum doktorum cok iyi ama gecenlerde pazar günü acil olarak gitmek zorunda kaldım aynı hastaneye normal doğum yapanları gördüm hasta mahremiyeti asla yok elli kere eşlerini fotokopiye yolluyorlar tek tek taksıtlı istiyorlar her seyi bu durumdan sonra doktorum cok iyi olsada sizcede baska hastaneye gitmelimiyim oğlumu özelde yaptım memnunda kalmıstım doktorum ve hastaneden ona mı gitsem tekrar diyorum kafam cok karısık

Doktora ne icin hangi haftada gitmistin ve hangi bolgedesin canim?
En son mart 14 de gittim. 15. hafta falandı. 12.haftada yapılan test ve erken ödem oluşmuştu bende onun için test yapılmıştı. Ondan sanırım. Çarşamba şeker yüklemesi oldu bu çarşambada gene doktor görecek. ayın 31.indede midwife randevum var. 4. bölgedeyim. King george hospital da takipler yapılıyor. 6 temmuzda scan yazmışlar 32. haftaya denk geliyo. Şu an 24+5 deyim doğum 31 ağustos olarak belirlendi. Değişebilir dediler. 32.hafta ne için verdiler acaba scan.

maliyeti cok yüksek degılse özelden de memnun kaldıysan özelde yap dogumu derım canım
hasta mahremıyetı en cok strese sokan seylerden bırı
devletı sadece duyuyorum pek dıkkat edılmıyo vs dıye

Kızlar sizin karnını çok büyüdümü 6 aylık hamileyim bana diyolar hiç 6 aylık gibi karnın yok anneme çekmişim herhalde onunda çok cıkmıyomus

benım 2. hamılelık canım baya büyüdü
ilkınde bu zamanlar sımdıkınden cok cok daha kucuktu
ıkısınınde cınsıyetı aynı ama busefer kocaman kocaman gezıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…