2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hıc kaldırma bırak pis kalsın:)
öyle kocaya böyle ev oh mis:)

walla hıc bısey bızden daha önemlı daha kıymetlı degıl kımse kusura bakmasın

canım ılkı kacıncı haftada oldu ve neden erken oldu
ılkınde erken dogma sebebı buna da etkı edermıymıs?

yanı cevrem de ılkını erken dogurup mesela 35-36 da ıkıncısını de öyle doguranlar var
veya ılkı 36 da dogup ıkıncı de 41 i bekleyenler

bi de bursa ıstanbul cok uzak degıl aslnda gelebılır doktorun

Mecburen gidiyoruz canım bi sakıncası olsa ben bu kadar sık kullanılacağını düşünmüyorum sadece bazen bizde suistimal edebiliyoruz yani sorun bizlerde de var yoksa böyle bi sistemi arasak bulamayız baksana arkadaşlar nelerden bahsediyor

Yok diyen yok tmm da diyen yok :) bir garip durum
İsim konusu çok karmaşık ya bizim değişmezse aynı kalacak cinsiyeti öğrenir öğrenmez karar verdik öyle daldan dalada atlamak istemiyorum yoksa tam bi yerde duramıyorsun. Hangisi içine siniyorsa söylerken sıcak geliyorsa o olsun

Aynı sorun yüzünden cuma günü arkadaşım emzirme ebesi ile görüştü,o da sakın şimdiden elleme uyararak erken doğuma sebep olursun dedi,eğer yapılacak bir şey olursa 38 haftada yaparız dedi

Hamilelik takvimim 70 li gunlere inmis.. şükür bu gunleri gosterene. Kalan zamani da sorunsuz atlatiriz insallah. Bi de kasinmasam
Regli döngüm kısa olduğu için öne çekmişti doktorum zaten biraz bebekle de uyumlu olsun diye. Sezeryan da olacağı için Temmuz 20 den sonra alırız dedi. Sanırım ben de 60 lı günlerdeyim çok heyecanlı

O isal bendede olmaya basladi demir ilacindanmi magnezyumdanmi yoksa dùkkanda esiyodu hava biraz sisarda otirdum ondanmi anlamadim
kızlar valla ben hamile kaldığımdan beri ishalim ayıptır söylemesi. doktor her ay kan ilacımı değiştirdi ama yok hiç bişey geçirmedi. artık takmıyorum valla 7 ay oldu bol su içiyorum sadece

çalışmayı düşünmüyorsan tabıkıde ne zman ıstersen cık canım..benı daha cok zorlamıyor Allaha şükür

ödem benide çok zorluyo ayaklarım sürekli şişiyo bende son ana kadar istiyorum ama bu gidişle 34 yapıcam aklımda olan

kızlar valla ben hamile kaldığımdan beri ishalim ayıptır söylemesi. doktor her ay kan ilacımı değiştirdi ama yok hiç bişey geçirmedi. artık takmıyorum valla 7 ay oldu bol su içiyorum sadece

ben de kan ilaçlarına başladığımdan beri ishalim, ilacı değiştirdik yine de ishalim :) kabızlıktan iyidir diyorum.

Iyi olur canim yarinda atsan olur sorun degil tesekkur ederim :*
CANIM 2 BÜYÜK 4 KÜÇÜK FERMUARLI GÖZ
YANLAR TERMAL
ÖNDE 2 CIRT CIRTLI CEP
İLK BUYUK GOZDE 3 TERMAL GOZ 5 CEP
IKINCI BUYUK 2 BUYIM CEP ALT ACMA PEDI VE SU GECIRMEZ POSET VAR

Eklentiler

• 20180521_075552.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 94
  • 20180521_075617.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 95
  • 20180521_075638.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 88
  • 20180521_075649.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 93
Günaydınlar bişey sormak istiyorum,şimdi benim 6 haziran çarşamba günü tam 32 hafta olacak hastaneye 9 haziran cumartesi günü gidicem çalışabilir raporunuda 11 i pazartesinden başlatsam o zaman çalışacağım tarihde otomatikman uzar değil mi?çalışamaz raporuda atar yani? Ben izinlerin doğumdan sonraya eklenmesini istiyorumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…