2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben aynı hafta 2 kere aldırmış oldum
hatta tokluk içinde verince 3 oldu

sağlık ocağının aldığı yer mosmor diğer kolumda 2 tane iğne izi var yalnızca
biri görse keş sanacak beni

bizimkisi gösteriyor yüzünü
bu seferkinde elini yüzüne yaslamıştı yarısını görebildik
doktor dedi ki minicik burnu var :) herhalde karıştı bu çocuk dedik eşimin de benimde burunlar minik olmaktan uzak bayağı
detaylıdaki resmi bu
bu seferki siyah beyaz olduğu için pek belli değildi onu çekmemişim

o patikoyu elime bir geçireyim var yaaaa hala verilmedi kargoya cinnetlenicem diye korkuyorum

Eklentiler

• WhatsApp Image 2018-04-14 at 14.38.32.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 112

maşallah :) düğme burun

Anladim canim.internette biraz daha arastirdim simdi.yas, senin ve/ya ailenin hastalik durumu (seker,tansiyon..gibi ) hamilelikte ki saglik durumun rahimde kist, miyom ... vs etkileyebiliyormus kontrolleri.seker testini sormustum ilkinde suratima bir garip bakmisti ebe.cevremde de duymadim.ciddi bir slklnti olsaydi kesin soylerlerdi sana canim.bir sebepten dolayi takip ediliyorsundur sadece.endiselenme bence.

Babam şeker hastasıydı şeker testi yapıldı. Şükür temiz çıktı. Benim yaş sorunu olabilir yaştan kaynaklanabilecek sorunlar. Bunların başındada tansiyon var. teşekkür ederim aydınlattığın için. Ve ben tüp bebek hamilesiyim. Sorun sıkıntı hiç olmadı ama geç evllilikten dolayı tüp bebek yaptık. çok şükür herşey yolunda

evet uzar ama son adet tarihine göre veriyorlar raporu doktorun değiştirmek istemeyebilir.

maliyeti cok yüksek degılse özelden de memnun kaldıysan özelde yap dogumu derım canım
hasta mahremıyetı en cok strese sokan seylerden bırı
devletı sadece duyuyorum pek dıkkat edılmıyo vs dıye
BENDE öyle düşünüyorum ameliyat 650 750 civarı ıkı sorduğum hastanede

Öncekikle günaydın aniişler
ONTK dediğin gibi canm ilk annelik olunca ne neyden oluyor tırstırıyor cuma kontrolüm sağ salim varaırız inşallah o güne

Nesrinay86 canım doktoru aramadım düzenli olmaması içimi rahatlattı biraz
Bir de ben kv kp herkesin yanında yatıorum ya siz ailemsiniz artık gaz çıkartamıyorum onlar yatana kadar
O da sancı veriyor bazen bana ama bu değişiti sanki
Kendimi
Dinlerken uyuyakalmışım

rofleli_kedi aynen baya apacık ortada yüzü prensesın maşallah cok az kaldı kucagımızada alsak hayırlısıyla inşallah :) valla cocuklar doğcak daha yatakları yok ya nasıl oluyo böyle iş aradınmı tekrar

evet canım gaz da cok sıkıstırıyo olabılır
keske sen yatak odasında vs uzansan orada tv olsa
en azndan daha rahat edersın

Bu sıcak havalar insanı iyice uyusuk ediyo ben zaten hamileligimgen beri uyusuk gibiyim temelli sicakta mıyıstım yattigim yerden kalkamiyom

Ya canım ben sana dicektim utandım nasıl karşılarsın bilemedim onlar odadan çıkana kadar ne yapacan ayy Allah yardımcın olsun ilk aylarda ki gazlar geri geldi çünkü. Ben geçenlerde kıvrandım falan bi baktım ki püfff gazmış

O da zor canım ya,yattığın yerde rahat yatamıyorsun sağa sola dönmede de hep üslup adap bekliyorsun sıkıntı olmayacağını, kendi başına nefes alabileceklerini bilse insan şimdiden al kucağına diyecem de. İnşallah zaman su gibi akar sana canım.

M Myps bu sizi ishal yapan ilaclar neler bize de deyiverin. Ben kabızlıktan müzdaripim emin olun boyle daha zor

ferrum fort ve feratam ama ilaçların yan etkisi ya kabız olmak ya da ishal olmak maalesef :) bünyeden bünyeye fark ediyor yani

Ben doktora zamani Amerikadaydim. Tenessee eyaletinde. Geneli benzer diye düşünüyorum. Biz üniversitenin ogrenci icin en uygun olan sigortasini yapmıştık. Nasil dikkat ediyoruz hasta olmayalim diye. O zaman anliyorsun niye marketlerde ilaclar var niye insanlar deli gibi spor yapiyor. Hele o yasli teyzeler bak sana da cok ilginc gelmis. Dis icin bizim arkadaslar bilet alip turkiyeye gidiyordu yaptirip geliyordu. Daha ucuz diyorlardi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…