- 29 Eylül 2008
- 6.673
- 3.771
- 398
- 43
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #39.381
Orada da çok soyutlanırım kuzum zaten ne konuşuluacaksa eşime örgütlenecekse mutfakta yapılıyor adam bi geliyor benim ak dediğime evet diyen adam kara olmasın o diyoevet canım gaz da cok sıkıstırıyo olabılır
keske sen yatak odasında vs uzansan orada tv olsa
en azndan daha rahat edersın
Walla aslında sigaraya çıkıyolar ama kv çıkmıyo reklamları bile izliyoYa canım ben sana dicektim utandım nasıl karşılarsın bilemedimonlar odadan çıkana kadar ne yapacan ayy Allah yardımcın olsun ilk aylarda ki gazlar geri geldi çünkü. Ben geçenlerde kıvrandım falan bi baktım ki püfff gazmış
aynen kp varken sola yatamıyorum tam arkaöda oluyor üzerimi örtüyorum bazen ee bu sıcakta da yaniiiO da zor canım ya,yattığın yerde rahat yatamıyorsun sağa sola dönmede de hep üslup adap bekliyorsunsıkıntı olmayacağını, kendi başına nefes alabileceklerini bilse insan şimdiden al kucağına diyecem de. İnşallah zaman su gibi akar sana canım.
Sol tarafta canım sag taraftakide kafası yırtacak karnımı bide geriyo kendini varya bu halde karnım tam küp oluyo bazende ya saga yada sola doğru bişiler yapıyo onu ayagıyla yapıyo galiba anlayamıyorum.
Eki Görüntüle 2147929 Böylemi diyosun ben fotoğrafladım bi baksana :))
Walla cok zor bir karar. Ama hastanenin rahatligi hijyeni de cok onemli. Biraz maddiyata bagli eger durumun musaitse ozelde de cok iyi bir doktor bulup devam edebilirsin. Daha epey vakit var ben 32 de doktor degismistim mesela.GÜNAYDIN canlar bu aralar kafam cok karışık devlet hastanesine gidiyorum doktorum cok iyi ama gecenlerde pazar günü acil olarak gitmek zorunda kaldım aynı hastaneye normal doğum yapanları gördüm hasta mahremiyeti asla yok elli kere eşlerini fotokopiye yolluyorlar tek tek taksıtlı istiyorlar her seyibu durumdan sonra doktorum cok iyi olsada sizcede baska hastaneye gitmelimiyim oğlumu özelde yaptım memnunda kalmıstım doktorum ve hastaneden ona mı gitsem tekrar diyorum kafam cok karısık
Gecede mi kv yanında uyuyor? Hamilelik canım utanacak biley yok konuşulacak mecbur aman sıkıntın olmasında gaz olsun. Bende bazen çok sancılanıyorum odadan kaçayım derken oda geri kaçıyor daha kötü sancılanıyorum bu kezde. Sen yattığın içinde daha çok olur ye iç yat hesabı hiç hareket yok çok normalOrada da çok soyutlanırım kuzum zaten ne konuşuluacaksa eşime örgütlenecekse mutfakta yapılıyor adam bi geliyor benim ak dediğime evet diyen adam kara olmasın o diyo
Walla aslında sigaraya çıkıyolar ama kv çıkmıyo reklamları bile izliyo
Sen de çık ben pırt yapcam diyemiyom ki
Dün sordu ama Allah var panik yapınca acaba gazın mı var ben çıkayım dedi ee hadi çıktılar hooop çıkart da olmuyo ki
Ayy neler konuşur oldummm
aynen kp varken sola yatamıyorum tam arkaöda oluyor üzerimi örtüyorum bazen ee bu sıcakta da yaniii
Ahh keşke tam gelişmiş bebek olsalar alın ben onlara dışarda daha iyi bakarım diycem ama korkuyorum işte
Neleri konuşur oolduk ya.:)) Annem gkmsiti ya gecenlerde izmirden esim ben annem oturmjs cay iciyoruz aman allahim oda ne bardağımj alayim derkn.gazim olduğumu da blmiyordm o arada kacti bi utandm ki anlatamm. Bi kerede annennam ve tyzemin yaninda oldu. Farkinda olmadan oluyor iste... Ortamda sesli olsa neyse. Sessiz bi bi ortamda da kötü oluyor
Benim ikisinin de başı sağımda altlı üstlü sık sık şişiyorlar ve hareketleri bazen aşırı oluyor özellikle üsttekininAynı benim göbiş biri sağa tepe yapıyor biri sola kare bir görüntü oluyor
Ayy yok yok kv yanımda yatmıyorGecede mi kv yanında uyuyor? Hamilelik canım utanacak biley yok konuşulacak mecbur aman sıkıntın olmasında gaz olsun. Bende bazen çok sancılanıyorum odadan kaçayım derken oda geri kaçıyor daha kötü sancılanıyorum bu kezde. Sen yattığın içinde daha çok olur ye iç yat hesabı hiç hareket yok çok normal
Yüksek ses iyidir napıyım yattığım yerde bazen oluyor yaniNeleri konuşur oolduk ya.:)) Annem gkmsiti ya gecenlerde izmirden esim ben annem oturmjs cay iciyoruz aman allahim oda ne bardağımj alayim derkn.gazim olduğumu da blmiyordm o arada kacti bi utandm ki anlatamm. Bi kerede annennam ve tyzemin yaninda oldu. Farkinda olmadan oluyor iste... Ortamda sesli olsa neyse. Sessiz bi bi ortamda da kötü oluyor
Deme ihtimalin çok yüksek canım bir tane olsa kimseye ihtiyacın olmaz ama uyku diye dilireceğimiz günler kapıda bem ilk brebekte kafayı yemiştim tecrübesizlik yanımda en fazla 15 gün kaldılar sonra hep ben hep ben. Annelik iç gğdüsü herşeyi yapayım diyorsun ama kendini de hemen yorma bırak biraz kv yapsın sonra acısı fena çıkıyor kv bulamayanlarda var bak ben mesela çok dedim iyi kötü olsaydı da şu bebeğin beşiğini bi sallasaydı yani o kv ile ben dediysem zaten oooooooBenim ikisinin de başı sağımda altlı üstlü sık sık şişiyorlar ve hareketleri bazen aşırı oluyor özellikle üsttekinin
Alttaki garibanım eziliyor galiba biraz
Ayy yok yok kv yanımda yatmıyor
Doğumda 40 gün beraber yatıcaz diyor da ona bile tahammğl edemiyorum bilöiyorum ne gelecek başımıza
Belki de ben anne gel nolur burda yat diyecem
Yüksek ses iyidir napıyım yattığım yerde bazen oluyor yani
Eşim tv sesini kosalım mı diyor yok yok anca duyuyorum diyorum :)
Canım tesekkurler cevabın için. Beni su an doktorum profesörle birlikte takip ediyor 3 haftada bir gideceğim artık . Profesör cok rahatlatti beni sakin olacagiz bu sadece bir ihtimal dedi. Ama ben de perinatoloğa gitmeyi düşünüyorum. Sen İstanbul'da misin kime gidiyorsun benim aklımda Koc. Unv. Ebru hnm.var ona randevu alayım en iyisi bir de o görsün bakalım ne diyecek. Benim su an kananam yok ama ilk uc ay yoğun ve uzun süreli oldu. Tahminimce son üç ay da zor geçecek. Aynen dediğin gibi Allah'a emanetiz artık o ol der ve oluverir. Biz de sağlıkla alacağız yavrularimizi inşallah kucagimizamerhaba canım, benım ilk dogum 5 sene önce ve normaldi, o zaman bilinen bir skntı yoktu. bu sefer teşhis 13. haftada kondu. hem perinatoloğa hem de kadın dogumcuma gıttım bu surecte. ama kendı doktorum acık acık söylemese de imalarla pek de bu işe girişmek istemedıgını belli ettiği için dogumu perınatologda karar verdık.
gıttığim doktor sezeryan olacagını soyluyor, kendı doktotum bıraz panıktı sımdıkı doktor rahat. bakalım bekleyelım görelim modunda.
ilk hamılelıgımde bu zamanlar cok rahattım sımdı azcık ayakta kalsam fenalardayım
ara ara koyu akıntım dvm edıyor malesef
bebegın hareketlerını genelde cok asagıda hıssedıyorum, ve vajınamda agrı var.
yanı ilk hamılelıgımle karsılastırdıgımda barız farklar bunlar.
bu ameliyat yetişkin yogun bakım ve yenı dogan yogun bakım olan bı yerde yapılmalıymış, sezeryan öncesi sizin kanınızdan bulunduruyolarmıs, kanama riskı nedeniyle..
doktorunuz 36. haftada degerlendırırz dedıgıne göre sızınkı cok ileri değil gibi. 36. hafta baya iyi bi zaman:)
ben 30 ları gecsem ınsallah dıye dua edıyorum:) bebek büyüdkce baskı yapıp Allah korusun plesantanın erken ayrılma durumu olabiliyormus.
ilk gittiğim doktor sen de kılo alma bebek de almasın demıstı:) ben almıyım de bebek nasıl almasın:)
Allah'a emanetiz canım bol bol dua edıp bekleyecegız ınsallah
Sesli guldum ama gaz sancisi cok fena bosver salabiliyorsan ne guzelNeleri konuşur oolduk ya.:)) Annem gkmsiti ya gecenlerde izmirden esim ben annem oturmjs cay iciyoruz aman allahim oda ne bardağımj alayim derkn.gazim olduğumu da blmiyordm o arada kacti bi utandm ki anlatamm. Bi kerede annennam ve tyzemin yaninda oldu. Farkinda olmadan oluyor iste... Ortamda sesli olsa neyse. Sessiz bi bi ortamda da kötü oluyor
Sesli guldum ama gaz sancisi cok fena bosver salabiliyorsan ne guzel
Benimde karnim cok cikmadi bazen cok sert tam hamile gobegi bazen yumusacik oluyorKizlar ısrarla cikmiyor bu benim gobekplacebo effect [/USER] bende ayniyim neredeyse surekli uzanip hareketlerini dinleme geregi hissettim uzun bi sure su bi haftdair biraz canli
Aynen yumuşak bu arada oturunca uzanınca özellikle yumuşacıkBenimde karnim cok cikmadi bazen cok sert tam hamile gobegi bazen yumusacik oluyor
Benimde gaz cikartamam problemim var o yuzden geldigi an gitsintek basima olunca sikinti yokda. Yanımda olunca insanlar hemde farkinfs olmadan oldu geleceginden hberm olsa onlemi alirdm
Evet benimde oyle oluyorAynen yumuşak bu arada oturunca uzanınca özellikle yumuşacık
Yalnız değilim o zaman birde sen iki hafta öndesin benden. İlk gebeliğin mi canımEvet benimde oyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?