2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım gaz da cok sıkıstırıyo olabılır
keske sen yatak odasında vs uzansan orada tv olsa
en azndan daha rahat edersın
Orada da çok soyutlanırım kuzum zaten ne konuşuluacaksa eşime örgütlenecekse mutfakta yapılıyor adam bi geliyor benim ak dediğime evet diyen adam kara olmasın o diyo

Walla aslında sigaraya çıkıyolar ama kv çıkmıyo reklamları bile izliyo
Sen de çık ben pırt yapcam diyemiyom ki
Dün sordu ama Allah var panik yapınca acaba gazın mı var ben çıkayım dedi ee hadi çıktılar hooop çıkart da olmuyo ki
Ayy neler konuşur oldummm

aynen kp varken sola yatamıyorum tam arkaöda oluyor üzerimi örtüyorum bazen ee bu sıcakta da yaniii
Ahh keşke tam gelişmiş bebek olsalar alın ben onlara dışarda daha iyi bakarım diycem ama korkuyorum işte

Cuma doktor var eşime söylüyorum kabul etmiyor yatağımı özledim diyorum gece gideyim sabah salona geleyim olmaz diyo yürümek zararlı
İnsanın kocası pimpirikli olmaya görsün doktoruma sorucam artık açık açık onun yanında
Hoş onunda kocamdan kalır yanı yok ya belki biraz tahatlatır beni

Aynı benim göbiş biri sağa tepe yapıyor biri sola kare bir görüntü oluyor

Walla cok zor bir karar. Ama hastanenin rahatligi hijyeni de cok onemli. Biraz maddiyata bagli eger durumun musaitse ozelde de cok iyi bir doktor bulup devam edebilirsin. Daha epey vakit var ben 32 de doktor degismistim mesela.

Gecede mi kv yanında uyuyor? Hamilelik canım utanacak biley yok konuşulacak mecbur aman sıkıntın olmasında gaz olsun. Bende bazen çok sancılanıyorum odadan kaçayım derken oda geri kaçıyor daha kötü sancılanıyorum bu kezde. Sen yattığın içinde daha çok olur ye iç yat hesabı hiç hareket yok çok normal

Neleri konuşur oolduk ya.:)) Annem gkmsiti ya gecenlerde izmirden esim ben annem oturmjs cay iciyoruz aman allahim oda ne bardağımj alayim derkn. gazim olduğumu da blmiyordm o arada kacti bi utandm ki anlatamm. Bi kerede annennam ve tyzemin yaninda oldu. Farkinda olmadan oluyor iste... Ortamda sesli olsa neyse. Sessiz bi bi ortamda da kötü oluyor

olsunnn hamileyiz biz

Aynı benim göbiş biri sağa tepe yapıyor biri sola kare bir görüntü oluyor
Benim ikisinin de başı sağımda altlı üstlü sık sık şişiyorlar ve hareketleri bazen aşırı oluyor özellikle üsttekinin
Alttaki garibanım eziliyor galiba biraz
Ayy yok yok kv yanımda yatmıyor
Doğumda 40 gün beraber yatıcaz diyor da ona bile tahammğl edemiyorum bilöiyorum ne gelecek başımıza
Belki de ben anne gel nolur burda yat diyecem
Yüksek ses iyidir napıyım yattığım yerde bazen oluyor yani
Eşim tv sesini kosalım mı diyor yok yok anca duyuyorum diyorum :)

Deme ihtimalin çok yüksek canım bir tane olsa kimseye ihtiyacın olmaz ama uyku diye dilireceğimiz günler kapıda bem ilk brebekte kafayı yemiştim tecrübesizlik yanımda en fazla 15 gün kaldılar sonra hep ben hep ben. Annelik iç gğdüsü herşeyi yapayım diyorsun ama kendini de hemen yorma bırak biraz kv yapsın sonra acısı fena çıkıyor kv bulamayanlarda var bak ben mesela çok dedim iyi kötü olsaydı da şu bebeğin beşiğini bi sallasaydı yani o kv ile ben dediysem zaten ooooooo

selam kızlar sizlere bi sorum var inşallah düzgün anlatmayı başarabilirim

şimdi ben gündüz dinlenirken sırt üstü uzanıyorum ya aninda pat küt tekmeler başlıyo ve pozisyon değiştirmeden bitmiyo ama bu şekilde uzanmassam da doğru düzgün hissetmiyorum hayal meyal kıpırtı gibi oluyo sizin nasıl

Canım tesekkurler cevabın için. Beni su an doktorum profesörle birlikte takip ediyor 3 haftada bir gideceğim artık . Profesör cok rahatlatti beni sakin olacagiz bu sadece bir ihtimal dedi. Ama ben de perinatoloğa gitmeyi düşünüyorum. Sen İstanbul'da misin kime gidiyorsun benim aklımda Koc. Unv. Ebru hnm.var ona randevu alayım en iyisi bir de o görsün bakalım ne diyecek. Benim su an kananam yok ama ilk uc ay yoğun ve uzun süreli oldu. Tahminimce son üç ay da zor geçecek. Aynen dediğin gibi Allah'a emanetiz artık o ol der ve oluverir. Biz de sağlıkla alacağız yavrularimizi inşallah kucagimiza

Sesli guldum ama gaz sancisi cok fena bosver salabiliyorsan ne guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…