2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne günlere kaldık gerçekten, acaba yaşamadığım rezillik kaldı mı ama biz hamileyiz

Yorumlara biraz göz attım da iyi güldürdünüz beni. Benimde korktuğum şey gaz birinin yanında olur diye öyle birşey yaşamadım inşallah da yaşamam ya
Doğumdan sonra büyük ihtimal ben annem de kalıcam aynı şehirdeyiz ama ilçeler farklı annem uzakta kayınvalidemle aynı yerde oturuyoruz ama iki çocuk annesi biri olarak bana dedi ki ben çocuk bakmaktan anlamam o yüzden sakın bana güvenme bakamam çocuğu elime bile almam dedi çocuk doğunca öyle yıkamaya falan ben yapamam dedi yani açık açık ne halin varsa gör diyor o yüzden eşimden diyor seni annene bırakırım daha iyi olur diye

Sevmeye gelince de bu laflari hatirlat canim.. yavrusunun yavrusu sonucta ustune kalir diye mi korkuyor. Hem calismiyorsa evdeyse baksa ne olur? Sen calisiyor musun? Ilerde kim bakacak

Ahh benim de anam olaydı da muhtaç olmayaydım ama Minik kuzular dediğingibi çok muhtaç olucam galiba
Ağzıma terlikle vurasım geldi şuan özür dilerim bu yandan söylemek istemedim benim annem de farklı sebeplerden en fazla bi hafta kaldı ki yine öyle olacak sezaryenli halinle tamam epey oluyoruz da o kadar da herşeyi çekip çevirecek kadar değil bebekte huysuz oldu mu oooooo yaygara oluyor evde ne çok ağladığımı bilirim ki senin iki tane Allah izin verirse o yüzden sen kendini çok yorma diye söyledim nasıl olsa çoook meşakkatli bi süreç olacak lohusayken dinlen bari o yüzden söyledim

Hayırlı Haftalar güzel anneler

Bu hafta aşırı yoğunum fazla giremeyebilirim fırsat buldukça okurum bişi olursa etiketleyin gelince cevaplarım

özleyin beni
Benim kedim oldugu için özlerim :) haftada 1 gelde unutmayalım seni şaka şaka özleriz tabi

Bu zamana kadar geldin canım 28. haftadasın inşallah 30 larıda göreceksin yeterki seninkiler içerde kavgaya tutuşmasın :) benimki 1 tane bi sagı bi solu tepikliyor seninkiler nasıl canım yaramazlık yapıyorlarmı

B
Aradılar ama gidemedim sağlık ocağına bu hafta içi bir gidip görüşeyim bende
En d vitaminine 3 ayda basladim doktor tahlil sonucu eksik cikinca yazdi saglik ocaginada 5 aydan sonra veriyo sanirim yanlis hatirlamiyorsam gidince alirsin sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…