2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sevmeye gelince de bu laflari hatirlat canim.. yavrusunun yavrusu sonucta ustune kalir diye mi korkuyor. Hem calismiyorsa evdeyse baksa ne olur? Sen calisiyor musun? Ilerde kim bakacak
Evet üstüne kalır diye korkuyor çalışmıyor evde kendisi bende çalışmıyorum evdeyim. Sonuçta ben anne oluyorum onun sorumluluğu bana ait dogurupta başkasının başına atacak değilim dogurduysam bakmasını da bilicem elbet zaten anne olarak buna mecburum ama yeni doğum yaptığım da elbet birine ihtiyaç duyucam oda açık açık yardımcı olamıyacagını belirtti. Onun dışında diyelim benim pazara gitmem lazım çocuğu da yarım saat bi saatliğine bırakmak istesem kabul etmezmiş iyi dedim ben öyle böyle işimi hallederim merak etme dedim. Zaten bana bunları söyledikten sonra benim için onun babaanneliginin bir değeri yok. Yarın öbür gün kendi dese bile bırak diye ben sen istemiyosun seni rahatsız etmeyelim derim.

Benim kvde de aynı ben hastayım bakamam herkesin annesi baksın der Allah muhtaç etmesin. Kendinide adam yerine koymayıp bi kaç yere gidincede e çocuğu bana bıraksaydınız dedi ben ona çocuk mu güvenirim döver mi ne yapar artık çünkü benim çocuğum huysuz oda gaddar ki yanımda sever çıkınca döver eminim bi laç kere mecbur çocukla gittim hasta oldu çocuk neymiş zivziv sıcakta gezersem hasta olurmuş kendine bırakacakmışım hastanein ortasında bi bakış attım benim derdim zaten bana yetiyor ne diyorsun dedim oturdu yerine. Lafla dediğini biliyorum kızı bıraksa yanına diper eltilerim bıraksa bir işini halledene kadar bin kere arar olduğun yerde sinirden patlatır seni o yüzden bırakmıyorum hala bana öter boşver Allah büyük inşallah akıllı uslu bi bebeğin olurda sana zahmeti olmaz her ywre birlikte gidebilirsin

Walla cok zor bir karar. Ama hastanenin rahatligi hijyeni de cok onemli. Biraz maddiyata bagli eger durumun musaitse ozelde de cok iyi bir doktor bulup devam edebilirsin. Daha epey vakit var ben 32 de doktor degismistim mesela.
doğru diyorsun cnm çalısıyorum 32 haftaya kadar karar vereyim diyorum yoksa çalısabılır raporu calısamaz doğuum hepsi aynı hastaneden alım diye kafaya taktım aslında sorun edılecek durum değil gebelikde takıntılı oluyoruz herhalde

terlikle vuracakmış
Olur mu canım nerden bileceksin
Ama siZler var olan annelerinizin kımetinibilin walla off bile demeyin
Yaramaz yaramaz bunlar
Alttaki oğluş hareket edince alttan eli filan çıkacak zannediyorum
Ama üstteki altta ılsaydı o hareketlilikle beni mahvederdi iyi ki diyorum o üstte

Merhaba guzel anneler, nasilsiniz? Ben yarin kontrole gidicem, gecen sefer gittigimde hatirliyorsaniz vajinda bir bakteri cikmisti, vajinal tablet ne antibiyotik vermisti doktorum. Yarin yine vajinal kultur yapicak, ne olur benim icin dua edin bu bakteri gitmis olsun.

Hafif bi ağrıda oluyor mu senin iki tane beşki oluyordur ama çivi çakıyor içerden sanki sıpam
Canim benim kizcede 9yle yapiyo ayaklari assagida olunca tekmeiyoya sanki kemik kirilmasi gibi kirt kirt ses cikiyo bide batma oluyo sanki ordaki kemiklerimlen oynuyo sıpa

I
Insallah bakteride baska sorunda kalmamis olur canim sen bebisini gòrûr felirsin allahin izniyle

Reactions: D-E
Benimde bugún sari akintim biraz fazla geliyo bende ona taktim acaba gene idrar yollarimmi iltihap oldu yada yarami oldu okadarda su iciyom yarin kontrolüm var ilk is onu soracam
Kızlar benim bebişin 5 dakikadır yaptığı hareketler felaket alt tarafımı ağrıtıyor bişey mi oluyor acaba çok korkuyorum

Kizlar bugún benim bebis gòbek deligimin altinda yanlamasina sertlik yapiyo anlamiyorum biryerinimi dayiyo yoksa bu kasilmami ama sonradan hareket esiyo orayi tùmsek yapiyo biraz sık oluyo anlamadim

Merhaba kızlar nasılsınız giremedim kaç gündür bugün duş alırken farkettim sıcak suyla yıkandım biraz sütüm akmaya başla normal birşeydir inşllah
Smdi bana gulebilirsnz ama rengi sarı mi oluyor yoksa bildiğimiz sut rengi beyaz mj... Sariysa eger bnm 15. Haftafan beri var. Dr krem onerdi ama kullnmadm onjn yerine zeytinyağı surebilrsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…