2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bugún benim bebis gòbek deligimin altinda yanlamasina sertlik yapiyo anlamiyorum biryerinimi dayiyo yoksa bu kasilmami ama sonradan hareket esiyo orayi tùmsek yapiyo biraz sık oluyo anlamadim
Canim 2-3 gun once benimde oyle oluyordu, ben de kasilma mi yoksa bebek mi toparlaniyor anlamadim. Ama kasilmaysa agrin yoksa normalmis canim.

Canim 2-3 gun once benimde oyle oluyordu, ben de kasilma mi yoksa bebek mi toparlaniyor anlamadim. Ama kasilmaysa agrin yoksa normalmis canim.
Agri yok canim sadece bebek orada sertlik yapiyo gibi yarin gidecem sorarim buarada zaten bugtn cok hareketli karnim bi acayip oluyo sekilden sekile giriyo tekmeleride artik canimi acitmaya basladi

Kızlar bu arada bimin günlük sütü 5 gündür dolapta bozulmadan duruyor. 1/5 ni bırakmıştım içinde ne zaman bozulur diye. Hala beklemedeyim.

Bende şeffaf daha. Sıcak sudan dikkatli ol canım, beli,rahim ağzını yumuşatıyor biliyorsundur. Doğum sancısı başlarken sıcak suyla duş alıp gel deniyor.
Evet haklısın canım bugün biraz fazla sıcak suyla yıkandım 31 haftalık olunca 8 ay oluyor heralde bende yaklaşıyor diye korkmaya başladım bu hafta bu acil alışveriş işini halledip yıkayıp ütülüycem

Kız dur daha erken. 31 hafta erken daha sen doğuma hazırlıyorsun kendini. Ben de bu günlerde alınanları bir ortaya döküp eksik listesini çıkarıcam ama doğum aman aman hiç değilse 34-35 beklesin.

Ben unibaby ıslak mendil kovalıyodum en uygun jokerinkiydi de akakçe den baktım ben ondan dedim belki vardır sizinde diye
Bez,mendil, alt açma bana da gerekiyor ama ıslak mendili önce az alacağım. Teni sevmezse büyük paketler ziyan olur, sorun olmazsa her zaman alınır diyorum. Şuan bez ve alt açma peşindeyim esas olan lohusa pedi yerine gece pedleri alacağım sık sık değişirim zaten yazın sıcağı, mecbur sık sık değişecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…