2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Mendili de mi seçiyo bu bıcırıklar yüzde 80 unibaby görünce aldım ben inşallah memnun kalır teni offf o gece pedleri bizi pişik yapar mı acaba? :)))

Benimki biraz bilmemenin rahatligi o zaman annemle ablam cok gelmek istiyorlar ben gelmeyin diyorum dogumda ve sonrasinda hic kimseyi gormek istemiyorum sadece esim bebegim ve ben olmak istiyorum.. hatta ailelere falan da esime eve geldikten sonra dogum yaptigimi soyleriz hastanede telefon bile istemiyorum diyorum..

Mendili de mi seçiyo bu bıcırıklar yüzde 80 unibaby görünce aldım ben inşallah memnun kalır teni offf o gece pedleri bizi pişik yapar mı acaba? :)))
İnşallah sıkıntı olmaz canım. 20% infirim görüyorum ben, 80% nerede??
Lohusa pedleri daha kalın daha uzun, dayanamam gibime geliyor. Kızımda da ultra night ped iş görmüştü kanama oluyor ama sonuçta litrelerle değil, 2-3 saatte bir değiştirsek tamamdır. Yada bende öyleydi

İndirim yakalarsan bana da haber ver kuzum onlarda
Bende ikisinşn peşindeyim
Bu arada lohusa pedi bana şrt
Adetim 10 gün geçsin çok yoğun olurdum bazen dayanamaz çocuk bezi koyardım o kadar yanii

Aynen öyle oluyorsun bana annem kaldı bi hafta bi hafta da eltim kaldı gitsibler de bebekle başbaşa kalalım diye gözlerine bakıyordum sanki herkes gitti ev işide bebekte yemekte ne vaesa başıma kaldı mı aman Allahım bebekle çok zor gece uyumaz da gündüz yapacak işlerin olursa hiç bişey yapmayıp o uyudukça uyuyorsun ev mahvoluyor birazda düzeni seviyorsan ve alışıksan kabustu bildiğin. Yoksa sanki bebek birden büyüyecek de eşimle ben millet varken evde kaçıracakmışız gibi geliyordu aramıza alıp rahat rahat o uyusun biz izleyelim havasındaydık ama hayaller gerçekler işte

İnşallah sağolun. En iyisini yapıyorsunuz cocugunuz gittiğiniz yerde durmasa bile iciniz rahat olur. Obur turlu hep diken üstünde olur insan. Benim kv de de öyle merhameti yoktur kızdın mı yapıstırır çocukları pek sevmez zaten hele ki yaramaz çocuksa hiç tahammül edemez bağırır çağırır vurur yeğenlerinin falan çocuklarına çok kötü davranıyor çocuklar da onu sevmiyor o yüzden ufacık çocuklara bağırıyor vuruyor benimde içim gidiyor diyorum nasıl kıyabiliyor ama işte merhamet yok. Bende esime diyorum bırakmam çocuğumu erkek çocuğu daha hiperaktif oluyo bişey olur döver eder sonra bende fena kavga ederim diyorum. Açık açık söylüyorum ona göre bilsin diye. Benim çocuğum sağlıklı olsunda bi dünyaya gelsin de sırtımda götürürüm yine işimi hallederim inşallah. Allah kimseye muhtaç etmesin.

Kızlar benim bebişin 5 dakikadır yaptığı hareketler felaket alt tarafımı ağrıtıyor bişey mi oluyor acaba çok korkuyorum
Bişey olmaz korkma benim ki de iki saattir içerde tepiniyor elimi koymayı bıraktım oturdum karnımı izliyorum öyle bir dönüp vuruyor ki karnım inip kalkıyor dışarı fırlayacak sandım bi kalktım ayağı kasıklarıma ağrı girdi doğrulamadım. Oturdum geri hala tepiniyor nerden geldiyse bu enerji maşallah

İnşllah bekler teyzesi ilkinden dolayı korkuyorum
Bu günlerimize de binlerce şükürler olsun elbette. Ama inşallah zamanında gelsinler bu sefer hepsi. Evhamlı grup evham yapa yapa sonuna kadar gitti desinler )))
Bu arada benim takvime göre 7.ay 30 haftanın, 8.ay 35 haftanın tamamında doluyor.

Benim hesapla görede 31. Hafta 8. Ay oluyor işte çabuk çabuk hesaplıyorum galiba:)

Kızlar bu arada bimin günlük sütü 5 gündür dolapta bozulmadan duruyor. 1/5 ni bırakmıştım içinde ne zaman bozulur diye. Hala beklemedeyim.
Biz Ankara’da öğrenciyken alıyorduk Atatürk orman çiftliğinin günlük sütünü 3. Güne bozuluyordu hemen bitirmemiz gerekiyordu, acaba markadan falan mı , ne yiyip içeceğimizi şaşırdık artık maalesef

Evet ya. Bozulması gerekirdi şimdiye. Hangi marketten alıyordunuz siz? Belki bursada da bulunur. Migros vs. bize çooookkk uzak kalıyor. Yakında bim,a101,şok ,onur ve seç al marketler var.

Oyle cok aman aman titiz biri degilim olmasi gerektigi kadar.. esim temizligi yapar.. yemek bilmiyo onuda evde oldugu zamanlar biraz biraz gostereye basladim basit seylerden ben yapamazsam sen yaparsin aklina yaz diye.. esim calistigi kadar kazaniyo oyle deyim sana Yani is saatleri belirli degil kendisi ayarliyabiliyo calismasin bir ay para kazanmasin gerekirse diyorum.. bide bizim uzak oldugu icin ablam calisiyo en fazla 20 gunlugune gelir ama babam kendine bakabilen yanliz kalmaya alisik biri oldugu icin gelmisken dort bes ay kalma planlari yapiyo.. bisey diyemiyorum ama oda cook uzun geliyo bana rahat edemeyiz.. onca bilet parasi verip gelisken kalmak istemesini de anliyorum hic gelmedi bide gezdirmekte gerekecek ondan daha sonra gelsin istiyorum.. ablama kalsa seni yanliz mi birakacaz deyip kv gorumceyi bile alip gelecekti ilk ogrendiginde dedim dur nereye geliyonuz biz yazin turkiyeye bir ayligina gidiyoruz onbeser gun kaliyoruz o bile bazen uzun geliyo iste bilmiyorum karisik isler

Aynı benim göbiş biri sağa tepe yapıyor biri sola kare bir görüntü oluyor
Benim yaramaz tek başına dag yaratıyor Allah senin ve wintersun un yardımcısı olsun. Ama hepsi ayrı güzel duydular ya çok şükür ilerledik bu zamana kadar geldik saglıkla kucagımıza aldıkmıydı deymeyin keyfimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…