2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

1-4 hafta 1 ay 5-8 hafta 2 ay 9-13 hafta 3 ay 14-17 hafta 4 ay 18-21 hafta 5 22-26 hafta 6 ay 27-30 hafta 7 ay 31-35 hafta 8 ay 36-40 hafta 9 ay Ben böyle hesaplıyorum ama yanlışmı bilmiyorum

Uyyy karnımm gülmekten

Evet ya. Bozulması gerekirdi şimdiye. Hangi marketten alıyordunuz siz? Belki bursada da bulunur. Migros vs. bize çooookkk uzak kalıyor. Yakında bim,a101,şok ,onur ve seç al marketler var.
Satış noktaları oluyordu bizim altımızdaki sokakta küçük bir bakkal vardı oradan alıyorduk ,maalesef büyük marketlerde var mı varsa hangisinde var bilmiyorum

Ayy ne guzel 74 gune dusmusum cok sukur bu gunlere kadar gelebilmemize
Bnmde en son kontrolde bebek 3 gun daha büyük çıkti suan 29+6 yım yarın tam 30 haftalik oluorum çok şükür bugünlere bazen inanamiorum az kldi hepimiz için güzel doğumlar olur inss dogumlardan sonrada umarim burda konusabiliriz.

Aynı tedirginlikler bende de var o yüzden çocuksuz gitmem bi yere işte sen çalışıyorsun sorun o olur halin kalmaz ama eşin de müsait olursa kimseye ihtiyacın plmaz benim kocanın saati belli değil nereye gitsem yalnızım ondan çok sorınum var

Felaket acıdı ya ilki ağrısız geçince bundan korktum yaramaz bebekler

Ben alışık olmaayınca çok zorlandım ilk zaöanlar yorma kendini ben bakıcam diye inan sezaryenli halimle hastanede bile ilk hece hep ben kalktım kendimi yalnız bakmaya motive edeyim diye sonuç ben çok yıprandım.öyle uzun uzadıya kalmalara bende çok karşıyım ama sen bana göre epey gurbettesin içleri rahat etmiyordur

İyi akşamlar kızlar geçtiğimiz cuma en büyük sıkıntım olan lohusa pijamasını hallettim (çok para vermek istemiyordum) Ankara' da yaşayıp gitme ihtimali olanlar için söylüyorum lohusasepeti.com gibi yerlerde 90 liradan aşağı satılmayan dantelli pijamalar 60 liraydı (aynı marka) hala almayıp uygun bi şeyler arayanlar mutlaka baksın Samanpazarı' nda bahsettiğim yer mağaza ismi veremiyorum reklam diye banlanmamak için

Kız dur daha erken. 31 hafta erken daha sen doğuma hazırlıyorsun kendini. Ben de bu günlerde alınanları bir ortaya döküp eksik listesini çıkarıcam ama doğum aman aman hiç değilse 34-35 beklesin.
Bnde yenidogan çıkışını falan internetten siparis verdim daha önce alınanlar var birde kizimdan kalan unixex kıyafetler var bugun onları ayirdim çok yoruldum, daha alinmasi gerekenler var ama belli şeyleri utuleyip yavastan hastane bavulunu hazırlayım diorum kenarda beklesin

1-4 hafta 1 ay 5-8 hafta 2 ay 9-13 hafta 3 ay 14-17 hafta 4 ay 18-21 hafta 5 22-26 hafta 6 ay 27-30 hafta 7 ay 31-35 hafta 8 ay 36-40 hafta 9 ay Ben böyle hesaplıyorum ama yanlışmı bilmiyorum
He işte bende bunu diyorum bitanem. 27-30 hafta 7 aylık, 31-35 8 aylık . Yani şuan 10 gün sonra benim 7 ayım tamamlanacak, 8e geçeceğim. Sense 8e girmiş bulunuyorsun doğrumu?!

Vallahi ittirince de oyle videolardaki kadar şekil değiştirmiyor benim göbek cılız bi bebek doğurucam sanırım
Zannetmiorum niye cılız dogsun cnm, göbeğin yumuşak olabilir ama belki bi kaç haftaya göbeğin daha sert olabilir bebek her hafta yeri draldikca hareketleride değişiyor

Zannetmiorum niye cılız dogsun cnm, göbeğin yumuşak olabilir ama belki bi kaç haftaya göbeğin daha sert olabilir bebek her hafta yeri draldikca hareketleride değişiyor
Harketleride öyle aşırı güçlü değil her zaman bazen çok fazla hissettiriyor ben bu bebişi anlamadım gitti en başından yada ikinci olunca ve çok sorun yaşayınca çok mu evhamlandım diyoru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…