- 26 Mayıs 2017
- 1.028
- 1.840
- 83
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #39.821
Beslenmeme hep dikkat etmişimdir. Yürüyüş yapmayıda çok seviyorum. Doğumdan sonra bende vereceğimi düşünüyorum. Emzirirken yemeden içmeden taviz vermem Ama Sanırım bebek arabasıyla Uzun yürüyüşler yaparım.Ilkinde 72 ile dogurdum. +17 ile.1 seneden az surede verdim.11 ay emzirince mecbur bol vitaminli yedim de yedim.simdi astim kendimi.beni goren Somalili sanip korkuyordu.amerikaya dogru yola cikmis durumdayim.bebisler saglikli olsun da kendime guveniyorum veririm ben.sen simdi bile bu kadar saglikli besleniyorsan sonra hemen toparlarsin bence.hem cok kilo aldigini dusunmuyorum.
Öyle bir hakkı yok yasal haklarını iyice oku atarsa atsın davanı açar geri dönersin hatta gıcıklık istersen işe başla git yarı zamanlı çalışma talebinde bulun sgk ile görüş önce vermek zorunda
Benim kızımda şimdiden başladı denize gidelim diye bizde kurban bayramına antalyaya annemlerin yazlığa gitmeyi düşünüyoruz tahmini 20 günlük felan olur herkes en rahat zamanı git diyor ama dr a sorucam tabi bu arada yok 9-10 saat ama 3 saatte sonra konaklama imkanım var ve sık sık durup emzirmek gerektiği için biraz uzar iki hafta kalırım ben ve bebek giremeyiz ama eşim ve kızım girer en azından diyorumCidden tatil konusu bizde de epey sorun eşim kızıyor sana dedim kış sonu yapalım bebeği diye ilkinde geç gebe kaldım korunmadığım halde ama bu beyefendi hemen gelmek istedi ben ne yapayım yine geç olur sandımbir aylıkken gidilir mi sıcaklar gitmeden büyük oğlan deniz görse bari
Çikolata erirmiki dedim baya sıcakta doğumumuzBnde kizima hamileyken renkli balonlar ,hoşgeldin bebeğim yazisi, hediyelik magnet , isimli melek kurabiyelerı, şerbet takımı, süslü mini beşik sepeti almıştım ama bebek için Cibinlik yptrmamistim bu sefer Cibinlik fln istiorum kurabiye yerinede çikolata olabilir
Takılma 1-2 güne benim bir hafta sonra alırız pazar kontrole gel dedi bi gittik yarın alıyorum demiştiBen bugûn normalde gebelik uygulamamda 80 gûn kaldi diyo burda 81 hangisi dogru kafama takildi canlar
Ben düşünüyorum bi aksilik olmazsa 20 günlükkenEvet ya buyıl hiç kendimi zorlamayayım gözüm kesmiyor minicik bebekle yakın yerlere bi kaç günlüğüne gidersek yeter bence oğlum deniz demeyi öğrenmiş o çok istiyor onun iöin yoksa bana zaten yasak olur sezaryenli halimle
Ayy geçmiş olsun aynı durum benim gögüslerde oluyorBacaklarimi kasiyarak yara bere icinde biraktim canim. Allah dusmanimin basina vermesin su kasinma illetini
Kızlar ben doğum için sadece çikolata almayı düşünüyorum hastaneye yani çünkü akrabalara uzagız kimsenin geleceğini sanmıyorum o yüzden çikolata yaptıran sadece lohusa şerbeti alıcam eve geçtiğimizde eve gelen olursa ondan ikram edicez bide çikolata lokum falan ikram edicez. Mevlute magnet falan yaptırmayı düşünüyorum. Siz neler planlıyosunuz
Ben 80 lerdeyim 68 le başladım ama boy uzun biraz ama genede çok aldım tabiBende 77yi gördüm tartıda sanırım en kilolu hamile kalan benim 5 kilo aldım sadece ama kiloluydum zaten amann umrumda da değil bebek iyi olsun da kiloyu veririz inşallah
Kilo alımın az ama sıkıntı yapmavalla sonuna kadar sabret madem o seni yıldırmaya çalışacak sen ondan önce davran
bende tatlı fazla sevmem ama bu ara yiyordum her gün bi dondurmam var
bir de ramazan yemek yiyemiyorum işyerinde diye kek falan yiyordum
ay napalım yapacak bişi yok
kilo demişsiniz ben şu anda 92,1 kg yim kim daha kilolu tartışmayalım istersen@Minik kuzular 87,6 yla hamile kaldım
Allah kabul etsin zor ben cesaret bile edemedim çok içim bayılıyor açlıktanKizlar bn oruç tutuyorum. Bebeğin hareketlerinde bı değişiklik yok evdeyim disari çıktığımda yok yoracak sylerde yapmıyorum. Aclik suzulukda hissetmiyorum oruclu olduğumu unutuyorum hatta.. Ama dr.a gttigimde kilo alimi ve suyunda problem varsa tutmam daha. Ysrin sorucam zaten.
Bende yiyemiyorum balık dipse ağır metal var yemesin hamileler diyorlar yumurtada evde kahvaltı yapmıyorum ondan yiyemiyorumOkumuştum canım onun üzerinede dra söyledim yazdı ben dra dedim yumurta ile balık yemiyorum kızdı bana
Benim merak ettigim birşey var doktor kaçıncı hafta da alttan muayene edicek ?
Günaydın kızlar yarım saat önce bacağıma giren fena krampla uyandım resmen balık gibi çırpındım yatakta çok acıdı aslında iki aydır alıyorum magnezyum calsiyum ama niye oldu anlamadım. Yarım saattirde sakinleşmek için sizin yazdıklarınıza baktım hala ağrı var bacağımda
Çok erken cikolata yptrmam ztn buz dolabindada saklanır diye dusunuorumÖyle bir hakkı yok yasal haklarını iyice oku atarsa atsın davanı açar geri dönersin hatta gıcıklık istersen işe başla git yarı zamanlı çalışma talebinde bulun sgk ile görüş önce vermek zorunda
Benim kızımda şimdiden başladı denize gidelim diye bizde kurban bayramına antalyaya annemlerin yazlığa gitmeyi düşünüyoruz tahmini 20 günlük felan olur herkes en rahat zamanı git diyor ama dr a sorucam tabi bu arada yok 9-10 saat ama 3 saatte sonra konaklama imkanım var ve sık sık durup emzirmek gerektiği için biraz uzar iki hafta kalırım ben ve bebek giremeyiz ama eşim ve kızım girer en azından diyorum
Çikolata erirmiki dedim baya sıcakta doğumumuz
Takılma 1-2 güne benim bir hafta sonra alırız pazar kontrole gel dedi bi gittik yarın alıyorum demişti
Ben düşünüyorum bi aksilik olmazsa 20 günlükken
Ayy geçmiş olsun aynı durum benim gögüslerde oluyor
Çikolata çok sıcakta erirse diye bu sefer kuş lokum tarzı düşündümbizde de pek kimse yok ama olsun yaparım gene ufaktan diyorum
Ben 80 lerdeyim 68 le başladım ama boy uzun biraz ama genede çok aldım tabi
Kilo alımın az ama sıkıntı yapma
Allah kabul etsin zor ben cesaret bile edemedim çok içim bayılıyor açlıktan
Bende yiyemiyorum balık dipse ağır metal var yemesin hamileler diyorlar yumurtada evde kahvaltı yapmıyorum ondan yiyemiyorum
Doktoruna sòyle canim benimde òyle oldu ilacimi degistirdi ishal gebelikte istenmeyen bir durummus sukaybi cok oluyormus takviye icin suyu dahada arttirman gerekiyormus bana òyle sòylemisti doktorum@gazelim_24 ben hem sağlık ocağımı hem de hekimi değiştirdim
Sisteme girip hemen bakabilirsin
Yatak konusu geçmiş benim isbir marka 5 sene önce bin tl gibi bi rakam vermiştik ama hiç memnun değiliz güya ortopedik ama hiç rahat degil biraz daha geçsin değiştirmeyi düşünüyorum
Ya kızlar gebeliğin basından beri hiç wc sorunum olmadı
Kan ilacına başladım 3 tane ictim ve su anda wc çıkamıyorum ne yapcam Öner’iniz var mi
Benim dún kontrolüm vardi servikal uzunluk ve acilma falan varmi diye alttan bakti berde benim sari akintim oluyodu onun icinde bakti akinti normalmis bisey yokmus ústen rahim agzi uzunlugunu gòremedigi zaman alttan bakiyormusBenim merak ettigim birşey var doktor kaçıncı hafta da alttan muayene edicek ?
Bebeğin nasıl giyeceği birazda yaşadığımız yere bağlı,yani çok sıcak olursa bir çıtçıtlı bile yetebilir ama biraz daha serinse üstüne uzun kollu ve bacaklı tulum giydirilir zaten ilk zamanlar çok üşüyorlar çokta ince giydirmek mümkün olmuyo :) ben 0-3 aylık bir kaç takım aldım,çok beğendiğim şeyleride 3-6 yada 6-9 almayı düşünüyorumgünaydın güzel anneler :)
kafama takılan bir sorunu sizinle paylaşmak istedim. daha önce konuşulduysa kusura bakmayın lütfen. malum ağustos gibi yazın en sıcak ayında doğum yapacağız. kafama takılan şu biz bu bebişleri nasıl giydireceğiz? yavaş yavaş kokuları gitsin diye kıyafetleri yıkadım ütüledim bi baktım ki 0-3 aylıklarım hep çıtçıtlı yarım bacaklı yarım kollu yada direk sıfır kol sıfır bacak şeklinde badilerle dolu. şimdi sanırım tekrar bi alışveriş yapmak lazım olacak. tecrübeli annelerden destek istiyorum :)
bende hep takımları 3-6 ay almışım. o zaman hiç düşünmemiştim üşüyebileceğini. yaz bebeği olcak nasıl olsa cıbıl cıbıl yatar evde demiştimBebeğin nasıl giyeceği birazda yaşadığımız yere bağlı,yani çok sıcak olursa bir çıtçıtlı bile yetebilir ama biraz daha serinse üstüne uzun kollu ve bacaklı tulum giydirilir zaten ilk zamanlar çok üşüyorlar çokta ince giydirmek mümkün olmuyo :) ben 0-3 aylık bir kaç takım aldım,çok beğendiğim şeyleride 3-6 yada 6-9 almayı düşünüyorum
bende 58,5 hamıle kaldım 64 üm 5,5 kilo almısım cok değil bende kılomuz bundan sonra cok muyu görücezzzBende bugün sağlık ocağına gittim aşı yaptırdım. Tartıldım 59 kilo çıktım. Hamile kaldığım da 53 kiloydum 6 aylık oldu hamileliğin başından beri 6 kilo almışım çok mu acaba ya hayatımda ilk defa tartıda 59 u gördüm kendimi şu an çok sismanlams hissediyorum
Canim benim fikrimce oruc tutma kaşar muz ceviz çig badem yumurta sût yogurt bunlar bebise kilo aldiriyo canimBACILAR gecen salı doktora gittim bebeğim 800 dü 8 gün sonrası sadece 95 gram almıs 895 olmus az mı oruc tuttum üç gün bırde ramazanlık dolayısıyla iş yerinde yemek yemek sıkıntı oruclular dıye gizli gizli yiyorum takıldım buğün bu konuya doktor oruc tut bır problrm olmaz dedı .yarında şeker yüklemem var inşallah normal değerlerd e olur
Ne sütü acaba anlamadım ben hiçte yazdırmadımkızlar sağlık ocağından süt yazdırılıyoya ne zaman kaçıncı haftada yazıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?