2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Beslenmeme hep dikkat etmişimdir. Yürüyüş yapmayıda çok seviyorum. Doğumdan sonra bende vereceğimi düşünüyorum. Emzirirken yemeden içmeden taviz vermem Ama Sanırım bebek arabasıyla Uzun yürüyüşler yaparım.

Günaydın kızlar yarım saat önce bacağıma giren fena krampla uyandım resmen balık gibi çırpındım yatakta çok acıdı aslında iki aydır alıyorum magnezyum calsiyum ama niye oldu anlamadım. Yarım saattirde sakinleşmek için sizin yazdıklarınıza baktım hala ağrı var bacağımda

Öyle bir hakkı yok yasal haklarını iyice oku atarsa atsın davanı açar geri dönersin hatta gıcıklık istersen işe başla git yarı zamanlı çalışma talebinde bulun sgk ile görüş önce vermek zorunda

Benim kızımda şimdiden başladı denize gidelim diye bizde kurban bayramına antalyaya annemlerin yazlığa gitmeyi düşünüyoruz tahmini 20 günlük felan olur herkes en rahat zamanı git diyor ama dr a sorucam tabi bu arada yok 9-10 saat ama 3 saatte sonra konaklama imkanım var ve sık sık durup emzirmek gerektiği için biraz uzar iki hafta kalırım ben ve bebek giremeyiz ama eşim ve kızım girer en azından diyorum

Çikolata erirmiki dedim baya sıcakta doğumumuz

Ben bugûn normalde gebelik uygulamamda 80 gûn kaldi diyo burda 81 hangisi dogru kafama takildi canlar
Takılma 1-2 güne benim bir hafta sonra alırız pazar kontrole gel dedi bi gittik yarın alıyorum demişti

Ben düşünüyorum bi aksilik olmazsa 20 günlükken

Bacaklarimi kasiyarak yara bere icinde biraktim canim. Allah dusmanimin basina vermesin su kasinma illetini
Ayy geçmiş olsun aynı durum benim gögüslerde oluyor

Çikolata çok sıcakta erirse diye bu sefer kuş lokum tarzı düşündümbizde de pek kimse yok ama olsun yaparım gene ufaktan diyorum

Bende 77yi gördüm tartıda sanırım en kilolu hamile kalan benim 5 kilo aldım sadece ama kiloluydum zaten amann umrumda da değil bebek iyi olsun da kiloyu veririz inşallah
Ben 80 lerdeyim 68 le başladım ama boy uzun biraz ama genede çok aldım tabi

Kilo alımın az ama sıkıntı yapma

Allah kabul etsin zor ben cesaret bile edemedim çok içim bayılıyor açlıktan

Okumuştum canım onun üzerinede dra söyledim yazdı ben dra dedim yumurta ile balık yemiyorum kızdı bana
Bende yiyemiyorum balık dipse ağır metal var yemesin hamileler diyorlar yumurtada evde kahvaltı yapmıyorum ondan yiyemiyorum

Bu arada kv si bakmayan vs arkadaşlar hiç sıkıntı yapmayın artık çogu o şekilde kimse bakmak istemiyor zde bakıcı ayarlamaya çalışıyoruz tahmini 4 aylıkta bırakıp işe başlıycam önce çok üzülüyordum bakarlar bırakmazlar bakıcıya diye ama artık kabullendim yapacak bişey yok

Benim merak ettigim birşey var doktor kaçıncı hafta da alttan muayene edicek ?

benım ılk dogumda ılk zamanlar alttan muayene oluyordu bır de yanls hatrlamıyıorsam 32 den sonra bakıldı
ama ılkı normal dogumdu.

bu sefer sadece 21. hafta bakıldı plesantanın rahıme olan uzaklıgını ölçmek icın
ama suan bende ekstra durum oldugu ıcın her muayene de o sekılde olabılır stresını yasıyorum o da ayrı

bir de kısmetse sezeryan olacagım kesinlestiği için cok olmamasını ümidediyorum:)

benım de oluyor malesef
en son oncekı gece oldu peşpeşe ıkı kere
dun ıyıydım bugun resmen topallayarak yuruyorum ve gercekten acıyo
magnezyumu bazı gunlere 2 tane ıcebılır mıyım dıye sordum doktora
ıcebılırsın dedı
bugun 2 tane ıcecegım

Çok erken cikolata yptrmam ztn buz dolabindada saklanır diye dusunuorum

günaydın güzel anneler :)
kafama takılan bir sorunu sizinle paylaşmak istedim. daha önce konuşulduysa kusura bakmayın lütfen. malum ağustos gibi yazın en sıcak ayında doğum yapacağız. kafama takılan şu biz bu bebişleri nasıl giydireceğiz? yavaş yavaş kokuları gitsin diye kıyafetleri yıkadım ütüledim bi baktım ki 0-3 aylıklarım hep çıtçıtlı yarım bacaklı yarım kollu yada direk sıfır kol sıfır bacak şeklinde badilerle dolu. şimdi sanırım tekrar bi alışveriş yapmak lazım olacak. tecrübeli annelerden destek istiyorum :)

Doktoruna sòyle canim benimde òyle oldu ilacimi degistirdi ishal gebelikte istenmeyen bir durummus sukaybi cok oluyormus takviye icin suyu dahada arttirman gerekiyormus bana òyle sòylemisti doktorum

Benim merak ettigim birşey var doktor kaçıncı hafta da alttan muayene edicek ?
Benim dún kontrolüm vardi servikal uzunluk ve acilma falan varmi diye alttan bakti berde benim sari akintim oluyodu onun icinde bakti akinti normalmis bisey yokmus ústen rahim agzi uzunlugunu gòremedigi zaman alttan bakiyormus

Bebeğin nasıl giyeceği birazda yaşadığımız yere bağlı,yani çok sıcak olursa bir çıtçıtlı bile yetebilir ama biraz daha serinse üstüne uzun kollu ve bacaklı tulum giydirilir zaten ilk zamanlar çok üşüyorlar çokta ince giydirmek mümkün olmuyo :) ben 0-3 aylık bir kaç takım aldım,çok beğendiğim şeyleride 3-6 yada 6-9 almayı düşünüyorum

bende hep takımları 3-6 ay almışım. o zaman hiç düşünmemiştim üşüyebileceğini. yaz bebeği olcak nasıl olsa cıbıl cıbıl yatar evde demiştim

BACILAR gecen salı doktora gittim bebeğim 800 dü 8 gün sonrası sadece 95 gram almıs 895 olmus az mı oruc tuttum üç gün bırde ramazanlık dolayısıyla iş yerinde yemek yemek sıkıntı oruclular dıye gizli gizli yiyorum takıldım buğün bu konuya doktor oruc tut bır problrm olmaz dedı .yarında şeker yüklemem var inşallah normal değerlerd e olur

bende 58,5 hamıle kaldım 64 üm 5,5 kilo almısım cok değil bende kılomuz bundan sonra cok muyu görücezzz

Canim benim fikrimce oruc tutma kaşar muz ceviz çig badem yumurta sût yogurt bunlar bebise kilo aldiriyo canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…