2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende hep takımları 3-6 ay almışım. o zaman hiç düşünmemiştim üşüyebileceğini. yaz bebeği olcak nasıl olsa cıbıl cıbıl yatar evde demiştim
Bizim doğum tarihlerimiz aynı görünüyo,eğer gününde gelirse bebişlerimiz 3 aylık olduklarında kasım gelmiş oluyo mesela ben ankaradayım ve burası soğumaya başlar diye hep uzun kollu alt-üst takım ve bacaklı tulumlardan aldım :) benimde ilk bebeğim ama yeğenlerimden biliyorum ilk doğduklarında çok üşüyolar alışmaları biraz zaman alıyo havaya

Yatak olayi ayakkabi gibidir. Denemeden almamak lazim. Magazada denersin eve getirirsin ayagini vurmaya baslar. O da sans iste. Ozelliklerini iyi bilmek lazim. Mesela su kokulu yok efendim termal yok antibakteriyel laflarina hic takilmiyorum. Ben rahat etmedikten sonra isterse gul bahçesi koksun. Bu özellikler pazarlama dili zaten. Onemli olan icinde ne var. Yay sayisi fazla kaliteli sunger ve viscoyla desteklenmis bir yatak aldim. Yay sayisinin cok fazla olmasi ki hakkaten yatak dehset agir ve visco ile desteklenmesi cok fark yaratmis. En azindan yayi cok olan yataklar tercih edilmeli bana gore.

Benim merak ettigim birşey var doktor kaçıncı hafta da alttan muayene edicek ?
Nst de sanci cikinca rahminde acilma var mi diye muayene ediyorlar canim. Daha oncesinde bakilmaz. Eger suyun gelmişse enfeksiyon kapma riskinden dolayi asla vajinal muayene yapilmamali bu bilgi de kenarda dursun kizlar

Nst de sanci cikinca rahminde acilma var mi diye muayene ediyorlar canim. Daha oncesinde bakilmaz. Eger suyun gelmişse enfeksiyon kapma riskinden dolayi asla vajinal muayene yapilmamali bu bilgi de kenarda dursun kizlar
Canim vajinal muayenenin bi sakıncasi olmuyoki çúnki tamamen iceri sokmuyorlar benim bu muayenemde doktor servikal uzunluga bakmak icin bakti vajinal cùnki gòbekten ve alttan bakma arasinda òlçúm farki oluyormus bebek búyúdúkce doktoeuma sordum ben bi sakıncası olmaz demi diye oda zaten bi sakıncasını gòrsem yapmazdim desi

Yarim kollu ya da sifir kollu badinin ustune uzun kollu zibin takimi giydirirsen problem olmaz canim. Zibinlari da alttan citcitli alma ama. Iki citcitli ust uste olmaz. Alt ust uzun kol uzun bacak takimlara ihtiyacin var. Ilk 40 gun icin

Kiz niye okumuyon vajinal muayene zararli demedim. Suyun gelmisse zararli dedim. Bir de arkadasin alttan muyane ne zaman diye sordugu doktorun parmakla kontrolu. Yoksa servikal uzunluk falan icin ultrason sokuyorlar onu demiyorum ben. Onu her zaman gerek gördüğünde yapar. Ben parmaklanmadan bahsediyorum muck.

Doktorun sana ne dedi bebeğin sadece 95 grm almasiyla ilgili? normalde daha fazla alabilirdi belki oruç tutman isyerinde de çok iyi beslemenemen etkılemıs olabilir. Benim şahsi düşüncem hamilelikte oruç tutulmamasi gerektiği heleki bu sicaklarda vücudu o kadar susuz ve besinsiz birakmak hem bebege hem anneye eziyet gibi geliyor. İş yerindede bnce rahatca yemeğini ye cnm sonuçta sen hamilesin en normal şey senin yemek yemen insanlardan çekinme sana zaten niye bu yemek yiyo diye bakan insan anormaldir.

cnm 95 gram almıs 8 günde onunla ılgılı bır sey demedı karsılsatırmayı ben yaptım çmkü daha öncesinde bes günde 140 gram almıstı yok tutmuyorum suan tutmuycamda ramazanlıkdan dolayı dır bu durum büyük ihtimal teşekkür ederim rahatlattığın için benı

Günaydın güzel anneler Banada akıl verin anneler ben hiçbirşey yiyemiyorum iştahım tamamen kapandı sabah yumurtasını falan gözümü kapatıp yiyorum okadar iştahsızım bebeğimi besliyemiyorım sanırım oda fazla hareket etmiyor eskisi gibi

Ayy bide alttan parmakliyorlarmi ben onu bilmiyorum ben alttan zannettim canim kusirabakma hakkini helalet

kızlar sağlık ocağından süt yazdırılıyoya ne zaman kaçıncı haftada yazıyolar
Bana mesaj gldi sut kartini surdan alabilirsin die ama ilk once saglik ocagindaki hemşirenij kayit yaptırması lazm. Gttim kartımi aldm snra para yüklenmesini bekliyorsun smra kullanabilirsin belirli marketlerde.

Tutma canım benim zaman ilerledikçe daha fazla kilo alması lazım ki şuan bebeklerin tam kilo almaya başladığı zaman ayrıca uzın süre aç kalınca beyin gelişiminde sıkıntı yaratabilir bi yerde okudum güzelve beslen büyüsün kuzu rabbim herşeyin kolaylığını veriyor bu konuda bizwde kolaylık vermiş bebeğini düşün şu an için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…