2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy bide alttan parmakliyorlarmi ben onu bilmiyorum ben alttan zannettim canim kusirabakma hakkini helalet
Normal doğum yapacaksan doğuma yakın muayenende çatının uygun olup olmadığını kontrol için evet tuşe denilen parmaklamayı yapıyorlar canım doğumda da o parmağı sürekli yiyorsun zaten

bana nedense çok ağustosu görebilecekmişim gibi gelmiyor ya hep temmuz 20-25 gibi hissediyorum

Ayy bide alttan parmakliyorlarmi ben onu bilmiyorum ben alttan zannettim canim kusirabakma hakkini helalet
Rahmin acilmasi alttan parmakla olcerek anliyorlar. Bunun icin de nst de sanci cikmasi lazim. 3 cmlik acilmadan sonra sanci devam ediyorsa dogum baslamis demektir. Sen sanciyla hastaneye gidersin nst de duzenine bakarlar bir de rahmin acilmamissa problem yok diyip gonderirler mesela

Bazen olabiliyor çok feci bir şey o
sanki bağların liflerin kopmuş gibi

uyku sırasında ters bir hareket yapınca tetikliyor
dönerken katlarken falan

1-2 güne hafifler ama

yiyemiyorsan da çok stres yapma
benim arkadaşım 9 ay boyunca istifra etti
canının istediklerini bile yiyemedi

doktoru bursada bilinen tanınan bir doktor
demiş ki sakın stres olma o bebek senden bir şekilde beslenir büyür
yiyebildiğin kar
1 yudum içtiğin süt kar

seninde öyle
birde farklı şeyler deneyebilirsin
mesela hafif bi yoğurtlu salata gibi
soğansız baharatsız onlar bi şekilde yenir kokusu olmazsa

süt olayı ilk kez duydum bende belki tek bir ilde vardır o uygulama

Selam canim bol bol temiz hava almaya calis ve sevdigin seyleri hazirla yemek icin.bende dusus hissediyorum istahimda bu aralar ama azda olsa ogun atlamiyorum.

Balık benim de eşim almıyor bitti balık sezonu diyor havalar ısındı. Konserve bize olurmu acaba? Küçük ton balıkları tek seferlik

Anneler günaydın herkes iyidir umarım şimdi yardımınıza ihtiyacim var dün açlık ve tokluk şeker ölçümü yaptırdim aclik 81 tokluk yine 81 çıktı kahvaltı yAptiktan yanı ilk lokmadan sonra 1. Saat tokluk verdim niye dusuk çıktı acaba? 1 poğaça yarım dilim su böreği peynir domates ve açık cay içmiştim, şeker yükleme 1. Saat 140 cikmisti şekerli bisey yemediğim icin olabilir mi ? Cok kafam karıştı bi akıl verin boş yere kendimi kasmak istemiyorum zaten iştah pek yok

Balık benim de eşim almıyor bitti balık sezonu diyor havalar ısındı. Konserve bize olurmu acaba? Küçük ton balıkları tek seferlik

bana hazır konserve mümkün olduğu kadar tüketme demişti ilk gittiğim doktor
balık içinde geçerlidir muhtemelen

Nst de sanci cikinca rahminde acilma var mi diye muayene ediyorlar canim. Daha oncesinde bakilmaz. Eger suyun gelmişse enfeksiyon kapma riskinden dolayi asla vajinal muayene yapilmamali bu bilgi de kenarda dursun kizlar
Yani daha önceki haftalar da çatı muayenesi yapmıyorlar mı

Benim dún kontrolüm vardi servikal uzunluk ve acilma falan varmi diye alttan bakti berde benim sari akintim oluyodu onun icinde bakti akinti normalmis bisey yokmus ústen rahim agzi uzunlugunu gòremedigi zaman alttan bakiyormus
Kaç haftalık hamilesin

Evet insan stres oluyor :)

Sağol canım vitaminleri kullanmıyordum şekerden dolayı çok yemiyim diye şimdi kullanmaya başlıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…