2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Normal doğum yapacaksan doğuma yakın muayenende çatının uygun olup olmadığını kontrol için evet tuşe denilen parmaklamayı yapıyorlar canım doğumda da o parmağı sürekli yiyorsun zaten
Ben sezeryan istedigim icin yirttim ozaman
Normal doğum yapacaksan doğuma yakın muayenende çatının uygun olup olmadığını kontrol için evet tuşe denilen parmaklamayı yapıyorlar canım doğumda da o parmağı sürekli yiyorsun zaten
Ben sezsryan istedigimi sòyledim doktorda sogum seklime sezeryan yazdi yirttim desene ozaman

Evet geneli öyle malesef. Yine insanın kendi annesinden fayda var. KV de adı anne işte bi annelik gördüğümüz yok

Hyrli sabahlar. O kadar sacma rüyalar gördüm ki. Bebeğimlw ilgili morlsjm bozuldu. Hep bnm yüzünden kilo almadm bebeğin kilosu iyi mi derkn ruyamj kotu gordum. Allahdan bugun bebgimi gorucem
Bebegini búyúmús olarak gòreceksin canim kòtú dùsúnme insallah gúzel haberlerle gelirsin

Nedense bende öyle düşünüyorum:) ve o kadar ağırlaştımki yürüyemiyorum bile :/
beni de sıcaklar çok yıprattı. sabah otobüse binmek işe gelmek öyle zor geliyor ki üstümdeki kıyafetler batıyor resmen yırtıp atasım geliyor keşke iş yerinde de pijamayla gezebilsek diyorum ama spor ayakkabıyı bile zorla kabul ettirebildim malesef.

Kızlar ben kaç aydır hiç balık yemedim. Dördüncü aydan beri OMEGA 3 içiyorum doktor verdi doğuma kadar iciceksin dedi.

İşte kişiden kişiye değişiyor. Bende hala ağırlık hissetmiyorum ama yürümem yavaşladı oda şundan dolayı oldu zaten üç ay düşük tehlikesi yaşadım yürüyemiyodum. Doktora falan giderken dikkat ede ede yavaş yavaş yurudugum için üstümde o kaldı. Ama hareket kısıtlamam yok. Diyolar az dikkat etsene öyle ani hareketler yapma diyolar bana. Benim canım çok meyve cekti sürekli esime meyve siparişi veriyorum :)

Naptım ben şimdi cidden benim minyon tipime göre o kilo çok fazla. Bebiş zayıf ben şişiyorum ne işse. Ama hakikaten arkadaşlarımdan en fazla kilo alanı 40 kilo almıştı, bebişin 1 yaşında onun 36 kilosunu vermişti bile.

Canım alttan pamuk iç gömleği, üstüne de uzun kollu bodi. Bu kadar, yenidoğanı 1 ay kendinden bir tane fazla giydirmek lazım. Yani biz tek tişört giyeceğimize göre ona bu ikisi yetecek.

[

Su da var omega3 yag asidi almak icin konserve tuketmeye gerek yok bence de. Ceviz ve zeytinde de var. Gerci hayvansal bitkisel olarak kaynaklari yapilari farkli ama neyse o kisim uzun mevzu

Evet omega 3 cevizde yeşil bazi sebzelerdede var günluk 3 tane ceviz kesin tüketiorum ztn isé yarar umarim

haklısın cnm bu dönemden sonra daha dıkkat edicem zaman zaten çabuk geçiyor ıkılı sayılara düştük çok şükr

mide sorunun filan mı var canım yoksa bu istahsızlık yeni mi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…