2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

haklısın cnm bu dönemden sonra daha dıkkat edicem zaman zaten çabuk geçiyor ıkılı sayılara düştük çok şükr
Çok şükür tatlım kazasını yaparız inşallah benim içimde hiç rahat değil tutmadığım için ama inan ki bu uzun vakitlerde bebeklere yazık olur bize bağımlı yavrularımızı riske atmayalım elimiz yüreğimizde zaten sanırım seninde ilk bebiş sonradan pişman olmayalım

kutu süt siye biliyorum canım ama bende almadım hiç. ücretsiz veriyolar ama
Canım bizim sağlık ocağındaki ebeyi aradım tahlil sonuçlarımı sormam gerekiyordu o arada sordum onu kaymakamlıktan veriyorlar ama onun için sosyal güvencen falan olmaması gerekiyor dediler. Doğrumu bu? Bizim sgk var olmaz bana yani.

Canım ben de iki kere filan yiyorum günde. Akşam uymadan da meyve o kadar. Ceviz, zeytin falan filan görmek bile istemiyorum. Mideye baskı oluyor herhalde ondan

Bizimde skgmiz var. Bn Kocaeli'nde yaşıyorum herkesede veriyorlar burda.

Doktoruma biraz önce whtsaptan yazdım gebelik boyunca yiyemedigim için 3 kere balık tukettim 30. haftadayim balik yagi baslamam gerek mi diye, krilom omegaya başlayalım demiş her gün kullanicakmisim

Doktoruma biraz önce whtsaptan yazdım gebelik boyunca yiyemedigim için 3 kere balık tukettim 30. haftadayim balik yagi baslamam gerek mi diye, krilom omegaya başlayalım demiş her gün kullanicakmisim
Canım bende krillom kullanıyorum biraz zor buldum burada inşallah kolay bulursun

Eczaneyi aradım biraz önce varmış onlarda dışarı çıktığımda alirim sen her gün iciomusun cnm ve hangi öğünde kullaniosun?
Ben kolay bulamadığım birde 7. Aydan sonra ağırlık veririm diye haftada iki içiyordum hergüne çıkarıcam canım ama dr hergün yazmıştı öğlen alıyorum bütün ilaçlarımla birlikte

kızlar dün ayaklarım davul gibiydi resmen yaa...son bir haftadır şişmeler başladı tansiyonuma baktım normaldi..bu durumu yaşayan var mı? be yapmalı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…