2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar dün ayaklarım davul gibiydi resmen yaa...son bir haftadır şişmeler başladı tansiyonuma baktım normaldi..bu durumu yaşayan var mı? be yapmalı?
Ben varım tatlım birde yanıyorda bi güzel benim ayaklarım. Biraz yükseğe koyup ayaklarımı dinlenmeye çalışıyorum fazla ayakta durmamaya ve tuzlu tüketmemeye çalış canım ama olacak artık bunlar sıcaklarda başladı çünkü

Ben kolay bulamadığım birde 7. Aydan sonra ağırlık veririm diye haftada iki içiyordum hergüne çıkarıcam canım ama dr hergün yazmıştı öğlen alıyorum bütün ilaçlarımla birlikte
Bnada her gün demiş krilom omegaya baslayalim demiş başka ne çeşitlerı var bilmiorum seninkinin tam ismi ne canim?

Selam tatliş anneler ve onların karnındaki prens ve prenseslerim biz kontrolümüzden geldik oğlum çok iyi şükür 1.400 gram olmuşuz boyumuzda 39.1 cm olmuş. Amniyon sıvısı, kan dolaşımı herseyi gayet iyi çok şükür. Kafası yukardaydı, doğuma kadar döner dedi. Doğuma kadar 3.500 civarı olur bas asagı dönerse normal doğum olur dedi doktorumuz. Demir ve omega3 yazıldı. Bizden bugunlük bukadar teyzoşlar

Omega 3 konusu açılmış okudugum kitapta dha ca zengin besinler tüketmemizin bebeğe faydası oldugu yazıyor. Bunlar somon,sardalye,ceviz,yumurta,roka, karides, keten tohumu ve tavukta varmış. Daha bu sabah okudum hatta :)

ciddi bir sebep yoksa amenna ama o nasıl bir his ya öyle resmen şiştiğini hissediyorum yanıyor altı ağrıyor...incecik 37 numara ayaklarım tosbik birşey oldu :)

Maşallah hep böyle devam etsin doguma kadar inşallah

Omega-3 besin takviyesini ben de kullaniyorum ancak buradaki hemsire son ay birakmami tavsiye etti, doguma olumsuz etkisi olabiliyormus. Bu konuda duzgun kaynak bulamadim, arastirmaya devam edicem. Burada size de bilgi kirliligi yaratmak istemem ama ben yine de 32-34. haftalardan sonra almayi birakicam.

Şimdi doktordan çıktım. ısrarla gerşey yolundamı diye sordu durdu. Çok iyiyim diyorum gene soruyo. Kilo çok aldım dedim. Çok değil gayet iyisin diyo. Aspirin başlayacaz bugün. 28. hafta 32. hafta 36. haftayada ultrason randevusu ayarladı. şeker çıkmamış. Tansiyon 10 a 8. Ama kızımı göstermedi. üç hafta sonra görürsün dedi :) Benim görümce daraltıyo geçen çemkirdim Ay dedim hareketlerim böyle sıkıntım yok söylenip durma. yok öyle yapma düşer böyle yapma düşer ben düşürdüm. Daralttı şimdi sessiz. :))

Gozunaydin cnm ogluşun büyümüş :)) doğum kilo tahmini de gayet iyi sağlıkla doğsun insss

Balık yağı hangisini kullanıyorsunuz. Balığın ciğerlerinden yapılan zararlıymış. ona dikkat etmek gerekiyormuş. Ben haftada iki kez balık yiyorum. ondan dolayı kullanmadım. doktırda bir şey söylemedi.

Cnm hemsireden ziyade kendi doktoruna sorsan daha iyi olur ben 30+1 im bugün kendim sordum doktora başlayalım dedi.

Gözünaydın canım maşallah totosunu sevdiğim

Maşallah canım. Tombişleşiyorlar kuzular. Çok şükür güzel haberlerle gelmişsin canım. Bir dönmesi kalmış, o da daha ileride kaç hafta var daha kaç kere yukarı aşağı döner bebişimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…