2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah canım. Tombişleşiyorlar kuzular. Çok şükür güzel haberlerle gelmişsin canım. Bir dönmesi kalmış, o da daha ileride kaç hafta var daha kaç kere yukarı aşağı döner bebişimiz
Saol canım evet doktorda öyle söyledi tombiklemiş inanamadım küçük adam olmuş oğluşum sevdim ekrandan ayrılmak istemedim şekillenmiş paşam

selam kızlar eve tansıyon aletı alıcam artık dıkkatlı olmak gerekıyorda sızın tavsıye etcegınız marka model falan varmı uygun bişe

Cnm hemsireden ziyade kendi doktoruna sorsan daha iyi olur ben 30+1 im bugün kendim sordum doktora başlayalım dedi.
Daha onceden bahsetmistim, benim bulundugum ulkede gebeleri hemsireler takip ediyor, kendi doktorum diye bir sey yok. Ama tabi bu hemsireler bu alanda egitim aliyorlar ve verdikleri tavsiyeler vb. saglik politikasinin bir parcasi.

Omega-3'un doguma muhetemel etkisi kanama ve pihtilasmayla ilgili. Kanamayi arttirdigi veya pihtilasmayi geciktirdigi yonunde bir bilgi var ama bu konuda her iki yonde de tatmin edici kanitlar veren calismalar yok maalesef. Boyle durumlarda, sizi takip eden, dogumu yaptiracak kisilerin tavsiyesine uymak en uygunu bence. Ondan dolayi kafa karistirmak istemem demistim.

Çok güzel herşey yolundaymış tansiyonun da gayet iyi gözün aydın canım

Maşallah tosun paşaya akıllı uslu büyüsün yavru

Ya kzlar eve gidince kavga olacak. Kilo almamsiim hic. Bakalim bebek almis mi ins almstir
Ben 1 aydır hiç kilo almamışım ama oğlum 400 gram almış bizi kemiriyolar merak etme almıştır bebiş kiloyu. Güzel haberlerle gel inşallah. Evdekide fit olduguna şükretsin bence

Baba..
Anneme iyi bak olur mu?

Benden sana evlat vasiyetidir
Baba, anneme iyi bak! ...

Akşam en heyecanıyla televizyon izlerken,
Sen anneme bak.
Yaşanmışlıklarını göreceksin çocuksu bakışlarında;
Yaşattıklarını, yaşatamadıklarını,
Sana adanmış koskocaman bir ömrü göreceksin bakışlarında

Akşamları geç geldiğinde
Yiyemediği lokmaları göreceksin,
Boğazına dizilen...

Baba, anneme iyi bak!...

-‘'Hanım ben gidiyorum ‘' dediğinde,

Sen merdivenleri inene kadar
Ardından bakan insana bir kez durup,
Merdivenin 5. ci basamağında,
Sen bak!

Gözlerinde sen daha gitmeden
Seni özleyen bir kadın göreceksin.

Sokakta gördüğün arkadaşının sıktığın eli gibi bir kez olsun sarıl ona.

Sıkıca!

Sevgiyle!

Saatlerini harcadığın kahve sandalyesinde,
Yudumlarken bardağından çayını;
Hiç birinin tadının
Annemin çayının tadına benzemediğini fark ederek;
Evde, senin için yemek yapmanın telaşında olan
O kadını düşün.

Koyarak üç beş kuruş
Yarım bıraktığın bardağın yanına, En hızlı adımlarınla koş baba.

Seni terk eden annen gibi,
Ardından bıçaklayan dostların gibi,
Senin kıymetini bilmeyen evlatların gibi değil...

Ne zaman düşsen,
Canın acımasın diye düştüğün yere çimen olan,
Her bayramda senin elini
‘'evimin direği ‘' diyerek öpen o kadına iyi bak baba...

Ne kadar usulca çıksan da merdivenleri
Senin geldiğini daha ilk basamakta anlayan kadına,
Yüzün asıksa, Mutfağında sessizce ağlayan
Ama sana soğanın ne kadar acı olduğunu söyleyen kadına,

Sen hastaneye yattığında;
Ağlarken uyuyan, uyanınca ağlayan;
‘'bu ev çok büyük geldi bana ‘' diyen
Anneme iyi bak baba.

Sarıl bu anneler gününde boynuna.
Tut ellerinden, öpüver.

Ve deki ona;

‘'Siyah saçlarımın terk ettiği yıllarımdan geriye,
Bir sen kaldın ve ben
Bir tek sana kaldım.!''

Anneme iyi bak baba
Onun gözlerinde sana adanmış

Koskocaman bir ömür görece

ciddi bir sebep yoksa amenna ama o nasıl bir his ya öyle resmen şiştiğini hissediyorum yanıyor altı ağrıyor...incecik 37 numara ayaklarım tosbik birşey oldu :)
Tansiyonda vs sıkıntı yoksa şişmeler nırmal canım senin ayak yine iyiymiş benim 39 zaten ayakkabı olmuyır artık çok kötü şişiyor

Anladım cnm ben yurtdisinda olduguna çok dikkat etmemişim ordakı hemsireler aldıkları eğitimler daha farklı olabilir ama burda hemsireler cok hakim değil hatta yanlış yonlendirende cok o yüzden soyledim.

Masallah delikanliya herseyi gayet iyi annesi

gazelim_24 okumadım başını gördüm gözlerim doldu :)
evde okucam aklıma gelirse

C cagla1809 eğer şeker cihazları gibiyse ben senin yerinde olsam öğlen ya da akşam çıkışta acilde ölçtürürüm selenayda falan yakın ya sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…