2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende okurken bayağı ağladım duygulandım eşimede biraz düzeltme yaparak kendimizden birşeyler katarak yazıp yolladım oda çok duygulanmış hemen aradı ağlamaklıydı sizlerle paylaşmak izledim

Naptın kuzum yaaa.... Ağlıyorummm
Lütfen lütfen evlatlara birşey olmasın lütfenn

Naptın kuzum yaaa.... Ağlıyorummm
Lütfen lütfen evlatlara birşey olmasın lütfenn
Ya kuzum öyle düşünme öyle vasiyet değil babasına emanet ediyor kuzularımız onlar iş için gidicek evlenip gidicek öyle yani onlara birşey olacak gibi değil öyle düşünerek paylaşmadım üzmek istemedim sizi seversiniz diye paylaştım

S Syba , bebiş yerinde saymaz canım. Doğa gereği o kilosunu alıyor, ama sen veriyorsun dengelenmişsiniz ondan.
Benim bebiş narin, geçen ultrasonda çıkan kiloyla internette yazan olması gereken kilodan 40 gram eksik çıktı, eşim kaç gün bana kırmızıya bakan öküz gibi bakıyordu gözaltından, tabağımı yemekle dolduruyor, bitiremediğimde tıslıyordu ))))

Çok güzelll.

Ben çok duygusalım bu hamilelikte. Aşırı derecede de kızıma düşkünleştim. O da bana aynı. Şimdi haziran 15i babam götürecek onu, yaz tatilini güzel geçirsin diye yavrum, gideceği aklıma gelince bile boğazım düğümleniyor. Gitme de diyemiyorum, doğru dürüst ilhilenemiyorum, oyun oynayamıyorum gezdiremiyorum ki.

Anladım cnm ben yurtdisinda olduguna çok dikkat etmemişim ordakı hemsireler aldıkları eğitimler daha farklı olabilir ama burda hemsireler cok hakim değil hatta yanlış yonlendirende cok o yüzden soyledim.

Bana da fazla doktor kontrolu olmayinca garip gelmisti ama her ulkenin sistemi farkli, burada doktor kontrolu olmamasi aslinda herseyin yolunda gittigi anlamina geliyor.

Ama tabi duzenli kontrol olmayinca bebegin kilosunu filan bilmiyoruz, umarim dogumda bir supriz olmaz :)

Benim yarama parmak bastın benimde oğlum türkiye ailemin yanında orda eğitimi olduğu için sık sık geliyor buraya ama bende çok özlüyorum geceleri bazen gizlice ağlıyorum yemek yaparken onun sevdiği birşey olunce anne olan iyi bilir insanın ciğeri yanıyor içi kavruluyor resmen rabbim acılarını göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…