2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ters cevir yika zaten 30 derecede yikicaksin bisey olmaz

Bizim de bugün kontrolümüz vardı. 1244 gr 35 cm olmuş cimcimem Suyu bir tık fazla dedi doktorum ama endişelenecek seviyede değilmiş. İlk defa duydum su fazlalığını, neden olur ki kızlar?
Maşallah canım. Benimde bir kere gittiğimde öyle çıktı doktor fazla tatlı hamur işi yeme dedi 5 gün sonra tekrar gittim normal çıktı suyu

Teşekkür ederim bu kez hiç genel anestezi iatemiyorum merak ettim bu durumda olan var mı çoğumuzda fıtıklıyız maşallah

Canim cok kötü olmuş , insan kötü bişi yaşayınca yine aynısı olcak gibi geliyo. İnş bu sefer tam istediğin gibi bi dogum yaparsın

Daha öncekinde zormu ayilmistin cnm?

Merhabalar, bugün kontrole gittim bebeğin suyunda azalma var dedi doktor, iki hafta önce gitmiştim herşeyi normaldi bi sıkıntı yoktu, doktor iki hafta sonra tekrar gel dedi azalma devam ederse sevk edicem araştırma hastanesine dedi, böyle bi durum yaşayan varmı düzelebilecek bi durum mu nedeni nedir

Canim bol bol havuc ye benim ark oyleydi havus cok iyi geldi yada suyunu sk ic

Daha öncekinde zormu ayilmistin cnm?
Yok canım ilk bi gözümü açmıştım ameliyathanede sesleri de duyıyordum ama kendimde değildim bu kez korkuyorum nedense ama genel anesteziyi ben istedim anestezi uzmanının çok ısrarına rağmen benim elim ayağım durmaz bişey olurda iğne yapılırken dedim hepimiz tutucaz seni vs dedi ama ben inat ettim ama bebeğimi ayık kafayla görmek istiyorum bu kez.

Aman baytar girmesin sonra kendi doğurmuş muamelesi yapar elinde kalırım ben onun dra da karışır yanlış kestin yanlış diktin diye adam bildiğin oxfordlu gibi çok bilmiş

Benimde sağ kalcam da ağrı oluyor sanki bişey batmış gibi oluyor. Gece yatarken sağa sola dönerken canım acıyor yürürken otururken bir sorun yok yatarken oluyor.birde yere çöküp kalkarken oluyor.

Canim bol bol havuc ye benim ark oyleydi havus cok iyi geldi yada suyunu sk ic
Bilmiyorum ya aslında yiyorumda havuç salatalık falan ama nette okuduklarım korkuttu beni, bide kontrole 2 hafta sonra gel dedi iki haftada sıkıntı çıkarmı diye de korkmaya başladım

Bana dahiliye 130 uzerine cikmayacak demişti canim ben hep 130 baz aliyorum sevinsem mi uzulsem mi

CocoChanelmademoiselle canim yuklemede sıkıntılı bisey olmuyor tatlıdan icin bayılıyor sadece yanina kitap vs al zaman gecirmek icin oturursun hastanede zaten
Ama yaptirmak istemiyorsan da zorlama kendini
Ölçüm cihaziyla surekli takip edersen en azindan ilk 10 gun falan anlamis olursun yuksek mi degil mi
Stres yapma yukleme de sorunlu birsey degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…